Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
VladimirR
üzenetére
lehet, h nem célja. Sőt. Tutira nem.
de van élet a gépen kívül is. szerintem.
Persze vissztérve a múltkori dologra - én voltam a fasz, én voltam a köcsög, offkorz, még jó, h Te vagy a feddhetetlen.
Arra gondoltam, h nekiállsz személyeskedni, kellemesen, erre mire válaszol neked az emberfia, addigra - mily meglepő, már szerkesztve van a hozzászólásod, és az eredeti tartalom el is tűnt. Nem egyszer, nem egy emberrel.
na, akkor érted mire céloztam?Lehet, h nem tölti be az eredeti szerepét, de engedd meg, h leírjam: az idők változnak. Az igények is. Az OT-k is.
És igen, ritka buta és tájékozatlan vagyok, ebben teljesen igazad van, nem tudom se a fórum, se a semmi jelentését, célját.
DE azzal tisztában vagyok, h itt általában egy társaság összejön, beszélgetnek, még ha sokszor tényleg érdektelen marhaságok születnek - ÉS?
ÉS?Szülessenek.
Kurvára nem értem, h ha TÉGED ennyire zavar, és látod, tudod, h szélmalomharcot vívsz, akkor miért küzdesz ennyire akkor?! Vagy Te nem látod mikor van az a pont, amikor fel kell adni, mert nem érdemes tovább küzdeni?
Mert ahogy a TépettVarnyú is mondta, ez felesleges, értelmetlen harc, amit művelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe GARANCIÁS
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Szuper Ritka Gamer Asus Rog Phone 6 Diablo különleges kiadàs!
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest