Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
Locutus #14776 üzenetére
Gyűjtsük már össze akkor légyszi, hogy akinél csinálja, vagy nem csinálja, annál milyen felbontáson és Hz-en, illetve gsync on vagy off mellett használja e browsing esetén.
Elvégre lehet abban valami, hogy egyeseknél csak azért nem jelentkezik, mert eleve nagyobb terhelésen jár a kártyájuk idleben is, vagy a desktop beállításai miatt, vagy az energiatakarékossági beállítás miatt.Hátha kiderül valami.
Nálam jelenleg sima 4K60. És bizony jön a browser tdr, hacsak nem állítom prefer max performancera a drivert. (De hamarosan tesztelni fogom tudni 4K120-on, és gsync ON is.)
-
Chris1983107
tag
válasz
DeathAdder #14791 üzenetére
Én pontosan ezt az elvet követve állapodtam meg az XC3 Ultránál. (Meg persze, hogy lehetett kapni
) Szóval mivel én nem tuningolok, nekem bőven elég a teljesítménye. Valóban szokatlan a csúcson járatott ventik mellett a 71-72 fok nagy teljesítménynél, de kezdek már hozzászokni. (MSI 2080 Super Gaming X Trio 65 fok körül volt) Szóval egyáltalán nem bántam meg. Az én elvárásaimnak megfelel. Amúgyis a hőfok valahol az én hibám is, mert a funkciók helyett a design-ra mentem és egy elég szar hűtésű házam van, de azt most nem fogom cserélni.
-
monchichi20
aktív tag
Hello.
Van itt olyan aki 1700 -as rayzennel probálta eseteg? Nem mintha lehetne kapni egyelőre
-
Krisz0418
őstag
Meg annyi hogy az aorus xtreme es master között mi a különbség? Mert en nem latom
-
Krisz0418
őstag
válasz
2thletme2day #14792 üzenetére
Most egy strix 1080ti-om 2050ig huzva, ez is beleszalad a 340wattba, 60fokon megall, 65 nagyon max. Bazi tág házam van 7ventivel.
De az se zavar ha 75fok lesz a kartya, de ennel feljebb ne nagyon
(Nem vagizni akartam, ha ugy jott volna le az elozo kommentem
)
-
DeathAdder
veterán
válasz
Krisz0418 #14786 üzenetére
Aorus xtreme volt ma Alzán, talán érdemes figyelni hátha beesik még egy kettő.
más:
_________Amúgy csak engem képeszt el ez a hatalmas gap a gyártók között?
Alzán az xc3 320 alatt szokott lenni, amin van backplate az +35k, amiken a legjobb hűtés van rog strix, aorus xtreme 400k, suprim 445k. Tehát még ligákon belül is van 40-50 ezres szórás, ahol szinte semmi érdemi különbség nincs, míg egy xc3 és suprim között meg több mint 120 ezer a különbség
ugyanazt tudják és egy rtx 2070 ár van köztükEz korábban is így volt? Nem nagyon figyeltem fel rá eddig, mondjuk 2080ti-nél? Oké mostmár használtan lehet csak venni, de közel nincs ekkora szórás.
-
GAbre
veterán
válasz
Krisz0418 #14788 üzenetére
Jah 350-400 között ha találsz már jó lehet.Inkabb 400 vagy fölötte szokták árulni.
Érdemes fórumot nézni, néha szoktál linkelni olcsóbb bolti készletet.
Vagy dodyryzen vagy ki árul. 320èrt külföldről.
Előre utalással és 2 vagy több hét és jön.
Vagy legalábbis jönne.
De én nem kaptam....
80elvileg nem.
2040mhz 0.95V-al max centivel 70 fokig.
A többit nem tudom. -
GAbre
veterán
válasz
Krisz0418 #14786 üzenetére
Ftw3 jó áron van,ha van. De érdemes alulfeszelni,ha fogyasztás is számít
Annál már csak drágábbat kapsz.
Gainward phantomrol,mintha jókat mondtak volna.
Azon kívül csak a 400+os l"egolcsóbb" kártyák vannak.
Xc3 esetleg jó lehet,ha nem baj a 70-os hőmérséklet.
Illetve Asus tuf,már ha lehet kapni,az is ritka madár -
Krisz0418
őstag
Mivel valszeg se strix se aorus master/xtreme nem lesz kaphato januarban (ezeket szerettem volna mindenképp, ha mar a gep nagy resze gigabyte). Melyik marka hutese jo meg?
Evga-bol melyiket erdemes megvenni?
Gainward velemeny? -
Laja333
őstag
válasz
Sziszifeca #14779 üzenetére
Szerintem több tényezőtől is függhet.
Nálam nem volt ilyen gond amíg a gépben volt a 3080, bár én 240Hz-es monitoron használtam, szóval lehet (nem néztem) hogy más órajeleken járatja a gpu-t böngészés közben is. -
válasz
2thletme2day #14665 üzenetére
Én írtam emiatt Evga supportnak és azt írták nem támogatják, hogy paypal/kártya kombóval vásárolj.
Fel kellett töltenem casht a paypalra és csak úgy tudtam megvenni a kiterjesztett gart.
Úgyhogy ez nem bug, hanem az Evga hülyesége -
Nekem 3080 XC3 chrome alatt csinálja, a régi és az új driverrel is
-
Sylvanas
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #14781 üzenetére
Nálam se fordult elő ez a bug. Mondjuk kevesebbet is böngészek mert tolom a C2077-et
-
dani0904
tag
válasz
Sziszifeca #14779 üzenetére
nálam egyszer sem fordult elő
-
Sziszifeca
őstag
De ez mindenkinél így van? Vagy vannak kártyák aminél nincs ez a probléma?
-
Locutus
veterán
Akkor most ki hogy áll a browserben történő driver crash ügyében? (black screen)
Megjavult valakinek valamitől, azok közül, akiknél ez jelentkezett?
Vagy csak mindenki prefer high performancera állította mint én, és azóta leszarja mert így minden ok? -
Werkly
őstag
válasz
Diosbejgli #14773 üzenetére
Jó neked! Engem válaszra sem méltattak! Alzának jeleztem állítólag megkérdezik a beszállítót! Alza szerint új a termék! Ha nem jelez egyik sem elállok a vásárlástól! Amúgy mikortól él a 14 nap? Számla vagy átvétel?
-
Nekem megjött alzarol a EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA -m
2014 -es serialnumber mar (nem 2012) és Tajvani nem Kinai PCB. Ennek ellenére piros szájú.
(nem tudom van a jelentősége)EVGA eu n simán beregisztráltam.
+5 ev garanciáért 26,24 Eurot ker
+10 ev garanciáért 52,48 Eurot kerStep-UP programban nem vehetek reszt érdemileg (Magyarán 3090 Kingpin re nem tudok váltani/tudok kivalasztani)
Kipróbálni pedig nem tudom mert az itthon vásárolt ASUS Thor tápegységemhez csak svájci tápkábelt adtak, kicsit mérges vagyok jelenleg emiatt.
-
Motyi
senior tag
#14767 arn EVGA EU oldala: [link]
#14768 Jacek Az EVGA EU shop árat jelenleg nyugodtan hívhatjuk EVGA "MSRP" árnak, annál olcsóbban nem lehet kapni sehol, szóval semmi hiba nincs. Ha valaki über mákos és tud innen rendelni, akkor magyar áfával legolcsóbban 327.317 Ft + szállításra jön ki, ez a "normál" ár. A TUF meg kezdéskor azért volt "olcsó", mert az Asus az első hónapban FE MSRP áron adta ezeket (azt a pár darabot ami jutott) akciósan. -
arn
félisten
válasz
Danikika94 #14769 üzenetére
Azt itt nezd, csak add hozza az afat. [link]
770 eur 20% afanal - 10%al dragabb, mint az fe. A gpu gyartok msrp arai sajnos fake arak, par dbot adtak ennyiert.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Danikika94 #14762 üzenetére
Eleve drágán adják már a nagykerek is, nagy csodákat nem lehet várni.
-
Danikika94
csendes tag
Én amúgy az EVGA-nak az árát innen néztem.:
EVGA - Products - EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING, 10G-P5-3897-KR, 10GB GDDR6X, iCX3 Technology, ARGB LED, Metal Backplate - 10G-P5-3897-KR -
-
Motyi
senior tag
válasz
Mivel nem amerikában élünk, ezért az "MSRP" ára a kártyának 710 EUR, azaz 257.730 Ft (363 Ft/EUR árfolyam mellett). Erre jön rá a 27% Áfa, azaz 327.317 Ft lenne a normális ár, ha az EVGA EU oldaláról rendelnénk (+ még a szállítás).
Ehhez képest a 360-370k-s Alzás ár az ajándék játékkal szinte rendben is van, Iponból meg nem kell vásárolni. -
válasz
Danikika94 #14764 üzenetére
Az msrp csak egy ajánlás és az is inkább a FE kártyákra vonatkozik.
-
Danikika94
csendes tag
Értem én hogy ki tudja hogy mennyi az annyi amennyiért vásárolták de legjobb tudásom szerint nem nagyon kéne eltérnie az MSRP ártól. Az hogy alig lehet kapni... igen ez is felhúzza az agyvizem, de ettől még nem vagyok hajlandó a semmire úgy többletet fizetni hogy abbol az árból amit ezek még rádobnak, vehetek akár egy új monitort is vagy bármit. 310 vagy 320ezer forint lenne az amit én azt mondom hogy reális ár és kifizetek...de 400-at? Nincs az a józan ész ami lenyeletné velem hogy ez így rendben van.
-
GAbre
veterán
válasz
Ad 1.Az,hogy közvetlenül annyi vagy ez a legolcsóbb ára,nem jelenti azt,hogy aki árulja,annyiért is vette.
Ad 2.Megtehetik,nincsenek kőbe vésve az árak.És alig is lehet kapni.
Alzából is legolcsóbban 370 pl ez.
Ennél olcsóbbat relatíve nem tudok.
Szóval ez a 400k nem is olyan rossz kivételesen az ipontól. -
Danikika94
csendes tag
Nem tudom hogy előtte valaki lebontotta-e a kérdésem de szeretném megkérdezni hogy magyarországon miért scalper áron adja az összes üzlet az új kártyákat? 100ezres profitot zsebelnek be lazán. Miért?
Pl.:
EVGA 10G-P5-3897-KR GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING
Ipon ára.: 398 189 Ft
Valódi árazása.:
MSRP ára.: 810$ azaz 236544Ft
27%-os áfája az MSRP árnak.: 36866,88Ft
MSRP+27%-os áfa.: 300,410.88Ft
Hogy jött az Iponnak majdnem még egy 100ezres az árra? Annyira gusztustalan ez az egész ami itt megy meg a világban hogy az emberek mennyire scalpolják a másikat.Tényleg ennyire hülyének nézik az embereket?
-
arn
félisten
NVIDIA_DEV.1FBB = "NVIDIA Quadro T500"
NVIDIA_DEV.2205 = "NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti"
NVIDIA_DEV.2235 = "NVIDIA RTX A40"
NVIDIA_DEV.2321 = "NVIDIA GA103"
NVIDIA_DEV.2501 = "NVIDIA GA106"
NVIDIA_DEV.2505 = "NVIDIA GA106"
NVIDIA_DEV.2520 = "NVIDIA GeForce RTX 3060 Mobile / Max-Q"
NVIDIA_DEV.2583 = "NVIDIA GeForce RTX 3050" -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14758 üzenetére
Ott az egész jelenetben pont a gyertyák és fényeik változnak a legkevesebbet. Oldalt a neon fénye nagyobbat változik, csak az nem szép színes
-
EXA
aktív tag
Mi az a proci, ami már kihajt egy 3080-at?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
-=RelakS=- #14672 üzenetére
Nem a gyertyakrol aradozik, hanem a fenyrol amit vetitnek.
-
arghoska
tag
válasz
Cthulhu Dawn #14739 üzenetére
Akkor úgy néz ki megspórolhatom az új kártyák árát, mert számomra ezek az effektek majdhogynem egyenlők a nullával...
Az a víz hogy néz ki RT nélkül? Szándékosan odahánytak valami vízfelület szerűséget komolyan mondom 20 éve a COD United Offensive-ben szebb volt a víztükör. De hát ugye vegyél új kártyát 400 ezerért ha szebb vízfelületet akarsz. Inkább kihagyom... -
Tengri
senior tag
válasz
Werkly #14734 üzenetére
Egyszerűen csak jelezd az ALZÁ-nak, hogy élnél a 14 napon belüli elállással. Visszaküldöd a kártyát és visszakapod a pénzed.
Amúgy a csomag átvételekor, ha bontott volt a kártya doboza azt látnod kellett volna... -
Varázslóó
senior tag
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3080 XTREME 10G
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3080 GAMING O10G
COLORFUL GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X iGame Advanced OC
COLORFUL GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X iGame Vulcan
COLORFUL GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X iGame Neptune OC
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRAEzek pl, más szóba se jöhet
kb
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
ScomComputer #14745 üzenetére
Az elég áradat, mikor kb 1 percig négy különböző kártya is volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Tanuljunk angolul!
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Microsoft Excel topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest