Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
ugy tunik, vegre sikerult megerteni par dolgot abbol, amit irok:
"...mondom nem ismersz, csak látsz valamit amit..."
...amit mutatsz itt magadbol a forumon, s jobb hijan kenyetelenek vagyunk mi, forumozok ez alapjan megitelni teged"az hogy mit érez vagy gondol a másik magasról lesz@rod"
igen, amig valaki olyasmit mutat magabol, mint te, addig pontosan igy vagyok vele
szerinted a jancsibohoc megszolitas az elobbiekben a veletlen muve volt? vagy csak sertegetni probaltalak?
nem, egyertelmuen ennyit mutatsz magadbol, egy idetlen bohocnak allitod be te sajat magad
ezek utan nem ertem miert meglepo, ha valaki szot emel ez ellenSipi: ki alacsonyabb nalad?
Racecam: azzal, hogy nem hallgatok rad, akkor adhatnek okot csalodasra, ha az ellenkezojere mar lett volna pelda ;p
mellesleg csinalhatok akarmit, ugysem fogod visszaolvasni az este folyaman idef**** 500 hozzaszolast (es ez nem teged minosit, hogy nem olvasol vissza, hanem az OT-t, hogy nem lehet/ertelmetlen/folosleges)Rarri: gyenge vagyok, az emberi hulyeseg mindig is kiboritott, s tartok tole ezzel nem tudok mit kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest