- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
az 50 F1.8 STM-et nem kell csavarni sehova, rendben van az élessége annak F1.8-on is, én kb csak azon fotóztam vele eddig. én csak azt írtam, hogy az én vázamon, ami 70D, hagyományos AF-al néha téveszt. de egyrészt a 70D-nél ez ismert, másrészt live view-ban nincs ilyen. tehát az obi jó.
ha tökéletes képet akarsz mindenféle képi abberáció nélkül, akkor rekeszelni kell, de akkor meg más lesz a mélységélesség is, meg minden.
szerintem szép képe van az 50/1.8-nak nyitva is. az tény, hogy a 35/2 viszont állat, nagyon azon gondolkoztam előtte, csakhát a zsé az zsé...
játszós obinak és arcportrézni akartam valami olcsót, arra ez nekem tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
játszós obinak és arcportrézni akartam valami olcsót, arra ez nekem tökéletes.