- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbkmachine
aktív tag
válasz
bbkmachine
üzenetére
Bár ez itt nem a reklám helye, de én szinte mindent az Extreme Digital-ban vettem. Online megrendeltem és átvettem a boltban. Az Edigital előnye az, ha nem tetszik az obi, kötelesek 14napon belül vissza venni minden magyarázat nélkül, még akkor is, ha nem hibás a termék! Arra kell ügyelni csak, hogy az összes tartozékot (csomagolás is) hiánytalanul vissza adjad. Bár hivatalosan nem bonthatod ki a csomagot, a gyakorlatban ők maguk bontják fel a boltban a szemed láttára, magyarul nem bizonyítható, hogy használtad a cuccot 14napig. Félreértés ne essék, soha nem vittem vissza fotós cuccot így, de az ördög nem alszik! Laptopot már kellett vissza vinnem, mert hibásan működött. Kérhettem volna azonnali cserét, de én inkább a pénzt kértem vissza. Szó nélkül utalták az összeget pár napon belül a számlámra.
Több más üzlet is létezik, ami hasonló módon működik, tehát nem csak az Edigital ilyen. Csak példaként hoztam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Facebook és Messenger
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest