Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Engem pl nagyon felidegesített hogy 2 hete szerelték a liftet napokig, és már most elromlott... az egy dolog hogy valakik beszorultak, de most egy holnapi temetés miatt nagyanyám is bejött hozzánk, akinek 80 évesen 7 emeletet lépcsőzni csak azért mert valakik béna faszok voltak, és szarul csinltak valamit...Az a kisebb dolog hogy én is rohangálhattam fel-le bótba, és már kicsit megfájdult a térdem. Hát a 7.-re felérve nagyon nagy adag turhával szrettem volna arconköpni aki csinálta eztt a szart.
Bosszúból vettem 2 sört, egy barna egy világos, meg mogyorót, meg kesudiót, meg bekészítettem anyám frissensült túróstáskáját, és most ülök és hízok a gép előt...
Akinek nem tetszik meg dögöljön meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(
) És szerintem Race az én bürkémre pályázik. Többször, csúnyán; eddig elég volt neki, ha csak lenéz IRL, de ki tudja melyik csöpp az utolsó...