Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz zebra_hun #27698 üzenetére
Módosítom, 12800 a rekord, csak ez nem lett hivatalos, mivel béna vagyok... kitakartam az fps értékeket.
Aztán nézegetem a képeimet, a ramokat elfelejtettem átrakni 4133-ról 4266-ra. Uncore is 5100 volt itt, tehát jobban megrángattam. Ettől függetlenül Inteltől nagyon én nem láttam jobbat. Ebben a 8-10 magos kategóriában. -
MPowerPH
félisten
válasz zebra_hun #27696 üzenetére
CPU es GPU OC -hoz eloszor is hideg kell. Ha a viz 10 fok ala megy, azzal mar lehet mit kezdeni.
laychi: Vagy inkabb 8 mag folott rosszul skalazodik. Mert az 5950X azert veri az 5800X -et, csak messze nem a duplajat hozza, hiaba jar mindketto azonos orajelen.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
zebra_hun
veterán
válasz laychi #27697 üzenetére
Ugyanezeket akarom majd kipróbálni. Igen, az a rekord. Szoktam csinálni 10.000-et is Ez nem egy Cb, egyik teszt sem terheli 100%-ra, ilyen. Ha megnézed a vörös procikat, meghálálja a magokat. Inkább Intel nem muzsikál jól a 3DMarkokban. Annyira nem zavaró, Intellel kell összehasonlítani. Az is fontos, hogy a cpu mennyire kergeti meg a vga-t. A 48 ezerrel azért nem rossz ;)
Szerk: tedd a vramot -200 vagy -500-ra. Azt hiszem az stabilizálja a combi részt. Ez nem biztos, én sem töltöttem sok időt még ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
válasz zebra_hun #27696 üzenetére
12600 pontot hozott Zorel 9900k-ja 5,3-on, te kb ugyanezt éred el a 10 magossal szóval nálad sincs rendben.
Valószínű 8/16-ot kezel max a firestrike bench.
Csak továbbra sem értem, hogy a gpu miért szotyizik combined alatt.
Most kilőttem 2 magot, nyomok egy új tesztet.Amúgy timespy-nál vettem még észre, hogy ha a vga eléri a powerlimitet, akkor a cpu score rosszabb, mint kellene lennie.
[ Szerkesztve ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
zebra_hun
veterán
válasz laychi #27694 üzenetére
Ahogy én észrevettem, vram tuning elkapálja. Persze így kevesebb lesz a grafik pont. Mivel nincs nagy terhelés, így meg lehet ereszteni a nagyobb frekit a procinak. Noctua 15-el 5.2-ig tudtam elmenni, 360 AIO-val 5.3-ig, most vizezve 5.4-5.45-ig. Az dob rajta, bár újabb ötleteim is vannak, csak melóban vagyok...
-
MPowerPH
félisten
válasz laychi #27694 üzenetére
A combined nekem is neha bugos. A CPU teszt meg harmat gyenge ebben is, azert latod azt a kihasznaltsagot. A 16 magosom 188W -os peek -et csinalt, de egyszer leesett 145W -ra is.(kozben meg CB alatt enne vagy 280W -ot) Ez meg igen rossz, nincs leterhelve, latszik, hogy a bench nem tud mit kezdeni ennyi szallal.
Don't Tread On Me
-
laychi
veterán
válasz keIdor #27693 üzenetére
Én is futtatom, de valahogy a cpu tesztnél a procim nem hajlandó, csak 60-75% közt tekerni, illetve a combined tesztnél is szotyiznak a hardvereim....
Vajon mi lehet az oka?Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
zebra_hun
veterán
válasz MPowerPH #27691 üzenetére
Kiváncsi vagyok én arra, ha azok a pletykák igazak, akkor az bizony nem kicsit jobb. Klasszisokkal... Nálam majd az ára fog dönteni, elégedetlen nem vagyok a mostanival sem. Egy tényleg frankó mem tuningot kéne csinálnom, befejeznem. Pl ezt kéne stabilizálnom, csak a probléma, 1,6V és hibázik még... Ezzel fogom lenyomni az eddigieket, hátha ad hozzá vmit.
-
laychi
veterán
Úgy látom jön megint az áremelés.
Ütöttem egy kártyát a héten, azóta 133 euroval ment fel az ára. (ASUS eShop-amazon)Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
törölt tag
válasz -=RelakS=- #27682 üzenetére
Hát ezt honnan veszed?
-
AsakuraDave
őstag
válasz AsakuraDave #27535 üzenetére
Ma kicsit szórakáztam és mondjuk lefutott magasabb órajel meg TDP limittel a bench de több FPS-t nem kaptam sőt aztán ingame X idő után ki is fagy a játék kb fixen. Ez a 1920/0.868mV a max talán amit tud de játék közbe meg bench közbe jelenettől függően gondolom ami RT "heavy" ott már letolja magát az ilyen 1830-1860 tartományba.
Érdekes, hogy én memót nem húztam és hiába a +core mhz több fps-t nem kapok eredményül valszeg jobban ledobja az órajelet mert jobban melegszik bár +1-2fokról van szó így fura. Ugyanaz a scene lefut crash nélkül 1935Mhz/400Watt meg 1935Mhz/450Watt (tehát a játékba fogyaszt is ennyit nem csak a +TDP limitet jelzem) ami wut? Akkor a 400Watt alatt mé nem crashelt? Órajelet ugyanúgy tartotta stb...There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
-=RelakS=-
veterán
Jól látom, Metro Exodus-t a 32:9-es monitorral rendelkezők nem tudják teljes képernyőn játszani?
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
keIdor
titán
Nem ide
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
echterion
nagyúr
válasz ScomComputer #27677 üzenetére
Nekem tetszik, nem kell benne semmit túlgondolni, megszokott irányítás, kikapcsol, nem kell agyat használni benne.
Amúgy sztem kb. minden játék erről szól, csak némelyik mögött akad valami jól megírt forgatókönyv. Na, én ez utóbbiakat szeretem, pl. Final Fantasy-k vagy a Yakuza sorozat.sylex1: hát akkor most már told végig, hátha nálad ez nem jön elő.
[ Szerkesztve ]
-
Warzoz
senior tag
-
-
keIdor
titán
válasz Warzoz #27670 üzenetére
Én ha szétszedem egyszer, automatikusan rakom rá a gelid padokat, ami az itteni tapasztalatok alapján gamingre sem rossz választás, mert -10-15 celsius fok.
50€, de én nem sajnálnám tőle. Hozzá tartozik a karbantartáshoz szerintem, ami pénz sajnos, de ez ilyen.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Warzoz
senior tag
Nézem, hogy általában +10-15C fok a különbség a GPU temp és a GPU HP között kb mindenkinek. Nálam ez inkább +25C fok terhelés alatt. Ez mennyire vállalható? Félek, ha még egyszer szétszedem a hűtést, hogy újrapasztázzak, a memória meg egyéb hőpadok már nagyon el lesznek deformálódva és utána meg már a memóriák is melegebbek lesznek.
-
veterán
válasz zebra_hun #27667 üzenetére
Mind a kettő a legnagyobb OC tűrésével érte el ezt nem pedig stockon, csak nem linkeltem már azt is mellé.
Hőméréséklet egyértleműen jobb a Strixnél hisz jóval combosabb a hűtése viszont az FE sem annyira vészes, mint gondoltam.
Memory Junc 6-8 fokkal (78-84) melegebb a kártya maga pedig 10-15el (60-75).
Szóval egyikben ez a jobb másikban az... Vízet továbbra sem tervezek rá szóval a hűtésük az marad is ez.#27668; Erősen gondolkozom rajta, hogy az marad hiába hangosabb és melegebb, de kicsit gyorsabb ahogy nézegettem a teszteket valóban az a 10% van meg. Bár az vicces, hogy valaki ezt eléri egy sima 3080-al is!
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz MPowerPH #27658 üzenetére
Mert az annyira csoda volt, hogy a te Strixed is verte oda meg vissza...
3080 Ti:
Jó áron vettem mind a kettőt, de az egyik marad csak szóval nem lesz 3090.
Csak hát mostmár tényleg el kellene döntenem melyik...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
laychi
veterán
válasz MPowerPH #27661 üzenetére
Még sikerült ütni egyet amazonon, asus webshopból, lehet megtartanám, ha jó és menne az evga.
Úgysem bányászok vele.Jól emlékszem, hogy annak a vramjain külön borda van?
Jah, néztem egy teardown-t.[ Szerkesztve ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
MPowerPH
félisten
Egyebkent nem tudom, mit aggodsz. Eladod mindegyiket, realizalsz egy keves profitot a kartyakon, es azzal megtoldva az eredeti vetelarat mar majdnem kijon egy 3090.
Volt neked EVGA Kingpin csodad is, aztan meg csak eredmenyeket sem linkeltel, pedig az erdekes lehetett volna.laychi: A legjobbak.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
laychi
veterán
Van valakinek esetleg asus rtx 3080 kártyája?
Amennyiben igen mik a tapasztalatok?Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
-
ScomComputer
veterán
-
veterán
Eszembe jutott, hogy day1 megvettem a Valhallát, de azóta se próbáltam ki..
Szóval most egy bench-re elő vettem aztán a Strixnek kb ez a vége vele Ultra High preseten.:Valamint kicsit még csiszoltam a kártyán és Metroba ez a vége kb.:
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
zebra_hun
veterán
válasz ScomComputer #27647 üzenetére
Vram ha van mellette procihasználat is, inkább rosszabbat művel. Nekem nincs semmilyen játékom, csak a Bf5. Ezért használom a 3DMark-ot. Egy igazi játék, nem nagyon díjazza a vram emelést. A low fps-eket nagyon legyalázza tapasztalataim alapján. Superposiban, ott alszik a proci, ott nagyot dob, elég érdekes. Bf5 multi meg mivel kétszer ugyanazt nem tudom előidézni, így nem jó erre. Értem amit mondasz, ezt 3DMarkkal is ki lehet mérni. Combi teszt szereti ha nincs vram tuning, de a grafik emiatt gyengébb, ha meg rátolok a vram-ra, akkor meg a physik és a combi lesz a gyengébb. Kártya kihasználás meg annyira változik, valamikor már limitbe ütközöm, utána meg 100W-ot sem éri el. Ezért jó, kicsit komplikált a Firestrike. Ha csak kimondottan videokártyateszt, Superposi4k az végig 99%-os terhelésen megy. Nincs benne olyan jelenet, hogy a proci kifekszik, aztán alszik. Metron kívül mi van még? 70Gb -ot nem szívesen töltök le egy tesztért.
Szerk:
Megvan, Superposi4k az jó lesz erre a célra.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz zebra_hun #27629 üzenetére
Azt csináld már meg, ha lesz időd rá,hogy egy játék benchel, válassz egyet te....
Belövőd a gpu-t mondjuk 2000mhz-re....a vram alapon....majd bench, elment utána gpu 2250mhz(vagy amennyit bír maxon) vram alapon,megint bench..ment....
Majd ha lesz időd rá, akkor gpu 2000, vram amit bír és megint bench,majd ment..és ezeket az eredményeket képeket tedd ide be légy szíves.... köszönöm szépen.. -
zebra_hun
veterán
válasz Busterftw #27641 üzenetére
Aztán lehet hagyom, mert játék alatt az fps-ek 144-re limitálva, max 240W. Arra meg tökéletes. Viszont 400W-os lehetne az a fránya limit, annyit elbírna sztem. Annyira nem nagy gond, hogy nem leszek Bencheken a toppon. Furdalja az oldalam egy másik bios, csak kontroll nélkül... Előző vizes (hybrid) EVGA kártyán volt egy blower, ami a vrm-et átjárta, nagyon jó ötlet volt. Itt egy zárt műanyag ház, giccsvilágítás, és bele tud fulladni, mivel zárt. Ok, víz van rajta, de egy halom kacaton nincs víz, arra jó lenne egy kis lég.
-
veterán
válasz keIdor #27624 üzenetére
Azért az szép, hogy mennyivel jobb a tied, mint az enyém.
Jart már nálam egy par 30-as szériás kártya, de egy sem volt kiemelkedően jó sőt, mindegyik inkább átlagos volt vagy az alatti.
Hat nem tudom, egyik sem győzött meg annyira egyébként, de muszáj a kettő közül választanom szóval meg alszok rá egyet aztán kiderül melyik marad.
Hutes és hofokra nyilván a Strix a jobb és talán a fehér kártya jobban illene most a konfigba, de az FE erősebb kb 10%-al, olyan mint nektek a sima 3080 (xd) és a letisztult dizájn jobban bejön viszont hangosabb is ami lehet zavaró lenne, de nem feltétlenülThe greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
zebra_hun
veterán
Az a hotspot az pontosan mit takar? Vrm-től tartok, annak a hőmérsékletét nem igazán lehet ellenőrizni? Az én 350W TDP limitem az mégdúrvább. Jó lenne valahogy kontrollálni. Padok úton vannak már régóta, azokat beépítem, aztán lehet díszdoboz nélkül rakom össze, akkor a ház huzat átjárja a vrm-et. Így el is van barikádozva, levegő sem éri. Nem a legjobb tervezés.
-
MPowerPH
félisten
válasz Warzoz #27637 üzenetére
Kosza aramot neki, aztan johet a csere.
(mar ha nem akarjak cserelni ebben az allapotaban)En a napokban lattam egy postot, a srac a Kingpin BIOS -t rakta a 3090 FTW3 U -ra. 520W, kitolta a TDP csuszkat, es fel oran belul eldurrant neki. EVGA forumon erdeklodott, hogy igy van e gari.
Szoval itt is csak sajat felelossegre, mert ebben az esetben nincs ra.Btw, a Kingpin-t pedig jol megcsinaltak.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
zebra_hun
veterán
válasz MPowerPH #27630 üzenetére
Meg fogom csinálni őket, csak az a francos idő... Ma is, holnap is meló, 4-kor kelek, este 7 mire hazaérek, gyerekfürdetés vacsi, család. Addig nem jutok el, hogy bekapcsoljam, nemhogy kiteszteljem a legjobb frekit, vram oc-t, stb. Régi képeket tolom be, nagy ritkán csinálok újat, aztán ha rosszabb mint a régi, akkor ennyi volt. Reggeli kávé közbe toltam egy tesztet, nem volt jó, holnap hajnalba megint lesz 10-15 percem... Km nem sok van a masinába. Ezért halad nálam lassan minden.
-
pigatt
őstag
válasz laychi #27626 üzenetére
3080 Ti FTW3 nálam képes elérni a 450W környékét kitölt TDP-vel, az hogy a hőfokok akkor már hogy alakulnak, az egy más kérdés.
De igen ha 450W-os BIOS mellett is 400W körül alakul a vége ott valami nem kerek, főleg, hogy nálad 1-es port viselkedik úgy, ahogy elmondásuk szerint a 3.-nak kellene.
i9 / 4080 / 32"
-
MPowerPH
félisten
válasz Warzoz #27616 üzenetére
Neked is EVGA?
zebra_hun: Az a baj, hogy nem nagyon fut a kartyam limitbe a teszt alatt. GPU kihasznaltsag is alacsony.
Ezert is jok az AMD -k ebben a tesztben, sokkal kevesbe fugg a kartya a CPU -tol.
Nekunk 4k -n kellene tolni az osszes ilyet, ott mar nincs limitacio CPU oldalrol.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
zebra_hun
veterán
válasz Laraxior #27603 üzenetére
Pont ez benne a lényeg, hogy megtekerd a GPU-t 2200MHz felett. Nagyon nem mindegy, hogy, hogyan merre mit tekersz, hogyan tartja a 3080 -as chip ezt az őrült frekit .
Rádásul a TS itt a PH!-n nem jegyzett, a 3DMark topikban csak a FireStrike van.
Így is nagy tisztelet joshua7 -nek.TimeSpy:
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
Ennyit a 450W-os biosról....
Csináltam log-ot.
Amit még kipróbáltam, amit eddig nem, hogy mindkét biost lecseréltem a 450W-osra, hátha USER error, mert eddig csak a normál biost cseréltem.
De így sem kerek a történet.
1,05V-os biosnál konkrétan 1920-1935-ig throttlingolt. 2070 MHz volt a legmagasabb érték amit láttam, nem tudom a 2115Mhz-et hogyan olvasta ki a gpu-z[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
válasz pigatt #27621 üzenetére
Lapítanak.
Elküldtem nekik a log file-t, ahol látszik azt fps beesés tdp limitkor.
Ha 450W-os bios van fenn és 400W-nál tdp limit van,akkor szart se ér a dumájuk...
Holnap megtolom Metro Exodussal, mert az megesz mindent is... logolom és majd küldöm RMA-ba a kártyát.
Majd mikor 450W-os limit helyet 400W-on limitel és az órajel beesik,azt magyarázzák ki...
Szerk.:
Nomeg nem a 3. csatinál vérzik el, az elsőn nem hajlandó felmenni 150W környékére sem...[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
24/7 elég összetett, ez raszter only játékokban stabil szokott lenni: [kép]
Viszont ahol dolgoznak az RT magok meg a Tensor magok ott nagyobb feszt bekér, de ott dolgozik igazán a GPU. Pl. Metro, az ki is vág ezzel a fesszel, oda kell kb. 0.9-0.91V ugyanerre.
