Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
Viszket már a manipulátorod a bal egérgomb felett, amikor a Ban gombocska felett jár a kisegér - ugye?
Majd eljön annak is az ideje - talán rá is unsz egyszer...Nem irigyellek - kevesen vagytok és sok a pörgő topik, bennük a rengeteg ember - ilyenek is, olyanok is...
Sokszor úgy érzem, szívesen kiraknék néhányat megnyilvánulásaik alapján - és olykor-olykor talán másokkal is megesik, hogy engem raknának ki szívesen...
Kár, hogy az élet egyéb területein időnként moderálatlanul zajlanak le események - néhány temp-bant ki lehetne osztani az utcán járva-kelve is... De nincsenek moderátorok - ha akadnak is, meg van kötve a kezük...
Már csak azt kéne megfejtenem, hogy vajon miért is pötyögtem be mindezt - de lehet, hogy ez rejtély marad örökre - még előttem is...
Szia Verus

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Majd eljön annak is az ideje - talán rá is unsz egyszer...