- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
üzenetére
és vajon egy obitípuson belül előfordul, hogy valamelyik csinálja, valamelyik nem? Vagy mitől van ez a jelenség egyáltalán? Mert én próbálgattam a 35-öst, ami ugye elvileg olyan, és vagy a tesztet csináltam rosszul. vagy nemtom, de olyan látványosan nekem pl nem jött elő a dolog, mint a photozone-os teszten. Állványról lőttem vonalzót, kicsit távolabb, mint a legközelebbi fókuszpontja. Lőttem úgy is, hogy nem fókuszáltam újra, csak a rekeszértékeket váltogattam, meg csináltam úgy is, hogy minden kép előtt eltekertem a fókuszgyűrűt, hogy újra fókuszálnia kelljen. Akkor volt olyan, aminél mintha hátrább csúszott volna, csak nem tudom eldönteni, hogy a fókusz lőtt mellé, vagy shiftelt. Nem olyan vészes volt ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest