Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz Találtgyerek #37834 üzenetére
köszönöm, valóban nagyon jó kártya, meglepően jó kártya
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Lacielvtárs #37826 üzenetére
hát srácok, az RTX 4080 egy más liga, az tény
és valóban batár nagy és nehéz a kártya
72 fok föle nem megy a GPU még a nagyon meleg tetőtéri lakásban sem
a 4k 120 Hertz gond nélkül megy neki
gondolom át kell majd tolnom a biciklit a megfelelő topikba ha kérdésem lenne"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz ScomComputer #37824 üzenetére
egyelőre nem foglalkoztam vele, mert csere lesz, RTX 4080 személyében.
HWinfot néztem tegnap, magas fordulaton 88-90 % ventivel megvan a 74-78 fok amit tud tartani a VGA de mivel tudom cserélni így egyelőre oka fogyottá vált a dolog, legalább is remélem, most az új szerzemény tesztelése lesz délután[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
-
-
-
-
válasz ScomComputer #37805 üzenetére
estére csinálok olyan képet is amit kérsz
ez a GPU hőfoka
igaz ezeket a hőfokokat az armory create nevű progiban néztem de ma akkor HWinfoval fogom tesztelnién is a pasztára gyanakszom és lehet elengedem a garit, hátha a paszta segít rajta de előtte tesztelek és rakok be képeket nektek
mert szegeden nem találok olyan szakit aki megcsinálná, viszont és is meg tudom csinálni, csak nagyon régen csináltam mármondjuk annyi még az igazság hozzá, hogy tavaly május óta nyomom 4k-ban a játlékot, és nagyon függője vagyok a gamelésnek, áltlag napi 6-8 óra, hévége meg 10-12 óra szóval esélyes a száradás szerintem is
és nem ítélkezni hogy sokat gamelek és igen gömbölyű alakú kocka vagyok[ Szerkesztve ]
-
válasz PROTRON #37804 üzenetére
köszönöm a tanácsod, azt megnézem majd otthon amit írsz
gondolom ez itt van valahol valamelyik bal oldali gomb lesz
ilyen egyszerű a venti vezérlése
és itt szoktam a "táblázat" pontjait felhúzni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz PROTRON #37802 üzenetére
A Vramok teljesen rendben vannak 65-66 fok között mozognak még akkor is amikor a GPU 80-82 fok körüli
ha 3000 fordulton mennek a ventik akkor nincs hiba üzenet, csak brutál hangos
akkor van hibaüzenet amikor a gyári ventilátor vezérlés van bekapcsolva, ami nagyon érdekes, mert a hiba üzenet ellenére sem emeli a gyári beállított érték 2200-2300 fordulat fölé a ventilátorokat.
ezért is állítom inkább én manuálisan.csak az gond hogy mi lesz vele nyáron amikor lehet még melegebb lesz a lakásban, bár remélem a klíma majd tudja tartani a 25-26 fokot a lakásban.
amúgy gondolkodom egy RTX 4080-as cserén mert ebben a ház jellegű valamibe már befér gond nélkül az a méretű vga.
vajon azoknak jobb e a hűtésük szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
válasz ScomComputer #37799 üzenetére
de, ez egy mocskos nehéz tálca, egész pontosan
ez a kártya az [link]
eddig a GPU játék alatt 65 fok körül volt, a VRAM-ok is ezen értékek körül voltak, viszont most vettem észre hogy a beállításoknál 4k 60 Hrz volt és most hogy átraktam PC-re és nem natívra, ekkor ugrottak meg a hőfokok
lehet eddig fél gőzzel ment a gép, viszont látványosan jobb és szebb a kép 120 Hrz-en szóval a hűtésre kell megoldást találnom a 60 Hrz nem opciósajnos a hibaüzit nem totóztam de ma délután majd tudom fotózni és akkor becsatolom[ Szerkesztve ]
-
üdv Urak
lenne egy olyan jellegű kérdésem hogy egy RTX 3090 Ti Gpu hőfoka belenyal a 82-84 fokba is 4k 120 Hrz játék közben.
költözés miatt mert tetőtéri lakásba költöztem most már kezd meleg lenni itthoni 26 fok körüli a hőmérséklet a laskában, van klíma is.
viszont már dob néha hiba üzit a gép játék közben hogy ellenőrizzem a GPU ventilátorokat mert magas ez a hőmérséklet.
A vga progiban felhúzom macra a ventilátor fokozatot akkor megáll 77-79 fok között ilyenkor nincsen hibaüzenet viszont visit a ventilátor mint a vágás közben malac
létezhet hogy célszerű lenne újra pasztáznom?
a hétvégén már házat is cseréltem a megfelelő szellőzés érdekében, de természetesen nem segített, nah jó annyi változott hogy alap lap és ram perifériák jó 10-12 fokkal hűvösebbek, szóval volt értelme a cserének.
[kép]
nem tudom hogy lényegi infó e hogy az aktív játék közben ennyi a hőfok, ahogy bejön a játék töltöképe ami nem mozog, azonnal 10 fokot csökkent a hőfok.
kilépek a játékból 10 mp és már 55 fok a GPU.
szóval az világos hogy terhelés alatt ennyire meleg és hogy a hűtés mehfelelő azért tud pillanatok alatt le is hűlni
viszont ezen segíthet e pasztázás véleményetek szerint?
mert nem akarom bukni a garit azzal hogy szétszedem.
előre is köszönöm a tanácsaitokui: ha nem marad már lehet tényleg fogok vízhűtést kiépíteni ahogy anno mondtátok is, mert ha a tétőrtéri lakásban nyáron a kánikulában nem tudok játszani, akkor fog eljőni a világ vége
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
ez most melyik totyik? táp vagy VGA?
-
-
-
válasz ScomComputer #34493 üzenetére
OMG olyan a formája, mint egy strandpapucs
[ Szerkesztve ]
-
válasz ScomComputer #34491 üzenetére
-
-
válasz ImpersonatoR #34191 üzenetére
ezt már én is kérdeztem és keresem azóta is, de úgy látom hogy ez annyira új szabvány hogy jelenleg még sehol nincs belőle hosszabb kábel
laychi: ez egy jó ötlet, ennek én is utána nézek, hátha létezik belőle hosszabbító kábel
nem rég látott napvilágot az első ilyen csatlakozású tápegység [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz MaxxDamage #34073 üzenetére
az szép eredmény, nem is gondoltam volna
-
válasz MaxxDamage #34069 üzenetére
értem, azért ezek az infók jól hangzanak, köszönöm
nekem van kicsi 3090-esem igaz faragni kell a házon, mert gyárilag vízhűtéses
nem hirdetésnek szántam hanem ironikus viccnek, a félreértések elkerülése végett"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz MaxxDamage #34050 üzenetére
amúgy ezek tudják azt a sebességet, amit pl egy ugyanolyan alaplapba rakott vga tud?
vagy itt van valami kompromisszum?
valóban ekkora sebességre képes az usb type c csatlakozás
bocsi ha hülyeséget kérdezek, de még soha nem beszéltem olyan kollégával aki használ ilyet[ Szerkesztve ]
-
-
válasz ScomComputer #34034 üzenetére
egyébként jól mondja az ismerősöd, a közelében sincs a hőfok az RTX 3090Ti a simához viszonyítva.
én is 4k játékot nyomok és a Ti vram hőfok is 70-75 fok között mozog a gpu meg valahol 70-74 fok között
ez a giga 3090-nél nálam GPU 65-70 fok között volt, a vram, meg 90-96 fok között"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz ScomComputer #34029 üzenetére
50 fok?
kikapcsolva talán"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz hackeeeee #33998 üzenetére
köszi
de én arra gondoltam külön nem lehet e kapni? vagy ez még ennyire újdonság?
mert én sehol nem találok pedig hivatalosan létezik már olyan moduláris táp ami tudja ezt a szabványt, átalakító kábelek nélkül, de sehol nem találok olyat tápot"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
hát srácok én is lecseréltem a korábban már overkillnek nevezett házi barkács hűtésű giga 3090-et [link]
meglepő az eredmény ezzel az új VGA-val, -18-20 fok 4k felbontáson.
a kérdésem annyi lenne hogy lehet kapni szerintetek hosszabb táp kábel átalakítót a VGA-hoz?
nem igaz hogy ezekből nincsen 50 cm-es hogy a sok kábel ne látszódjon[ Szerkesztve ]
-
-
válasz KAMELOT #33646 üzenetére
én is így vagyok ezzel, eddig megvoltam őrülve hogy mindig fejlesszek, de már mondhatni "megnyugodtam" és élvezem inkább rajta a játékot, így is ki tud szolgálni 4k gamingben is
az a pár FPS meg nekem nem ér annyit hogy bukja rajta, inkább temessék majd mellém ezt a VGA-tamúgy neked akkor tavaly viszonylag korrektül sikerült a csere...
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz ImpersonatoR #33637 üzenetére
és ha belegondolok mennyiért vettem tavaly a 3090-et
-
válasz warcat #33590 üzenetére
ha jól veszem ki a szavaidból, akkor ez nem annyira forró fejű mint a sima 3090?
mert én még mindig agyalok egy cserén, bár nem ezen az áron, de lehet elgondolkodom akkor rajta ha ez a Ti nem annyira melegszik, főleg ami a hátlapját illeti"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz ForRedGlory #33575 üzenetére
lesz az még olcsóbb is
napról napra csökken az ára"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
nah jó ebben maximálisan igazad van ha a VGA design köré építjük a konfigot akkor valóban vállalható
az egy másik kérdés hogy önszántamból még akkor sem raknék össze magamnak egy ilyen konfigot[ Szerkesztve ]
-
válasz ScomComputer #33400 üzenetére
ez valami gusztustalanul néz ki
KAMELOT: ámen
[ Szerkesztve ]
-
tárgytalan
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz ScomComputer #33233 üzenetére
-
-
-
-
válasz ScomComputer #33156 üzenetére
a táp már megvan van egy éve, nem most vásárolom
szerkesztésedre, rendben, köszönöm a megerősítést, erre gondolok én is hogy elvileg elégnek kell lennie
[ Szerkesztve ]
-
jó estét srácok, úgy néz ki volna lehetőségem, lecserélni egy aourus rtx 3090-es kártyát "minimális" ráfizetéssel egy rtx 3090 TI kártyára.
az volna a kérdésem hogy ez a táp elegendő e szerintetek egy 11900k proci mellé?
nincs tuning.
úgy olvasom ilyen teljesítményű táp az ajánlott a vga alá, de van ahol 1000 W-ost is írnak.
előre is köszönöm a választolvasgatlak tiiteket azt olvasom hogy nem sok értelme van ami a teljesítményt vagy esetleg az ár/érték illeti
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz tvamos #33091 üzenetére
azt nem tudom sajnos, de várj egy pillanatra, ha jól értem ezek a képen jelenleg is nem használt csatlakozók?
vagyis gyárilag nincs rádugva semmi?
mert ha nincs akkor azokkal csak szinkronizálni tudod szerintem a RGB fény, esetleg az alaplapod RGB vezérlőjével és nem fogja kikapcsolni a led világítást"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz tvamos #33077 üzenetére
szerintem balról az első a venti táp csati, a második az RBG ugyanis az vagy 3 vagy 4 pines szokott lenni, és ha már címezhető az RBG az akkor új 3 csatis lesz az...
[link][ Szerkesztve ]
-
válasz ScomComputer #33038 üzenetére
OMG
-
válasz ScomComputer #32951 üzenetére
bezsákolva mán'
-
-
-
-
-
válasz tupacamaru #26739 üzenetére
-
értem, hát nálam is van egy VGA egy RTX3090
egy baja van csak, hogy nem eladó, de amúgy minden rendben vele, főleg ilyen hűvös reggeleken, még az is jó hogy jobban fűt mint a gázkazán[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz ScomComputer #26057 üzenetére
ezt én is láttam, de így van, Kamelot kolléga szavaival élve, ez azért nem egy óra már ami az útidőt jelenti
én írtam a srácnak, ha esetleg hajlandó Szeged felé jönni és lenne a környéken valakinek ilyen munkára megbízása, szívesen lemenedzselem és akkor a srácnak is megérné az egy napos túra, no meg optimalizálnánk a költségetek akár
azért egy egy millás vga-nál már megéri a rugalmassági felárat, szerintem[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz MPowerPH #26050 üzenetére
hát lehet azt kellene tenni, mert én is attól tartok hogy ugyanazt a pasztát kapnám vissza ha egyáltalán kicserélnék, mert ugye ha nem szedhetem szét akkor lehet nem is csinálnának vele semmit, mert ellenőrizni sem tudom cserélték e egyáltalán
[ Szerkesztve ]
-
válasz ScomComputer #26047 üzenetére
hát igen, ez lenne a jó megoldás, de szegedit nem találtam sajnos
mert az nálam nem opció, hogy napokig nem tudok jáCCani
bocsi de még kezdő vagyok a game világában, és jelenleg még a függő szakaszban vagyokbár ha mondjuk a játékot tudnám nélkülözni, most már legalább az új CPU miatt lenne IGP ideiglenesen
[ Szerkesztve ]
-
válasz echterion #26045 üzenetére
Igen egyébként így van ahogy mondod, bár nem bízom magamban, mert a múltkor is eltörtem egy ssdt (vagyis elgorbitettetm, és megpattant a nyák) amikor lapot és cput cseréltem, szóval lehet marad így üzemi hőmérsékleten
Értékeltem őket mert valóban korrektül leirtak mindent, de ha engedélyt adtak volna akkor, magunknak mondanak ellen és beismerik a "gyártási hibát"
[ Szerkesztve ]
-
-
Nah Srácok, erre a válaszra számítottam a Gigabyte supportól
szóval akkor marad a pad csere mentes VGA kártya
"Dear Lacielvtars,
The failure caused by improper installation, operation, cleaning or maintenance, accidental and physical damage, misuse, abuse, or other modification, remedy taken by GIGABYTE or service centers not authorized by GIGABYTE. Therefore, we do not suggest you to take apart the hardware.
If there is any problem with the hardware, because we can hardly define the root cause without looking at the platform, kindly contact your supplier (where you bought the product) and they shall follow a standard warranty/RMA procedure.
If there is anything we can assist you further with the issue or any feedback, feel free to contact us again along with the product serial numbers and the invoice to verify channel information as different terms may apply. After we received the required information, we will try our best to assist.
Regards,
GIGABYTE
It is very important to us that we meet your needs. Please give us your valuable feedback by clicking and submitting a "Satisfaction Survey" to make sure your experience with our service is positive and productive.
GIGABYTE takes our customers' privacy concerns seriously. All data collected is only for internal usage.""Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
-
Írtam nekik, 3-7 nap a válasz, amint megjon a válasz bemasolom ide hátha másnak is hasznos lesz
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Shkiz0 #25707 üzenetére
én magam köszönöm az infót, szóval akkor a VRAM hőfok 110-120 fok az már a vészes kategória, viszont akkor a 80-84 fok még meg sem kottyan nekik játék alatt ha jól értelmezem a szavaid
eddig is tudtam, csak nem sejtettem[ Szerkesztve ]
-
-
nincsen ragasztva, kötegelő a megfelelő pontokon
MX-4-es paszta van az AIO hűtés és a hátlap között, pont a nem sima felület miatt bár nálam hellyel közzel viszonylag sima
játék alatt 80-82 fok, az azért sok szerintem, de nélküle viszont nyaldossa 96 fokot teszt alatt, és a bánya a közelében sincsAzt tudom hogy ezzel a megoldással néhány szakit kiutottem anno a zoknibol
Amúgy ha lenne aktív hátlap gigabyte vgara, azt én is megvennem azonnal még ha külön vizkort kellene építeni, és akkor lehet megcsinálnám az épített vizet amit annyiszor mondtatok nekem
[ Szerkesztve ]
-
válasz Laraxior #25609 üzenetére
itt is épp felkerült
remélem nem lesz rosszabbapropó új helyre került az új konfig és ez talán már "normális" berendezés
már letisztultabb lett a diszkó
és az eredmény
de azért a tákolt GPU kiegészítő hűtés maradt, ennél nem találtam hatékonyat, max ha majd megjavul a giga support a zsarolás után, akkor tudok nekik írni ...[ Szerkesztve ]
-
válasz gainwardgs #25446 üzenetére
igen kezdek túllépni a garivesztésen is.
no akkor köszönöm a válaszod, írok is nekik"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz gainwardgs #25444 üzenetére
komolyan?
és nem fognak elhajtani hogy garancia ugrott vagy ugorhat? bár itt azt írták többen is hogy nem ugrik vele a garancia
főleg hogy pont őnekik nem kellene tudni arról hogy mit szeretnék csinálni?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Srácok jó estét, azon agyalok még mindig hogy esetleg valaki tudja hogy milyen vastag padra van szükség ehhez a vga-hoz? [link]
néztem Youtube videókat, de ezt a típust ami nekem van, egyszerűen nem találom, max 3080-as vga-t találtam.
egyre jobban agyalok azon hogy megcsinálom, mert jó néhány videó alapján azt vélem hogy nem egy agysebészeti munka
hátha valaki már megcsinálta magának és pont egyforma kártyánk van
ű
valamint hogy pl ez a típusú pad ajánlott e? [link] itt most a márkára ajánlok, nem a linkelt konkrét tipusra
olyat szeretnék ami Magyarországon is fellelhető és talán még jobb is mint amit én linkeltem.
előre is köszönöm a választ[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest