Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hallgatok, mint a sír - vagy mint a sült ponty a tepsiben - és mégcsak a szemem sem forgatom közben...
Mert hallgatni arany - és egyéb közhelyek...
Valami furcsa érzés motoszkált ma délután bennem - valami olyan, amit rég éreztem. Elégedett voltam.
Mert kiderült, hogy igenis vannak igaz Barátok is az életben - képmutatás és kihasználás nélkül is - akinek magától értetődőnek tűnik az, hogy mégcsak szólnia sem kell arról, hogy hivatalos vagyok egy nagyon szűk családi körben rendezett eseményre, aki magától értetődőnek gondolta azt, hogy én oda szó nélkül is el fogok menni - pedig eszemben sem lett volna megjelenni, mert ha nem hívnak, hát nem megyek - meg különben is - ki vagyok én?

Furcsa belegondolni, hogy mégsem olyan elvetemült ez a világ, amilyennek látszik, mégis megterem benne a jó is - és néha mégcsak keresgélni sem kell, egyszerűen ott van az ember előtt, csak észre kell venni...
Tudom, zavaros amit írok - és talán nem is érdekes, mitöbb talán zavaró is lehet, de valamiért úgy gondoltam, hogy talán leírhatom - és hogy miért pont ide? Nem tudom - talán mert itt meghallgatnak

Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Tanuljunk angolul!
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest