Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma egy csajt háromszor engedtem előre kb. 1 perc alatt. Amikor leszálltam a hévről, aztán siettem a mozgólépcsőhöz leelőztem, majd amikor odaértem, akkor visszanéztem és láttam, hogy mögöttem áll és nem akartam paraszt lenni, ezért ott is, aztán pedig a villamosnál felszállásnál. A harmadiknál már mosolygott a csaj, láthatóan tetszett neki.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Mondjuk ez az emelt ötös 60% is érdekes...
Kolombusz: ne vedd személyesnek, a mi időnkben azért másképp volt. Mondjuk "A gyűrűk ura"-t megvettem másodikban, aztán vagy tízen kapásból elolvasták, a koleszban, pedig nem elit iskolába jártam éppen, de sokat olvastunk akkoriban, nemcsak a jobb tanulók.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Azért kb. április elejéig tanultam kémiát. Utána döntöttem végleg úgy, hogy én ezzel többet az életemben nem szeretnék foglalkozni.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Semmi tanulással kettes vagy négyes? Neb@ssz, ez aztán a tanügyi rendszer, nem csoda, hogy mindenki reformot követel.

-
(Kolombusz)
veterán
A csúnya felhők, a dörgés-villámlás elbaxta a délutánra tervezett biciklizésem.
Holnap kémia érettségi. Na erre megyek úgy, hogy csak legyen meg a kettes, egy szót se tanultam. Kb. négyes az, ami várható, a tudásomat ismerve.Holnapután biosz emelt. Szeretnék ötöst (60%).
-
NoLF
veterán
nahát, ma vagyok 1600 napos

-
ngabor2
nagyúr
üdv mindenki köré. irigylésre méltó gondjaim vannak néha... nem tudom eldönteni, hogy 3 gépet meg egy nyomtatót vezetékes, vagy wlan hálóba kössek össze...
amúgy meg harmadjára nyerek zsinórban a melóhelyi újság rejtvényén. rendkívül "nehéz" kérdések vannak
eddig van egy hátitáskám, meg egy zseblámpám tőlük, hogy most mit nyertem, azt még nem tudom. a következő rejtvényhez viszont erősen gúgliznom kell, mert a pápákról szól, azokhoz meg nem értek. -
nike_
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Azért 1000 az sem kevés..

-
Neró
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Klatty
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nike_: Csak 994.

Na megyek egy kicsit lepihenek.
Majd lehet,hogy még este leszek.By -
Neró
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Az a gond, hogy most a mobil rész is le van eresztve, nincs nagy forgalom.
Te is keress valamit mert ahogy elnézem...háááát.

-
Neró
őstag
Hú de nagy a forgalom.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Psszt, erről nem kell tudnia másnak. A képen meg úgysem ez látszik.
-
1010
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
szerintem valahol még a garnciára is vehecc garanciát tuti van olyan üzlet
de kérdezem én ha ezek a beteg emberek elmennek szobára és nem volt jó akkor utána visszakérik pénzt? mert ugye 3napig kötelesek vissza adni?
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ő kérlekszépen Kimba. Valami rajazfilm sorozat főhőse.
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ezekről én is csak a médiából értesülök, tudod olyan ez, mintha te azt hallanád, hogy Körmend környékén erdőtüzek vannak. Sajnálom az ott lakókat, de érdemben segíteni nem tudok. Ez egyébként sem nagy hír, minden évben égnek az erdők, tavaly California-ban is hónapokig harcoltak velük, ez van. Errefelé 1,5 hónapja nem volt eső.
-
tbs
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Azok egy része már a Bash által gyártott ellentűz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Úgymint "szezon"..? Igen.

-
FehérHolló
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR
Bash nálunk a Sláger rádió nyomatja vagy két napja, hogy bozóttüzek pusztítanak Florida déli részén. Igaz ?
Itt is írják. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen. Talán csak kicsit sötétítettek rajta.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ööö, ezt hogy érted?
Ha jól emléxem alapból kék volt. Legalábbbis kékes színű.
-
Neró
őstag
Senior.

(#34756) Xpod: Ma.

-
Neró
őstag
Ha már öreg napjaimban leszek akkor kiköltözök egy hegyre.
Ez az álmom.
-
7
addikt
Csak beköszönök, hogy lássátok, élek.

Menek is.
-
tildy
nagyúr
Munkabaleseti jegyzőkönyv
A foglalkoztató a munkabalesetek fogalmi körébe tartozó üzemi balesetet a "Munkabaleseti jegyzőkönyv" elnevezésű nyomtatványon köteles felvenni. Ennek kitöltési szabályait az 1993. évi XCIII. törvényben, illetve a hozzá kapcsolódó 5/1993. (XII. 26.) MüM rendeletben találjuk.
Üzemi baleseti jegyzőkönyvA fenti körbe nem tartozó üzemi balesetet (úti baleset) a munkáltató "Üzemi baleseti jegyzőkönyvben" köteles rögzíteni.
Jegyzőkönyv egyéni vállalkozó üzemi balesete eseténAz egyéni vállalkozó üzemi balesete esetén, annak bejelentése alapján, a vállalkozás telephelye szerinti - ennek hiányában az illetékes Megyei (Fővárosi) - Egészségbiztosítási Pénztár veszi fel a jegyzőkönyvet.
-
Verus
senior tag
Sziasztok!
Munkahelyi balesetet hova kell bejegyezni?
Szerk: Sima alap jegyzőkönyv elég?
Nem olyan nagy baleset, de jegyezni mindenképp kell....Bari: Nem velem, de egyébként "csak" egy vágott seb.
-
Neró
őstag
ádyz :
nike_:
Akkor a nap, még 179
(#34737) nike_ .Lehet. -
NoLF
veterán
2*512 ddr2 667 notebook ram sörért vihető, akit érdekel szóljon.
-
Neró
őstag
Szép napot, sziasztok.

ádyz: Szép az új avatarod, szépen lángol a
feje.De azért szépen megcsinálták.

-
válasz
philoxenia
üzenetére
Én megvagyok macska nélkül. Nekem mindig is kutyáim voltak. Ha volt macska, mindig valahol kódorgott. A macskával való foglalkozást az etetés, itatás, néha megsímogatás nálam ki is merítette.
ádyz szia tüzesfejű. Lángol a hajad.
-
ádyz
addikt
Sziasztok!
Új arcal térek ide vissza.

Mizujs?

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Tudom, sőtt ez nevelhető is. Ha jól tudom kiskorukban (néhány hónaposan) kell őket együtt nevelgetni és akkor soha nem fogják bántani egymást.
Egy barátomnak volt olyan kutyája, hogy a saját macskájukat nem bántotta, a de többit ....
-
1010
őstag
nyissunk már egy garncia fetish topikot a garnciára nyálat csorgatóknak akik azon élvezkednek hol ne vegyék meg a terméket és hogy használják úgy,hogy például fel se nyitják a csomagolást vagy be se kapcsolják
de a legjobban az teccik mikor valaki szinte úgy mintha a saját hátát cspkodná tüskés vesszővel mint a papok,hogy: jaaaaaaj nem tudom megvenni az xy-t mert nincs rá 3év garncia csak 1év
-
philoxenia
MODERÁTOR
Sziasztok offolók !
Cicákról annyit, hogy a kertben állandóan tele van kaparva minden, igaz van pár macska a környéken, nekünk meg jelenleg nincs, így ide is járnak...
Xpod: létezik kutya macska barátság, nekünk volt fehér, kuvaszjellegű kutyánk, amikor a teljesen fekete cicánk ráfeküdt, nagyon jól mutatott.

-
-
Bubu79
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Á - újabb macskabarát

1010: Ha rendesen szocilaizálódik és cserélve van neki az alom, akkor nem csurrant sehová
Ha pedig a párzási időszakban tapasztalható jelölgetésre gondolsz, hát arra is van megoldás - van fogamzásgáló tabletta is cicáknak és sterilizálni is lehet őket.
Ha pedig ezek után mégis odacsurrant valahová, akkor számba kell venni, hogy vajon miért duzzog, mert olyankor szoktak olyasmit csinálni, amit egyébként nem
Jánoska: Amikor észreveszitek, hogy nézelődik, kapargászik, bele kell tenni az almos tálba és a lábával finoman megkapartatni az almot - két-három alkalom után beleszokik

-
most ezért miért kell nyújtogatni a nyelved meg gonoszkodni? namajd mingyá elkezdek Balázspali számokat idézgetni, vagy Zámbó Jimmyt

cső cica, nem is mondtam, van egy cicánk, asszony hozta egyik vevőjétől, olyan kicsi, olyan tarka, de naponta megszeszik egy macskaeledelt, kár hogy ruházni nem lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Oda se költöznék.

Agostino munkáját dicséri a szerkesztés, de Én hoztam létre.
hogy lehet rászokatni, hogy ne a bejárati ajtó előtti fekete lábtörlőre csináljon, hanem oda ahová kell