Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
TV Béla
üzenetére
Jelenleg az általad belinkelt ajánlat a legjobb, ráadásul nem egy garázsban működő webshop az eladó. Ha biztos vagy benne, hogy arra van szükséged és a vélemények alátámasztják, akkor én nem nagyon halogatnám a dolgot, mert könnyen lecsúszhatsz az akcióról...
Másik téma: használ itt valaki Canonon Sigma 35 ART-ot??
Azt tudom, hogy képminőségre szuper, de engem inkább a fókuszálás érdekelne (a konstans back vagy front fókusz még korrigálható, de ha össze-vissza fókuszálgat a különböző tárgytávolságokon, akkor az már igen nagy baj...) Azt nem várom, hogy megmondjátok, hogy az én gépemen hogyan fog muzsikálni, de ha 5-ből 5-nek nincs vele gondja, akkor az már biztató előjel.Másik alternatíva a Canon 35 f2 IS, ami szintén remek képminőségű, olcsóbb és könnyebb is, mint a Sigma. Az IS annyira nem izgat benne, viszont az IS nélküli verziót inkább hanyagolnám, mert lényegesen gyengébb optikailag.
(Kacérkodok a 18-35 ART-al is, de olyan sokan panaszkodnak fókuszálási problémákra, hogy nem merem bevállalni, még kipróbálás után se....)
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VGA kibeszélő offtopik
- iPad topik
- Suzuki topik
- SSD kibeszélő
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- További aktív témák...
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű, dobozos -
- GoPro Hero 11 Black akciókamera
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs