Hirdetés
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Lényegtelen ki megy arrébb. De ha a nemdohányzót zavarja a cigifüst, talán nem esik le az aranygyűrű az újjáról, ha arrébmegy. Két emberes a dolog. Szerintem nem ez a legnagyobb probléma itt, vannak ennél nagyobbak.
Pl.: Ki foglalkozik a kidobott állatokkal? Miért nem szigorítják az állatkínzás büntetését? És még sorolhatnám, ezek nekem százszor fontosabb dolgok mint az hogy most éppen ki utálja a cigiseket meg ki nem.
Meginteltértematémától...Szia rarri!
Ezt egy szóval sem mondtam, csak azt próbáltam meg elmondani, hogy ha zavar a füst arrébbállok és nem kö**őg bagósozom le az illetőt.
Bon3ss Szia Neked is csak már annyira belemerültem a dolgokba.ngabor: Végülis elvitázhatunk ezen, de látom ennek a végét, mindig lesz 3 tábor:
1. aki dohányzik
2. akit ez nem zavar vagy tudja kezelni
3. azok akik utálják a dohányosokat csak azért mert füstöt okádnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest