Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
VladimirR
üzenetére
lehet, h nem célja. Sőt. Tutira nem.
de van élet a gépen kívül is. szerintem.
Persze vissztérve a múltkori dologra - én voltam a fasz, én voltam a köcsög, offkorz, még jó, h Te vagy a feddhetetlen.
Arra gondoltam, h nekiállsz személyeskedni, kellemesen, erre mire válaszol neked az emberfia, addigra - mily meglepő, már szerkesztve van a hozzászólásod, és az eredeti tartalom el is tűnt. Nem egyszer, nem egy emberrel.
na, akkor érted mire céloztam?Lehet, h nem tölti be az eredeti szerepét, de engedd meg, h leírjam: az idők változnak. Az igények is. Az OT-k is.
És igen, ritka buta és tájékozatlan vagyok, ebben teljesen igazad van, nem tudom se a fórum, se a semmi jelentését, célját.
DE azzal tisztában vagyok, h itt általában egy társaság összejön, beszélgetnek, még ha sokszor tényleg érdektelen marhaságok születnek - ÉS?
ÉS?Szülessenek.
Kurvára nem értem, h ha TÉGED ennyire zavar, és látod, tudod, h szélmalomharcot vívsz, akkor miért küzdesz ennyire akkor?! Vagy Te nem látod mikor van az a pont, amikor fel kell adni, mert nem érdemes tovább küzdeni?
Mert ahogy a TépettVarnyú is mondta, ez felesleges, értelmetlen harc, amit művelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest