Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
-
Garsza
veterán
Most hogy így rávezettetek téli szezonban én is beálíthatom dolgozni a 3070 úgy is árammal fűtünk.
És kidolgozza tavaszra a váltást 3080 -ra. Addig meg úgy is elég a teljesítménye. -
válasz
Busterftw
üzenetére
Aki nem akar bányászni annak jó mondom. Sőt igazából így hogy van hozzá egér meg miegymás 1200-ért nem rossz az ár.
Viszont számomra egy LHR verzió nem ér annyit mint egy sima mert utóbbival pénzt is tudsz keresni.
Szóval mint mondtam aki csak játszik annak jó deal, mert a korábbi 600-800-as árakhoz képest jó ár, és aki only játszani vette nem érdekelte hogy mennyit kereshet vele vagy mennyit nem. Viszont aki bányászik annak meg ez nem jó deal mert nem megérős ennyiért a felezett tempó miatt, mert árban meg nem a fele a sima non LHR 3080-hoz képest. -
Gomez1984
aktív tag
Egy hülye kérdés:
A 3080 Ti összes verziója már LHR-es ugye?
Mert az EVGA dobozán nem látok semmit feltüntetve. -
Garsza
veterán
-
Garsza
veterán
válasz
Shkiz0
üzenetére
2 hónapja figyelem a Német webshop készleteket. És utóbbi időben mintha kevesebb is volna a kártya készleten. Főleg a nem Ti változatok.
(#25482) keIdor
De tegnap rakták fel azt hiszem 70db -volt. Szerintem nem volt folyamatos a frissítés. És azon csúszott el a rendelés hogy olyan fizetési módot választottam ami utána nem engedett.(#25484) Shkiz0
Elhiszem neked én csak azt írtam amit azokon a webshop -okon tapasztalok amiket figyelek. -
válasz
Busterftw
üzenetére
Ennyiért jó vétel annak aki játszik.
Itthon nincsenek ilyen jó árak.
Itthon a legolcsóbb helyről is a sima 3080 LHR 460 990 volt nálam (Gaming Z) szóval ehhez mérten az 1200 Eur nem rossz ár, főleg hogy van hozzá egér meg miegymás.
De azért még a tavaly őszi br 370-es áraktól messze vagyunk.
1200 EUR-t kiadnék érte, de csak ha non LHR lenne.
LHR kariért ez még szerintem magas ár mindig, bár kérdés hogy mi lesz mert én is azt látom hogy picit elkezdtek emelkedni az árak felfelé viszont non LHR karik már nem lesznek EOL kaptak noha hivatalosan nem lett bejelentve, de sehol se kapnak már a nagykerek csak LHR-es verziót akár sima akár TI kártyákból. -
Garsza
veterán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Lehet igazad van. Mert végül is a teljesítménye elég jelenleg. Csak gondoltam azért a 3080 -val továb el lennék.
Viszont a BTC és ETH utóbbi időben növekvő tendenciát mutat. Benne van a pakliban hogy elszállnak újból a non LHR kártya árak.
És hát elég jó példányom is van mert 1V alatt tudja a 2050MHz -tEsetleg ha valaki akar venni akkor tudok segíteni a beszerzésben ha az egeret megtarthatom.

-
Garsza
veterán
Még egy kérdés 5GHz -en 9900k ki is bírja hajtani?
Jelenleg Cold Ware, ha megjelenik az Új BF 2042 akkor majd azt fogom tolni. -
Garsza
veterán
-
Garsza
veterán
Kicsit még gondolkodom. 23 db van még. Szerintetek az esetleges garanciális ügyintézést magyarországról is lehet intézni? attól függetlenül hogy Német címre lenne véve a kártya?
-
omfgk
veterán
válasz
Garsza
üzenetére
25%-al gyorsabb 1440p-ben.
Szerintem egyértelműen megéri a csere.
TUF hűtése nagyon jó. Ventilátorai azonos rpm mellett halkabbak mint a Strix-nek.Persze cserébe gondolom a légszállítása rosszabb. De a TUF keskenyebb, szóval könnyebb átszellőztetni. Lamellák között kicsit nagyobb a rés.
-
Garsza
veterán
Adjon valaki tanácsot meg e lépjem a cserét. Keret volna rá, meg egeret is akartam venni. Tesóm címére meg is tudnám rendelni.
Asus ROG Strix RTX 3070 O8G van jelenleg 370 000 volna rá vevő
Asus TUF RTX 3080 O10G
kb. 150 euroba kerülne a csere. Csak sajnálom a Strixet funság miatt. -
GAbre
veterán
Táp topicban egész nap nincs semmi válasz.
Gondolkozok egyéb okok miatt,hogy cserélem tápom: Zalman ZM1000-EBT
CORSAIR RMx Series RM750x-öt vettem próbának.
Kb 1 árban vannak.De nem tudom,hogy esetlegesen köv generációs nvidiákkal(vagy 3090) számolva.Illetve am5-re váltás(bár ott nem sokkal ehet többet).
Az bele fog-e férni ebbe a 750w-ba,vagy maradni kéne 1000w-nál inkább.
Tudom nem a legjobb fajta táp a zalman.De,hogy ez a corsair mennyire jó,azt nem tudom. -
zebra_hun
veterán
-
Garsza
veterán
Helló! Tuf tulajokat kérdem a 3080 -non jól muzsikál az Asus TUF hűtés. Asus Webshopon most 1200 euro erőssen elgondolkodtam hogy veszek eggyet (annak ellenére hogy strix fun vagyok). Jelenleg 3070 Strixem van.
-
Aorus 3080 Master V2 esetén mit változtattak a V1-hez képest? Rendes padok kerültek rá esetleg?
-
Gomez1984
aktív tag
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
igen kezdek túllépni a garivesztésen is.
no akkor köszönöm a válaszod, írok is nekik
-
gainwardgs
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
De majd le is nyomoznak, titkosszolgálat is rád lesz állítva hogy padot akarsz cserélni
Te már eldöntötted, hogy megcsinálod, gondolom az esetleges garivesztés gondolatával is elszámoltál
Képzeld nem hajtottak el, sőt még képet is mellékeltek, még azt is bevallották hogy a gyári padjaik elég gyengék, hogy enyhén fejezzem ki magam (2.8W/mk)
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
komolyan?
és nem fognak elhajtani hogy garancia ugrott vagy ugorhat? bár itt azt írták többen is hogy nem ugrik vele a garancia
főleg hogy pont őnekik nem kellene tudni arról hogy mit szeretnék csinálni? -
gainwardgs
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Írj supportnak, én is azt tettem
-
Lacielvtárs
nagyúr
Srácok jó estét, azon agyalok még mindig hogy esetleg valaki tudja hogy milyen vastag padra van szükség ehhez a vga-hoz? [link]
néztem Youtube videókat, de ezt a típust ami nekem van, egyszerűen nem találom, max 3080-as vga-t találtam.
egyre jobban agyalok azon hogy megcsinálom, mert jó néhány videó alapján azt vélem hogy nem egy agysebészeti munka
hátha valaki már megcsinálta magának és pont egyforma kártyánk van
ű
valamint hogy pl ez a típusú pad ajánlott e? [link] itt most a márkára ajánlok, nem a linkelt konkrét tipusra
olyat szeretnék ami Magyarországon is fellelhető és talán még jobb is mint amit én linkeltem.
előre is köszönöm a választ -
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Istyu74
üzenetére
Venti adatokat firmwire frissítés nélkül bugosan jelzi a gpuz meg msi ab. Viszont normal bios mellett ugye fan stop van és az msi ab pl nem enged 30% alá rakni fan speedet így nem pontos az infó viszont a hőfokot nagyjából jól jelzi. Majd megnezem nálam fan stoppal idle mennyire melegszik fel.
-
Istyu74
aktív tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Fel tettem a Precision X1-et, talált új firmwaret. Biost át tettem oc módba.
Így megy idleben fan 1, fan 2, viszont gpu már csak 32 fokos.
-
pigatt
őstag
War Thunder-el játszik valaki? 471.41-es driverrel a füst és a por textúrája iszonyatosan vibrál nálam. Vissza kellett tennem a 466.77, hogy ez a jelenség megszűnjön. Kritikán aluli amit Nvidia csinálj a driverekkel a ReBar bevezetése óta... Biztam benne, hogy az új driverek, legalább az új kártyákkal jók lesznek, de sajnos úgy látszik tévedtem.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Istyu74
üzenetére
Nekem OC biosba fut és a default venti vezérléssel szinte hangtalan a kártya és 30 fokon marad ha netezek, videózok akkor 35-8fok.
Ha ez idle valós idle tehát nem nyúlsz a géphez akkor ott valami gebasz lehet de GPUZ se mér nálad jól mert 0RPM de 31% fan speed..
Precision X1-et inditottal mióta betetted? Lehet firmware update kellene rá. -
törölt tag
válasz
Istyu74
üzenetére
A 3080 ftw3 ultra-hoz képes a TI 5 °C-al melegebb, szóval szerintem normális.
Amit AsakuraDave mond, illik megcsinálni, meg van egy kis kapcsoló a kártyán az min van?
-
Istyu74
aktív tag
-
bulikavagyok
nagyúr
-
Srácok, a cicaharcot lehet folytatni privátban. Nem szeretnék senkit read onlyba rakni.
-
Jacek
veterán
-
nutella1
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
..és azt hogyan, főként minek?
Várom a 12900k-t, esetlegesen az AMD válaszát.
Akkor most miről is beszélünk?
Spórolás ebben az esetben nem jöhet szóba. "Spórolás" nem létezik a számtech piacon. De legalább te megértetted miről beszéltem.
-
nutella1
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Helyenként nem jó, sem nem illendő "maximalistának" lenni. Vadul, agresszíven, kifelé mutogatva magunkat meg főként nem. Miért? .. mert ideiglenes állapot, mint más egyéb minden. De nem baj, majd megtanulja aki ezt még nem tudja. Fórumon, ennek megértését nyilván nem sajátítja el, majd az életben. Szerintem elég finoman fogalmaztam.

#25405: ha már kényszeresen önigazoló Júdásból sok van
-
nutella1
őstag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Előfordulhat, de mivel és mikor nem? 4k-ra pedig nem sok értelme van egy 5950x-nek a maga elhanyagolható 10% többletével mikor (mint tudjuk) nemsokára érkezik annál szintén 10%-kal erősebb processzor. 10%-kal nem megyek semmire, éppen ezért nem vettem 5900-5950x-et. Kivárok. 1080p-n akkor sem játszanék ha kényszerítenének, zavar a pixelesőerdő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor most miről is beszélünk?