- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A nagy záridő és a kézben tartás nem jó kombináció. Előbb emelném az ISO-t, mint a záridőt, pont a kézből való fotózás bizonytalansága miatt. 1/40 alatt már nagyon biztos kéz kell egy fotóhoz, és még a fókusztáv sem mindegy, minél nagyobb, annál jobban kijön a kézremegés. Szoktam én is CPL szűrővel fotózni, de pont a fényerő csökkenés miatt használok állványt. Vagy, ha nincs nálam, akkor emelni az iso-n mert inkább legyen 600-800 között az iso, és egy kicsi zaj, (800-ig nincs látható zaj nekem) mint életlen bemozdult kép. A zajt könnyű szűrni utólag.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest