Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
A gond annyi, h ketobjektives kitben 1200D-hez a stabilizalatlan DC-s obikat adjak...

Alap esetben egy 18-55 IS II obival 115k. Ehhez lehetne meg valogatni ertelmes obikat, meg pl nalam lesz sok belter, akar mozgolodo kisgyerekre is, ide egy vaku, netan a 40mm 2.8
(#24620) Onkyo43: ez rendben van, de halvany lila gozom nincs a tukorreflexes fotozas temarol, kiprobalni szeretnem, esetleg ha tetszik, tanulni is hajlando lennek (10 eve egy Canon kompakttal fotozgattam). Ha jol ertelmeztem, tobben javasoltak, h inkabb egy gyengebb vaz es jo objektivek, mint forditva. A belepo szettre szannek 130-140-et, vagy kevesebbet, hogy 200-220 korulig tudjak valami fixet es/vagy vakut venni hasznaltan.
Altalanos hasznalatra kellene a gep, csalad, kornyezet, neha nyaralas, cica, kutya, gyerekek, kesobb baba fotozasa. Tehat belter, kevesebb kulter.
Canonbol mely obik ajanlottak a max 100-120e kategoriaban erre a celra (hasznalt/uj)? Van ertelme a fixeknek esetemben?
A Canon (1200D) a konnyu kezelhetoseg, egyszeru menu, es a talan megjeleno ML miatt tetszik.
De nezegettem a Sony A58-at, az sem rossz, es a Nikon D3300-at, de sokadszorra is nyakatekert nekem a menu es kezelhetoseg
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest