Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
Köszi a válaszokat az ocuk kapcsán. Szívás.
-
KACSX
csendes tag
-
sittes79
addikt
válasz
egyedülülő
üzenetére
Elvileg csak Anglia játszik.
-
tbw
aktív tag
Remélem leejti ahogy az új iphoneokat szokták.
-
X Factor
addikt
válasz
egyedülülő
üzenetére
Valaki korabban irta h. lezartak a kulfoldi rendeléseket.
-
egyedülülő
őstag
OCUK val van valakinek tapasztalata? Akarnék rakni valamit a kosárba, de a kosár ugyanúgy üres marad. Nyilván 30XX kártyát.
-
keIdor
titán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Én még azt is kinézem belőlük, hogy ami jön az GDDR6 20GB lesz.
Az a baj, hogy az AMD is híres a paper launchról, nem is kell messzire menni vissza az időben.
A Polaris pl. az volt. -
warcat
veterán
Éjszaka majd amikor átfordultok a másik oldalatokra, gondoljatok rájuk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-=RelakS=-
veterán
Van itt valaki, aki úgy gondolja, hogy ezek után kapják be, megvárja a 20GB-os kártyát?
Lehet, hogy a Big Navi után jön, azt még most nézem, mikor fog megjelenni.
-
Mumee
őstag
-
tbw
aktív tag
Nem gondoltam volna hogy 20 25% teljesítménynövekedésért ekkora nyálcsorgatás lesz.
-
Cassio1987
tag
válasz
Kicsimix
üzenetére
Így nézve igazad van. Főleg, ha ki is fizetted akkor meg végképp. +30ra már nagyon húznám én is a szám. Én úgy vagyok vele, hogy ilyen 10-15-20 ezer esetleg belefér, ha hívnak, hogy márpedig itt a kártya tudjuk küldeni, a +30 az annak függvénye, hogy a napokban a többi boltban/fronton miként alakulnak az események. Annál többet meg semmi esetre se fizetnék pluszban :D
-
Ahol en vettem a kartyamat(elvileg) szept30-ra kaptam anno szallitasi idot(LOL) eloszo 2 honapra valtozott a szallitasi ido az oldalon(nem nalam) majd most neztem minden kartya januar....
-
Kicsimix
őstag
válasz
Cassio1987
üzenetére
Én igazából arra gondoltam, hogy együtt ne engedjünk a nyomásnak ha nagyon hülyére akarnak venni az utolsó pillanatban... Szerintem inkorrekt lenne a túl magas ár miután ők lengették be, hogy megvannak a magyar árak.. 5% -al többet hajlandó lennék fizetni de 10%-os felár az már a mással szórakozzanak.. Amúgy én ki is perkáltam..
Rison77
A specifikációra hivatkozva én is megjegyeztem nekik a megjegyzésben, hogy az OC-t várom és más nem is érdekel. -
warcat
veterán
GeForce RTX 3090, A “BFGPU” For Creators, Researchers and Extreme Gamers, Launches Thursday
"For 4K gaming, the GeForce RTX 3090 is about 10-15% faster on average than the GeForce RTX 3080, and up to 50% faster than the TITAN RTX."
"we want to apologize upfront that this will be in limited supply on launch day."
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer
üzenetére
De mondtam, hogy viheted, csak nem beszeltuk meg a reszleteket.
Ha en megyek 2 het karanten ott nalatok, ha Te jossz akkor itt nalunk

-
Rison77
senior tag
válasz
Kicsimix
üzenetére
Én adtam le egy rendelést rog strix-re, természetesen csak utánvéttel, max ha valami csoda folytán elérhető lesz, és nem mondják azt, hogy bocs de az ár már 400, akkor átiratom utalásra. Bár még arra se voltak ma hajlandó válaszolni, hogy az OC strix vagy sima, mert kódszámot is lusták voltak odaírni.. címben sima strix, de órajelhez meg odabökték hogy 1905 Mhz.. Szóval szerintem hamarabb lesz az aqua-ipon vonalon strix mint itt, hiába asus partnerek nyilván azok is prio-ba térítik a kártyát.
-
boogie84
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Szerintem nV által generált "hiánynak" vagyunk tanúi, hogy kicsit feltornázzák az árakat. Nem akarták ők ilyen gyorsan elengedni azokat a 20as sorozatbeli árakat...

Novemberig azt fogjuk itt olvasni napi 300hsz-ben, hogy miért nincs kártya, mennyi a kamu, mennyi a poén a kártyákkal kapcsolatban. -
Zorel
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Megnézem mert lehet valami beállítás elcsúszott.
(#2039) Beast007: 9900k 5GHz all core
(#2064) csibuka85: Ha lesz időm készítek, de írjatok címeket. -
AsakuraDave
őstag
Érdekes érdekes..
HUB tesztje szerint:
1440p RTX ON DLSS OFF:
2080 avg 57fps
3080 avg 96fpsA 2080 nativ 1440p highest RTX OFF-ba tud náluk avg 98fpst
Biztos jól tesztelted?
Nekem volt 2080-am 1440p RTX mellett eléggé döglödött a játékba hogy elérje a 60fps-tHUB -ba nem szeretnék csalódni hogy fake/sponsored marketing

-
Kicsimix
őstag
válasz
Cassio1987
üzenetére
Mekkora árváltozás fér bele nektek ha úgy döntenek megviccelnek kicsit? : )
-
Kicsimix
őstag
Fizettetek is érte? : )
-
Lupous
csendes tag
válasz
Cassio1987
üzenetére
Dettó!
-
Lupous
csendes tag
válasz
Kicsimix
üzenetére
Én tegnap este 8 előtt leadtam egy előrendelést a TUF OC-re...
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle
.Itt a vadonatúj masina...összetákoltam (előtte spóroltam rá rendesen
) most várja a kártyát, hogy mehessen
. De egész nyugodtan várom a dolgot.
(Ha neadjisten lesz valami fejlemény írom majd.
) -
Kicsimix
őstag
Leet-ről sikerült valakinek rendelni?
-
Laja333
őstag
Közben a OCUK limitálta a rendelés UK/Írországra. Aki rajtkor rendelt, még megkapja a terméket.
-
szabeska
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Én tényleg nem értem, kell lennie valamiféle "kontakt-láncnak" a gyártótól akár az Aqua-ig, beszállítón, nagykeren, akármin keresztül, és szólni, hogy ti barmok, ne tegyétek ki a honlapra hogy eladó, mert rohadtul nincs eladó, majd csak hetek, hónapok múlva lesz. Sok ész szorult mindenkibe úgy látom. Én sem hirdettem meg még itt olyan terméket használtan 2 hónapra előre pl, amit még meg sem vettem...
Az hagyján, hogy Te pl feltetted ide poénból a nem létező kártyát (
), a szomorú az, hogy ezt az Aqua, Caseking, sőt az Amazon is bejátssza ekkora cégként és hírnévvel. Komolyan Ennyi erővel a 4080-at is kitehették volna már. Azt meg nem hiszem el, hogy nem számítottak a túlkeresletre az Nvidiánál ekkora hype után, sok sok szakemberrel a zsebükben, 75 meg 100%-os gyorsulásokkal dobálózva "féláron". De akkor miért nem adták át az infót a többieknek, hogy csak x darab lesz elérhető eleinte? Persze ott biztosan jobban tudják mint én, csak egy nyomi fórumozó vagyok
És mondjuk ha a beszállítóm sem tud semmit, hogy mi mikor jön, nem tenném ki az oldalamra a nemlétezőt, hogy vegyétek ahányan vagytok, majd 'megógyuk a káoszt... 
-
LoyalGuard
tag
válasz
Puzzony
üzenetére
Vagy bizony ott fekszik a raktarban a kartya, de nem veteleztek meg be... Hanyszor volt nalunk is ilyen anno. Ott volt a megrendelt laptop, de nem tudtuk kiadni amig nem volt bevetelezve. Nekem meg szepen kisetalt a jutalekom az ajton amikor kozoltuk hogy sry de a kinezett gep meg nincs itt.
-
Laraxior
titán
Cyberport.de:
Verfügbar ab 12.11.2020Hát itt sem kell sietni az átvétellel
November... 
Mellesleg rámentem az nVidia oldalára, hogy oda mik vannak kitéve, mint rendelhetőek, árral.
Persze átirányít ide-oda, ahol bőséges plusszal lehet előrendelni..
Pl.:
Nvidia PNY 3080: 740EUR
Átírányítás Caseking: 899EUR -
Rison77
senior tag
Aprón jól elfogytak a túlárazott kártyák
.Komolyan ha holnap rak fel az ipon vagy az aqua készletről, akkor már veszem is, és tolom az apróra![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zsombors97
tag
+10% tomb raidernél karcsúnak tűnik
-
Zorel
senior tag
Nos beüzemeltem a sima TUF-ot eddig két játékban teszteltem.
RDR2 - 4K HDR ULTRA - BENCHMARK
2080 - AVG FPS - 35FPS
3080 - AVG FPS - 53FPSShadow of the Tomb Raider - 1440p HDR ULTRA RTX ON DLSS OFF - BENCHMARK
2080 - AVG FPS - 58FPS
3080 - AVG FPS - 101FPSMaga a kártya szép, de nagyon batár. Halk és eddig max 61fok amit láttam gyári értékeken. Olyan 1900MHz-re környékén van a gyári boost clock, de szinte folyamat power limit van!
-
BITBOYS
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
Micsodaa?

Sokan úgy fizetnek online, hogy kikeresik weboldalon a bankszámlaszámot és előre elutalják a termék összegét. Se visszaigazolás, se számla.. csak úgy. Megjegyzésbe semmit sem írnak. -
Puzzony
tag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Erre annyit tudok mondani, hogy februárban vettem egy új notebookot; egy egész hetet vártam visszaigazoló email-re/telefonra, hogy mehetek érte mert megvan. Egy hét után fogtam és besátáltam az üzletbe, hogy most akkor mi van, mire kezembe nyomták a gépet szó nélkül. Kérdeztem hogy ez most WTF, erre az volt a válasz: A weboldalon ki volt irva hogy 2-3 nap a szállitási/átvételi idő, bejöhettem volna már érte akkor (Digiprime volt egyébként, nehogy valaki hasonlóan járjon). TL;DR nagy az isten állatkertje, és a kerités is alacsony sajnos, ez érvényesül üzletekre is.
-
Puzzony
tag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Persze, rá lehet fogni hogy bugos, de akkor még miért nincs napok óta egy webmaster aki megcsinálja, vagy akár kikapcsolja? Egyszer majd valakinek berakja hogy termék átvehető és felutazik vidékről érte, a nagy semmire? Szvsz semmi köze nincs ahhoz hogy bugos, csak elkezdtek pánikolni és kapkodnak jobbra-balra.
-
Puzzony
tag
Azért arra kiváncsi lennék hogy ki és honnan, és mivel hozza ezeket a kártyákat pillanatnyilag, mert ugyebár reggel nyitás óta "úton az üzletbe" van. ~ Hét óra alatt bármelyik nagykerből elsétálok gyalog is bármelyik Aquába, szóval vagy nagyon hülyének néznek most minket, és sehol semmi, vagy "úton van az üzletbe a gyártósorról kinából" és akkor meg még inkább.
-
válasz
elite.cs11
üzenetére
15:48
Most voltam bent. Semmit sem tudnak mondani, csak ami az oldalon is látható. Rendes volt a srác rá nézett rendelési szám alapján és azt mondta, hogy erre meg várni kell bőven, mert az első csíknal van csak.
Naluk az üzletben (Váci út) még nem járt semmilyen 3080.
Az ára az az lesz amennyiért a rendelés le lett adva.
TUF-ról sem tudott semmi információt adni. -
Rison77
senior tag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Strix szétszedés cikkben írják:
According to Juan Jose Guerrero (Technical Product Marketing Manager at ASUS), the ROG STRIX series is expected to launch next week (week of 28th).
-
B@dsector
aktív tag
válasz
Laraxior
üzenetére
vannak itt bajok...

https://player.hu/kult/az-uj-helyett-a-regi-xboxokat-kezdtek-el-venni-tomegesen/
-
X Factor
addikt
-
Laraxior
titán
Úgy látom, hogy a PS5 topik is ugyanez....

-
Dusee
őstag
CHS-nél perpill 1-5 napot írnak a Gigabyte Eagle OC és Gaming OC kártyákra.
Igen, nagyker, de biztos veszi onnan valamelyik kisker is, szóval ezekre lehet esély ha valakinek érdekesek.szerk.: Asus-okra 2-4 hetet írnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadás a sima volt 394, most ez az OC 379