Szóval összetett. Két profilom van egyébként, de mehet mindig a magasabb feszes, mert nem állítgatom mindig manuálisan. Lassan úgyis a DLSS és RT alap lesz mindenhol.Megnéztem. 0.925V-al 2010 MAX-al is lefutott, de 14 ponttal kevesebb volt, szóval whatever.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
pigatt
őstag
Nem tudom, ilyen jelentést én nem szűrök ki ebből a válaszból. Én ezt úgy értem, hogy amíg a slotbol és az első és második csatibol elegendő kraft van az adott műkodeshez, addig a 3. porton nem feltétlenül van aktivitás. Ha pedig a kívánt műkodéshez több power kell akkor lép be a 3. port. Az érdekelne, mondjuk, hogy ezzel plusz elemek lépnek működésbe a VRM-nél, vagy csak több kraftot enged rá. Ha jól tudom itt az összes EVGA kártya ilyen, ez alapján ez inkább tűnik nekem tulajdonságnak mint hibának. Vagy tényleg valami tervezési hiba van és lapitanak mint az a bizonyos a fűben.
i9 / 4080 / 32"
-
keIdor
titán
Szépen melegszik nálad is a hotspot. Arra is érdemes figyelni, mert 90 felett ledob egy lépcsőnyi órajelet.
62, 125, 41-et vagy a környékét egy ugyanolyan 3080 Strix-el neked is meg kéne kapd, szóval én se értem. CPU-nk is nagyjából ugyanolyan erős.
Húzd majd lejjebb a GPU-Z-t hogy a vcore-t is lehessen látni. Szerk: Ja látom ott a curve, akkor nem kell.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Dobjál a VRAM-ra is, mert az is számít. 1300MHz-nek mennie kéne (GPU-Z szerint).
Őszintén? Mindegy, mert 10%-ot nem igazán veszel észre. Én azt tartanám meg amelyik jobban tetszik esztétikailag, körülbelül ez számít csak. Meg amelyik esetleg kevésbé coil whine-os, ilyeneket vennék figyelembe. Mindkettő jó kártya.
Ti mellett szól talán a 12GB.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
pigatt
őstag
válasz laychi #27608 üzenetére
Nekem is ugyanezt válaszolta a Support.
"Dear Atilla,
Many thanks for your inquiry. Third port is only used when needed and there is no symmetric load on the ports. From the screenshot all looks fine and working as intended. Should you have any further questions, please do not hesitate to contact us.
Kind Regards,
Jan Buchholz
EVGA Support-Team"i9 / 4080 / 32"
-
Garsza
veterán
Én már annyiszor leírtam, hogy Strixet kell venni. És nincs gond a TDP limittel a Power Balancingvel, a hűtéssel.
-
laychi
veterán
400W a plafon,450W XOC biosnál is előjön a TDP limit 400W-nál.
Reklamáltam is, hogy valami nem kerek, illetve küldtem nekik logfájlt, de semmi....khmmm.
Pedig annyira agyon voltak dicsérve, hogy mekkora korrektek meg minden, hogy megtartottam a kártyájukat.#27606MPowerPH
Dear Lajos,
Many thanks for your inquiry. It is normal that the power balance on the third port is different since it is only used when needed. The card could reach near to power limit with only two ports and the third one is especially for OC purposes. The problem on the 3090s was a different one. Should you have any further questions, please do not hesitate to contact us.
Kind Regards,
Jan Buchholz
EVGA Support-Team[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
válasz laychi #27602 üzenetére
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 BIOSesVersionDefault TDPMaximum TDPMax AdjustmentOld OC BIOS94.02.26.80.9C 380W 400W+5%New OC BIOS94.02.26.48.88 380W 450W+18%
?
Mondjuk azóta elvileg erre írja az oc bioszt.
Akkor mégsem 450?3090-hez úgy nézem 450-es és 500-as biosz van.
Ott se megy az 500-as biosz?[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
XOC bios is ugyanúgy bekorlátoz 400W-nál, szóval kalap s**rt se ér...
De ez lehet a Power Balance Issue-nak köszönhető. Sőt, de evga nem igen akart rá reagálni.
Ez a kártyám gyengébb, mint az elődje volt, szóval nem egy winner chip, és ugyanez a ramról se mondható el.
1600-ra tudtam bikázni a másikat gond nélkül, ez 1250-nél véges.#27598 sylex1
Korábban mondtam, hogy úgy állítsd a gürbét, hogy terhelésnél ne érje el a 400W-ot.
Menj le 0,925V-ra, 0.95V-on TDP limites vagy.
Ventiknek is szerintem állíts görbét, mert ha folyamatosan maxon megy,az is hozzá tud dobni a fogyihoz.Mellesleg van olyan játék,ahol a terhelés sokkal kisebb, rohadt messze vagy a tdp limittől, így akár gyári feszültségen is használhatod.
Ott meg tuti hozzá tudsz még dobni pár 10 MHz-et.
Pl AC Origins, Odyssey is alig zabál.
2100MHz-nél tdp limitem volt anno 3070-nel, AC-ben majdnem 2250-et ment.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest