Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo128
senior tag
Köszönöm a választ, utánanéztem az este, kicsit száraz anyagnak tűnt, úgyhogy későbbre terveztem az olvasását, de mindenképpen nekiesek majd.

fr3ntzen: Én nem tudok, mivel nincsen stabilizátoros objektívem, viszont erről olvastam anno. Nem tudom már, hogy melyik objektívről írták (vagy itt fórumon, vagy a hivatalos oldalon), amiért stabi van benne a szokásos 1/50 helyett 1/15-ös expóval is lehet kézből képet készíteni, pont ezért nyersz vele FÉ-t. Javítsatok ki, ha nem igaz, én így értesültem.
szerk.:
Csak a miheztartás végett, most lőttem egy képet 80mm-be, kézből, 1/15 expóval, nem mozdult be, könyök nem volt megtámasztva, kéz levegőben. Mehetek agysebésznek?
Áááá, hülye vagyok én ahhoz 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Áááá, hülye vagyok én ahhoz