Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VladimirR
üzenetére
igen, sok sejtésem nem igazán van itt a dolgokról, de mindenképp megszorongatnám annak a kezét és sűrűn gratulálnék neki, hogy visszahozott közénk, és azért is merthogy elnézik neked ezt a rengeteg konfliktust amit generálsz. Mást ennek a töredékéért végleg kitiltottak a fórumról, neked még tűrnek, mellesleg remélem nem sokáig, de ez csak az én véleményem ami tudom nem érdekel, vedd úgy hogy ezt a többiekkel kívántam megosztani
Azzal tisztában vagyok, és tiszteletbe is tartom, hogy a PH-n rengeteg sok hasznos dolgot csináltál, és ez mindenképp figyelemre méltó, de az hogy ezzel a privilégiummal rendszeresen visszaélsz, az enyhén szóval gusztustalan, de ez is csak és kizárólag az Én szubjektív véleményem, ami szintén a többi embernek szólt 
tbs:Igaz nagyonis, kár hogy nem mindneki így áll a dolgokhoz, milyen szép világba is élnénk akkor
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azzal tisztában vagyok, és tiszteletbe is tartom, hogy a PH-n rengeteg sok hasznos dolgot csináltál, és ez mindenképp figyelemre méltó, de az hogy ezzel a privilégiummal rendszeresen visszaélsz, az enyhén szóval gusztustalan, de ez is csak és kizárólag az Én szubjektív véleményem, ami szintén a többi embernek szólt