Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82
    félisten

amugy is amcsi sorozatokat neznek tv-ben, csak egyfelol turelmetlen vagyok megvarni, mig eler ide, masfelol sokszor (legtobbszor) nem tetszik a szinkron, harmadreszt igy nem kell musorujsaghoz igazodnom

de peldaul a "tuzvonalban"-rol, ami ugye magyar mu, eddig inkabb csak jot hallottam, lehet benevezek arra is

annyira nem jó a Tűzvonalban, inkább nevezzük úgy, hogy magyar sorozatokhoz képest meglepően korrekt.

régebben úgy adták, hogy utána jött a 24 ismétlése... a 24 természetesen leiskolázta hangulatban, tempóban, feszültségteremtésben dramaturgiában a Tűzvonalban-t. lehet mondani, hogy igazságtalan vagyok, de pont ezek azok az összetevők, amelyek igazából nem a forgatási kerettől függenek szerintem.

valljuk be, a magyar filmgyártás nem tud igazán épkézláb akciófilmet/sorozatot készíteni, ennek figyelembevételével kell a Tűzvonalt nézni ("kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk"). főleg, ha összevetjük korábbi (ritka rossz) próbálkozásokkal, mint az Első generáció, Európa Expressz stb.

Új hozzászólás Aktív témák