Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Akkor hogy eláruljam - aznap, amikor megvettem a verdát Debreceben, 100-asból nyomtam tele az első kútnál, mert szomjas volt a lelkem, meg amúgy is - simogatta a lelkemet a gondolat, hogy megvan, hát miért ne kényeztessem
De nem az volt az első, hogy megtudjam mit bír az extra naftával a gép 
Az élményről annyit, hogy az első 100km-en eszméletlenül be voltam tojva, merthogy ismeretlen verda, ismeretlen környék, meg amúgyis - én? Saját autóban? Hihetetlen...
A második százasnál már valamelyest ellazultam, de mérhetetlenül hálás voltam a kollégának, aki felvitt a gépért, hogy előttem mutatta a tempót és mintegy felvezetett
( meg is tréfált a hátsókerékhajtás már az első úton - előtte csak elsőkerekest vezettem )
A harmadik százasnál ( megálltunk kajálni, mert reggel óta úton voltunk ) már éreztem, hogy kár volt megtörni a lendületet - újra elfogott a valami távoli baljós érzés - de aztán hazaértünk simán
Azóta bennünk van cirka 11000km közösen, oldódott a feszültség és jóban lettünk, de nem merném azt állítani, hogy kiismertem a kicskét, azt pedig végképp nem, hogy tudok vezetni - mert az kicsit odébb kezdődik annál, hogy tudok közlekedni az autóval

Egyébként ha jól tudom, az ecu az alacsonyabb oktánszámot veszi észre magától, a kopogás-szenzorokon keresztül és állít a gyújtáson ha szükséges - ha nagyobb oktánszámút tankolsz bele, akkor a kommersz elektronika marad az alap beállításon és nem finomítja a gyújtást hozzá...
A süti recept jól hangzik - mi egyszerűbb baracklekvárral szoktuk tolni

Üdv az újonnan érkezőknek

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Horgász topik
- Dark Souls sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De nem az volt az első, hogy megtudjam mit bír az extra naftával a gép