Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jobbulást.

Akkor végülis ez milyen vírus?
-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor ezt elqrtad, mert ide is írtál.

Jobbulást

-
(Kolombusz)
veterán
Életjel.
Tegnap a halálomon voltam.
Rengeteget hánytam, ment a hasam.Most is cska filmnézés miatt kapcsoltam be a gépet.
-
Racecam
nagyúr
Elbóbiskoltam, ezen kívül vót valami?
-
ádyz
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem az a lényeg, hanem, hogy 2-3 éve nem vettem/kaptam uj telót.
Tesómé nincs 1 éves, ráadásul 10k-s számlákat csinál, és Ő kapja meg....
Nekem 1× volt 4k a számla, és le lett tiltva.
-
ádyz
addikt
Na hazaértem.
Bejártam az egész várost, hogy beadjam a telómat, de egy helyen vennék be, ott is hónap elején.A pláne az, hogy kinéztem egy telót, alig kapni, erre muter tesómnak veszi meg a Samu E250-et....
Elegem van ebből a napból...

-
csapos2
addikt
Most pusztítom a csokinyulakat, király!
-
Viszlát
addikt
Hihetetlen hisztisek tudnak lenni a nők.... nem bírom.
-
ngabor2
nagyúr
télleg, én este a jánosunk szülinapjára egy jóóó hideg szűretlen búzasörrel fogok jó egészséget kívánni. csak mert tudom, hogy szereti
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
raskolnikoff
őstag
Remélem Pesten napsütés lesz...
-
bnss
veterán
Szép, napsütésben gazdag délutánt!

-
Megvolt a nagybevásárlás, hűtő feltöltve. Mivel Jancsi születésnapja van ma, ezért megleptem magam egy gömbszörppel, este az Ő egészségére fogok inni belőle.

yetike: Harminckettesek terén van egy Levi's bolt, van irregular része is, ott jó áron lehet elcsípni hibátlan farmerokat.
-
7
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Bizonybizony. Bezzeg a 18 feletti filmekben már annyit mutatják a pucér néniket, hogy néha sok is. Hála az égnek férfikukit nemigen látok olyanokban sem.

Mondjuk rám jellemző a szelektív látás/vakság. Ami nem érdekel, meg sem látom. Volt olyan sítáborban, hogy leragadtam egy boltban a csokik előtt, és csak bámultam. Valaki kérdezte, hogy hol vannak az ásványvizek, de mondtam, hogy fogalmam sincs - ott voltak tőlem 2 méterre...

-
ladybug
őstag
válasz
Kazimír
üzenetére
Sosem fekszik a nő a hátán. Ha jól megifgyeled, a filmek nagy részében a nő a melléig be van takava, és a szex után görcsösen szoríja magára a takarót. A férfi pedig ide-oda flangál egy szál ..-ban, vagy az ágyéka elé tart vmi apró ruhadarabot. Persze a popsi látszik.

Jah.. Viszlát: Jó kép.

-
Viszlát
addikt
A teszkó az érdekes egy fajta. Egyszer vettem ilyen kirándulós farmert, iszonyat gagyi volt, viszont mivel nem szeretem a csicsás pólókat, ott vettem pár éve 990ért pár sima feketét meg sötétkéket és a mai napig teljesen jók, pedig sűrűn hordom őket (ing alá is veszek fel, főleg télen).
-
7
addikt
Mára ígérte a galériás ember, hogy jön galériát javítani, ráadásul délelőttre. Nyomát sem láttam még. Pedig ha tudom, hogy nem jön, csinálok mást...

No mindegy, akkor lehet, hogy elugrom venni farmert.
-
raskolnikoff
őstag
gyűlölöm a fejfájós napokat...tegnap szakadt a hó mosmeg 15 fok van napsütés...
-
-
nike_
addikt
Szevasztok megjött a másodhuszár.

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem szakadt, nem kopott, nem (vagy csak alig) koptatott, nincsenek rajta lyukak itt-ott. Tehát visszafogott, amit még akár egy munkahelyre is felvenne az embert
-
1010
őstag
itt olyan hóvihar van az uccában
bedönti az ablakot a szél -
7
addikt
Tudtok-é nekem valami olyan budapesti bótot ajánlani nekem, ahol normális áron lehet normális, szolid férfi farmernadrágot venni?
-
Racecam
nagyúr
Olyan lassú itt bent ma a net, hogy nem tudok "dolgozni", megőszülök, mire betölt egy oldalt. (Már meg is történt.)
Kezdem nagyon unni... -
Bubu79
addikt
Hidd el sokkal kevesebb bundád van, mint kitartásom nekem, hogy kiforgassalak belőlük

#14431: Erre gondoltál? vagy miért is linkelted ezt a szőrös kezet?

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ez az igazi platformfüggetlenség
-
venember83
nagyúr
Ha már perverz: igazi platformfüggetlenség.
14422: Nem, abból újabb Bömbi lesz.

-
tildy
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Bubukám...
Tudod hogy téged is.... de a bmw-d...Az sajnos... Hát az sajnos kizáró tényező...Sajnálom...

Bubukám: Hát így jártál... Meg ..Veled nem is lenne jó.Nem cispázod a mocisokat, én meg hamarosan kezdem a tanfolyást... Aztán jó kis szűk motorostuci, váááááá
Ladybug: téged máshogy
LOL
Rán ne nyomjatok már oylan bélyeget, amit nem szeretnék...Holdacska: Miért érzem azt, hogy meg akarsz vesztegetni, hm? Ráléptél a ...Bütykömre

-
-
válasz
venember83
üzenetére
az hogy a busz üsse el

-
ladybug
őstag
Kedvesem mindig azon szokott gondolkodni, hogy a filmekben a szex után, amikor beszélgetnek egymással a meztelen partnerek, hogy tudja megállni a férfi, hogy csak a nő karját simítja végig, és nem a mellét?tildy: Jaj, dehogynem. Csak nem abban a formában.
Tök jól érzem így magam - kisebb hibáktól eltekintve -, de a melegedésre fizikálisan van szükségem. Egyszerűen fagyos alkat vagyok. Nekem kell a lakásban is a 23 fok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Legalább nem én vagyok a legfiatalabb. De Ő 95-ös?