Hirdetés
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Hát, jó vételnek semmiképp nem mondanám, de beruháztam egy 3080 Suprim X-re. 500 magyar mátyás, de legalább új és ennyiért nem találtam másikat.
Strix-en is gondolkoztam, de mivel nem tervezek vizet ezért a Suprim valószínűleg jobb döntés.
Még csak az lesz meg holnap, de a gép többi része is alakulóban van, remélhetőleg a héten össze áll..Innen jut eszembe, hogy egy 11600K elég neki játékra?
Nem akarok "csúcs" procit venni, hisz a küszöbön a következő széria..[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
MPowerPH
félisten
-
ScomComputer
veterán
Oh...mit találtam,ti erről tudtatok? [link] ....nem rossz, próba jön..
Arról tudtam,hogy az nvidia nemrégen kiadott egy új (08.12-én) nvngx_dlss.dll fájlt ami sokjátékot támogat és a támogatott gamek mappájába ezt bemásolva felülírva a régi fájl, jobb dlss teljesítményt és javításokat érhetünk el....
Sajnos ezt a fájlt sok játék készítő nem frissíti ahogy olvasom,tehát a steam,és egyéb platformon nem frissül automatikusan, de van olyan játék ahol igen...de legtöbbnél nem...[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz MPowerPH #26688 üzenetére
Félreérthető voltam kicsit. Az asztalimban egy 6700k volt eddig, ettől ad most kevesebb fps-t a 10500. A 9900k csak a laptopomban volt, de mivel az már lassan elmegy tőlem (holnap adom fel), így abból kivettem és felraktam apróra. Nem akartam a 9. gennél ragadni, meg nagyon megtetszett ez a lap, meg amúgy elég lenne ehhez a kártyához az offline játékaimhoz ez a 10500 is, csak nem értem, hogy most miért van ez.
ribizly: Nem akartam ájemdét.
Laraxior: Most "csak" 339€ a mindfactory-nál, sztem ennyit megért amúgy, tegyél vele egy próbát. Rettentő masszív lap, az ssd hűtése is brutál vastag lemezzel van megoldva, az egész nagyon professzionális benyomást kelt.
-
-
ribizly
veterán
válasz echterion #26686 üzenetére
Az biztos, hogy én már visszafelé nem lépnék CPU-ban.
Eleve ha már valamire, akkor egy 5900x-re vagy 10900k-ra mentem volna. Esetleg 3900x, bár az bizonyos szempontból visszalépésnek számít.
Az van, hogy ezt az ember már megérzi.
Nomeg a 9900k egy kiváló CPU. Ha nagyon újítani akarnék előbb delid-eltetném meg.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
MPowerPH
félisten
válasz echterion #26686 üzenetére
10600k -t kellett volna, minimum.
9900k -rol most nagyot leptel vissza, nem lesz jobb, mert -2 mag, es joval alacsonyabb orajel azonos IPC mellett. 10700k lett volna az, ami egyenrangu egy 9900k -val.
Nem ertem, mibol gondoltad, hogy jobb lesz.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Laraxior
titán
válasz Garsza #26685 üzenetére
Az biztos, hogy nem hátrány, ha nem kell 12 programot feltenni, csak a ledvezérléshez.
#26686 echterion: Vettél egy szép alaplapot, ami a vízből kiindulva az én gondolatmenetemm, még akár komolyabb tuningra is alkalmas, erre beledobsz egy ilyen hurka (nonK) CPU-t?
9900K-ról inkább 10850K kellett volna, azzal ellettél volna jó darabig. 8 magról, 6 magra... hát nem tudom[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
laychi
veterán
-
warcat
veterán
Mielőtt kérdeznéd: csak Németországba szállítanak, de Paypallal simán meg lehet úgy venni, hogy regisztráció nélküli vásárlásnál a Paypal fizetési ablakban átállítod a szállítási címet a csomagtovábbítóéra.Ha helyben vagy akkor meg semmi gond hétfőn feladják másnap viszi a DHL.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
-
echterion
nagyúr
Procicsere volt nálam és van itt valami furcsaság. i7 6700k@4,8GHz -> i5 10500. Timespy-ban szépen látszik a GS-on, hogy kissé visszafogta a régi procim a kártyám (350W-os 3080), de játékok alatt pont fordítva néz ki a helyzet. Pl. AC Valhalla 4k-ban gynegébben muzsikál az i5-ösöm. Valami ötlet, hogy ez mitől lehet? Csak a lap meg a proci változott, minden más maradt a régi.
-
Melorin
addikt
válasz Sziszifeca #26661 üzenetére
Mi most mining közbeni memó hőfokokról beszélünk. Ha te is, akkor valamit rosszul csinálsz mert nem kell a GPU órajelét felhúzni mining közben.
-
MPowerPH
félisten
válasz Sziszifeca #26661 üzenetére
Akkor passz, ezek szerint LHR vagy nem LHR, nem szamit a hofok teren.
De megeri LHR -es kartyaval kaparni?Jah, GPU -t nem kell a banyaszathoz huzni. Lezabalja a gatyadat.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Garsza
veterán
válasz ScomComputer #26654 üzenetére
Én csak RTX 3080 látok a cuccai közt. Nincs beírva a márka.
-
Melorin
addikt
válasz ScomComputer #26654 üzenetére
Vízzel már egész jó Már csak a power limitet kellene valahogy 320 fölé vinni
-
Laraxior
titán
válasz Garsza #26646 üzenetére
Paszta az csak sok idő után kell neki új, viszonylag jó paszta van rajta, a thermal pad az már más kérdés, ott nyerhetsz 20°C-t is. Bányászathoz kifejezetten ajánlott premium padokat rátenni.
Végigpróbálgattunk itt a topikban sokfélét, de ez a Gelid a tuti befutó.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Amazonról, két nap alatt megjött.
Az angoloktól 3 hét után annyit kaptam, hogy dobtak egy linket a követési számról, abból tudom, hogy valahol itt akadt el. De egy hellot nem írtak volna, pedig megerőltettem magam és angolul írtam nekik, nem németül, mert ugye német ebayen van hirdetve*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
KAMELOT
titán
válasz AsakuraDave #26642 üzenetére
Utólag én nem cserélgetek. Az lesz amit vettem
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz ForRedGlory #26640 üzenetére
Kártyáról írok! Ugye FTW3 vagy SUPRIMX akartam. Ezt csak később láttam meg. Árban ugyan az mind a kettő főleg, hogy ehhez Gold táp is jár és a kiterjesztett evga gari.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
-
zebra_hun
veterán
Ezért vannak a profilok. Mindegyiket be kell lőni az adott alkalmazáshoz. Minden hsz-t végigolvastam ebben a fórumban a legelsőtől idáig, de a SP4k volt az alap mérce. Azután TS, talán több közismert ingyenes nem nagyon van, amit futtatnának ennyien. A vga-t mindenki szerintem úgy veszi, hogy a aját igényeinek megfeleljen. 350W TDP-vel minden vásárló tisztában van, hiszen nagy százalékukban az az alapértelmezett. Én pl mindig 1440 Bfv-ben teszteltem, ott is az egyetlen értélmes mérőszámmal, a min fps-ekkel. Sosincs azonos körülmény, így mérésre alkalmatlan. Ezért jók az ilyen tesztek. 19700 GS az jónak számít? Bánatos lófing figyelte eddig, mivel SP-t tesztel szinte mindenki. [link]
Rtx3080 egy nagyon jó kártya, 3080ti meg mégjobb. Elvileg. -
laychi
veterán
válasz lutosus #26631 üzenetére
Attól függ milyet fogsz ki.
3080 strix is tud szépen menni, keress laraxior nevére.
De van itt olyan giga oc is,ami OC-val bőven üti a 3080 ti 3090 szintet[ Szerkesztve ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
lutosus
újonc
Sziasztok a mostani helyzetben melyik érné meg jobban?
3080 Ti FTW3 Ultra 580.000
3080 asus strix lhr 500.000 -
echterion
nagyúr
válasz Garsza #26626 üzenetére
Hát pont azért.
Viccet félretéve, biztos, hogy nem tudod mással szabályozni azt az egy nyomorult ventit? Nincs az alaplapi biosban erre valami opció? Tényleg faja progi az AB, kár lenne emiatt hanyagolni. Vagy egy előtét ellenállással is le lehetne szabályozni azt a ventit valahogy, nem?******
-
laychi
veterán
válasz Laraxior #26620 üzenetére
Korában leszedted, minthogy erről tudomást szereztél volna, szóval ....
Képeket is küldd el nekik, hogy valami ilyesmire gondoltál
A pengéset is!!Amúgy arról is csináltál képet, hogy melyik csavaron volt a matrica?
Vagy azt már gariztatásnál elfelejtetted volna?
Illetve az eredeti paszta színéről és viszkozitásáról?[ Szerkesztve ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
Laraxior
titán
válasz Shkiz0 #26617 üzenetére
Szerintem nyomtatni sem egy nagy ügy, de ahogy látszik, a leszedés is megvan hamar. Ha még kicsit rá is melegít az ember, akkor meg még könnyebben lejön. Rétettem egy kis zacsira, szóval bármikor vissza tudom ragasztani.
#26619 laychi Gyorsan lövök nekik egy e-mailt, így visszamenőleg nem lesz gond Ha eladásra megy a VGA
Nem nagyítóval fogják átvizsgálni hidd el
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
laychi
veterán
válasz Garsza #26613 üzenetére
Tőlük kérdezd.
"
Sehr geehrter ASUS Kunde,Vielen Dank, dass Sie sich mit Ihrem Anliegen an uns gewandt haben.
Sie können gerne den Kühlkörper entfernen und eine Wasserkühlung montieren, so dass Sie die Garantie nicht verlieren, nur wenn Sie sich entscheiden, das Gerät zur Reparatur zu schicken, müssen Sie den Kühlkörper wieder einbauen
Wir hoffen Ihnen hiermit geholfen zu haben. Falls nicht, zögern Sie nicht uns erneut zu kontaktieren. Wir stehen Ihnen gerne zur Verfügung.
Bleiben Sie gesund und kommen Sie gut durch diese Zeit.Sind Ihrerseits noch Fragen offen, wenden Sie sich gerne wieder an uns!
Sie erhalten in den nächsten Tagen per E-Mail einen Link zu unserer Zufriedenheitsumfrage.
Ich würde mich sehr freuen, wenn Sie an der Umfrage teilnehmen und meinen Service bewertenMit freundlichen Grüßen | Kind regards
Neli T:
ASUS Computer Germany"Szerk.:
Laraxior képét ha jobban megnézed a matrica a penge hegyén befigyel "érintetlenül".[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Garsza #26613 üzenetére
Azért ,hogy lássák azt ha a vásárló megbontotta a hűtést.
Maga a bontás miatt nincs garivesztés.
Ha viszont te a szétszerelés közben valamit elcseszel (warranty info alapján már egy nagyobb karc is ilyen), akkor buktad a garit.
Gondolom ha látják ,hogy bontva volt a hűtés, akkor talán megéri nekik is megnézni tüzetesen a PCB-t, hátha a vásárlóra lehet kenni egy amúgy gyári hibát.
De ali-n lehet kapni matricát hozzá, szóval...
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
laychi
veterán
válasz ScomComputer #26608 üzenetére
ASUS-nál nincs garivesztés, lehet rá vizet tenni.
RMA esetén követelnek meg annyit, hogy a gyári hűtéssel legyen visszaküldve.
Legalábbis AMD kártyájukra rákérdezve ezt a választ kaptam pár hónapja.#26610Laraxior szóval a paszta mennyisége miatt nem megy 40 fok fülé?
Akkor minek az az FC blokk?[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Strixet kell venni, és nem kell a hűtéssel mókolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest