Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
Jó lenne ezt első kézből olvasni, egyébként nem csak a VÁM mint összeg az érdekes. Nekem az igen humánus DHL kínából jött tenyérnyi csomagomat vámolta meg áfázta, ami 5 rugó volt. És rábaxott 12000ft tárolási költséget (!) és 6000ft ügyintézési díjat. És még örülhetek, hogy nem kellett személyesen bemennem. Szóval ha felmerül a vámolás, én offolom, nem azért rendelem EU országból, hogy szívjak utána. Vámolják be ők.
-
bunnyhu
senior tag
Nem tudom, rendelt-e valaki eu.evga oldalról? Azt tudom, hogy listázod magad aztán kapsz értesítést hogy sorra kerültél, kell - nem kell. Viszont látok egy megjegyzést, hogy az eu-s rendelés is távolkeletről jön.
"*Orders placed on EU.EVGA.com & DE.EVGA.com & FR.EVGA.com are shipped from our Taiwan warehouse"
Azért rendelném az eu-s oldalról, hogy EU-n belülről kapjam, ne basztassanak a vámolással, most akkor jön Taiwan-ról és szívhatok a hatósággal? -
Kobe
veterán
Ha jovo tavasszal kacerkodnek a 2080 3080ra cserelesen, szerintetek mivel keszuljek? Fel vese, vagy tudo is eladosorba megy melle?
Igazabol az erdekel, hogy a mostani arszinvonal vagyis ez a 400-450K koruli varhato hogy benez-e 400 ala? A normal 3080as addigra mar bo negyedeves / 4 honapos sztori lesz, addigra azert a keszletek is valamennyire fel kell fussanak.
Vagy varhato hogy az uj / nagyobb memoval szerelt szeria veszi at a mostani skalper arszinvonal helyet, es lejjebb megy a sima valtozatok ara? -
keIdor
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Egyébként nem járnánk jobban a TSMC-vel sem, mert mindenki ott gyárttat.
Radeon 6000 is azért hiányos, mert ezen a 7nm-en megy a két konzol SoC is. A Zen 3-ból is azért van ilyen kevés.
És még így sincs elég PS5, gondolj bele.
De gyárttat ott a Huawei, az IBM, a Qualcomm, a MediaTek, az Apple, igaz az A14 már 5nm, de az A12, A13 is gyártásban van még. Gondolj bele, pl hány telefonba vagy egyéb hordozható eszközbe kell Qualcomm SoC, vagy Apple SoC.Nem véletlen ment el az nVidia onnan, egyszerűen sokan vannak rajtuk kívül. TSMC-nél még ennyi RTX-3080 se lenne szvsz.
-
válasz
snecy20
üzenetére
Rendben hogy náluk sok minden 7 nanon megy, de ezt nekik eleve tudni kellett már hónapokkal előtte, vagy akár 1 évvel is előtte hogy mizu.
A piros oldalon memóriahiány sincs, mert ugye nem GDDR6X csak sima, abból meg van egy kazal még a covid ellenére is.
GPU más kérdés, de akkor is sántít a dolog, mert azt is látniuk kellett akkor, hogy ez lesz most ami, és akkor nem kellett volna még olajat önteni a tűzre, hogy nem követik el az NV hibáját.
Nem nagyon volt időm mostanában külföldi oldalakat olvasni, de nagyon nem találkoztam még olyan hírrel, ahol lisa nyilatkozott volna, hogy elbasztuk, vagy hogy mi is van.#15990 Krisz0418
Max a DLSS ami opció, RT továbbra is túl van lihegve. 4K alatt meg verik 85-90%-ban a 3080-at, egyedül 4K az ahol már erősebb, meg ugye az RT, de az okés is, AMD 1 gen lemaradásba van ezen a téren.
Ez a raytracing dolog kicsit parasztvakítás kategória még mindig szerintem. Baromi sok erőforrást fogyaszt, és cserébe nem feltétlen hoz hasra esős látványt. Plusz egy single game esetén látom értelmét, ahol mehet minden fullra, hogy jól nézzen ki, ott oké az is, hogy mondjuk csak 60 FPS van, de egy online FPS játék esetében pont lefossa mindenki, ott nem a látvány számít, hanem hogy minél több FPS, minél kevesebb laggal. -
keIdor
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Nem lesz 7nm változat. A Lovelace követi, ami Samsung 5nm.
Ez amúgy nem is így működik, hogy dollár milliók, milliárdok elmennek egy architektúra kifejlesztésére, amit egy gyártástechnológiához is igazítanak. Majd azt mondják, áhh mégse, megyünk vissza inkább a TSMC-hez. Úgy, hogy közben eladtak néhány kártyát. Senki nem fogja bevállalni az ilyen anyagi buktákat.
Már akkor sejtettem, hogy kamu.
Most a Lovelace miatt már biztosan ki is jelenthető. -
válasz
snecy20
üzenetére
Hát ez most az AMD sara, mert most a kártya is betalált, és ha nem cseszték volna el a startot akkor most degeszre kereshették volna magukat.
De amúgy nem vágom itt mi van, mert ugye az elején pont ők voltak akik azt mondták, hogy nem lesz olyan start mint az NV csinált. Mondjuk végül is így lett mert még rosszabb
-
válasz
keIdor
üzenetére
A 3080 csak pár napra jött kiprobálás céljából, de már most látom, hogy 1440p-re csak bizonyos játékokba hoz valamit pl. cp, de maradok a 3070-nél, mert az nagyon bevált főleg, hogy szinte hangtalan az msi megoldása.
Hát igen a zen 3 Igen jól sikerült, de én elégedett vagyok a 3700X-el is.
Amúgy érdekes Bf is 1440p-be jókora cpu limittel küzd, ilyen 80% körüli gpu kihasználtsággal fut. Viszont az 1440p-t felskálázva 150%-al már jó.
-
snecy20
nagyúr
-
válasz
keIdor
üzenetére
Az a baj, hogy reálisan nézve egy gyártósort sem 1 hónap felépíteni.
Én kicsit optimistának érzem azt, hogy ebből februárban kártya legyen.
Ha kivesszük a covidot, és hogy mennyire betett minden téren a termelésnek is akkor is korábban is azt lehetett látni, hogy egy boltok polcaira kerülő termék esetén 1.5-2 hónappal már gyártás alatt kell legyen.
Ami azt jelenti, hogy kb már ezekben a pillanatokban is mennie kellene a gyártásnak, ha nem akarnak hasonló startot amit a sima 3090/80/70 esetén. Márpedig szerintem még egyszer ugyanabba a verembe nem akarnak beleesni
Ha pedig így lenne akkor már 1-2 leaknek fel kellett volna tűnnie ilyen-olyan adatbázisban.
Másik dolog, hogy kicsit úgy érzem átmentek Intelbe
Ez a kapkodás, meg balfaszkodást nem vágom.
Oké, megvolt a 3080 startja, és olyan volt amilyen. Már nem sokkal a rajt után kiderült (amit amúgy már előtte is sejteni lehetett) hogy kb mint ha felcserélték volna a két oldalt, mert eddig az NV volt az aki hűvös, jól fogyasztó, és gyors kártyákat tudott adni már out of box is, miközben AMD szarrá feszelte az összest, hogy amennyire csak tudja próbálja tartani a lépést. Most meg egy csapásra a piros oldal volt aki nagyot ugrott, hozott egy 3080 teljesítményű karit papíron olcsóbban, ami a valóságban ugye inkább egál, de aki nem vágyik a "réjtrészingre" annak sokkal jobb opció lehet a plusz memória, illetve a kevesebb fogyasztás okán. Plusz ugye tavaly beharangozták, hogy elvileg még fog jönni egy 7nm-es változat is.
Szóval kíváncsi leszek, hogy majd mikor lehet megvenni a 3080Ti-t, illetve hogy utána mikor jön vajon a 7nm-es változat és az mit fog hozni. De én pl ennek nem látom értelmét, hogy csordogálnak a 3080-ak, majd nemsokára jönnek akkor elvben pár hónapon belül a TI-ok, aztán meg kb nyár vége körül ősszel kéne elvileg az átvitt gyártósori 3xxx refreshnek.
Szerintem sok ez a 3 széria.
Illetve majd arra is kíváncsi leszek, AMD tud e válaszolni a TI-ra, vagy egyáltalán akar e, és ha igen milyen módon.Nekem most ugye itt a STRIX 3080 OC, de volt előtte 6800 is a gépben, igaz a sima de bődületes a különbség a 2 kártya között. És nem a STRIX javára. Persze teljesítményben simán kenterbe vágja, de továbbra is tartom, hogy számomra kiábrándulás ez a 30xx széria egyelőre. És nem vagyok AMD bérenc, mindig azt veszem ami jobb vétel.
-
Frozen
addikt
Azért nem érte utol pláne nem nyomta le. Az nvidia előbb kiadta a kártyákat és mivel kevesebb memoria van rajta ezért egy hatalmasat kaszált rajtuk ,de még így is sok esetben előrébb végeznek mint az amd kártyák. Ezen felül jön a. Titán féle ami valószínű a jővő évi amd kártyákal lesznek partyban. Fél év vagy 3/4év előnye van a gyártonak az amd vel szemben + sztem több tapasztalata van az nvidiának ergo kevesebb idő alatt jobb kártyát csinálnak. Minden esetre jövő év után sztem új kártyákat adnak majd ki. Hiszen itt a 8k a nyakunkon a jelenlegi 30xx. Meg nem képes ra
-
Poplacsek
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Én a Witcher3-at 787mv/1750MHz-as V/Hz "görgére" állítva tolom 3080 FE-vel, mivel így is megvan a stabil 4K/60fps.
Így jellemzően 180-220W között mozog játék közben a teljesítmény, tehát a linkelt YouTube video szerinti minusz 100W kb. igaz is.
-
Sziasztok!
Jön ma hozzám egy EVGA 3080 XC3 Ultra. Mik a tapasztalatok, mennyire lehet undervoltolni a fogyasztás jegyében? Tuningolni nem akarom a gyári órajelek legyenek meg, csak a fogyasztást kéne bevinni bőven 300W alá. Ez kihozható, nem?
Jelenleg egy 3070-el tolom azt már kitapasztaltam, nagyon bevált az MSI Gaming-X, ennyire halk VGA-m még talán sose volt, max amelyik vizezve volt.
-
GAbre
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
"2 év múlva az euró még mindíg 360 Ft környékén lesz?"
A pc-s ipar is olyan,mint az árfolyamok.
Nagyjából "stabilnak/elfogadhatónak" mondható az elmúlt években.De bármikor ugrásszerűen romolhat/változhat...
Főleg,hogy egyedi vélemények alapján van akinek már most is kevés a 10Gb.
És 2 év alatt jöhet ki olyan játék,aminek bőven kevés lehet,és tökmin1,ha 99nek nem kevés,ha neked pont az a favorit,és azzal játszanál.
+ki tudja mit fejlesztenek 2 év alatt,lásd azért amd is beérte illetve lenyomja annyi év után az nvidiát.
Szóval a válasz inkább vszeg elég lesz pc-s játékra.
Legalábbis sztem. -
Laraxior
titán
válasz
keIdor
üzenetére
Jó lesz az sima 1440p-re, max beállításokhoz.
4K-n már piszkálni kell a grafikai beállításokat, mert megfekszik maxon, vagy legalábbis a magas képfrissítésű monitorokat nem fogja kiszolgálni.#15968 -=RelakS=- : 3db nVME SSD van a gépemben, nem nagyon van hova pakolgatni

#15967 Locutus : Amíg megvan a sebessége addig éppen nem probléma. Mondjuk engem is zavar a 70°C... de hálistennek eddig azt csak CDM alatt láttam. Mondjuk csak a Cyberpunkot tettem rá, azzal meg nem is játszom, annyira hulladék
Hja, meg a CoDColdWar, de annak meg lelőtték a kipróbálási időszakát 
-
keIdor
titán
válasz
hadogabi1
üzenetére
Hát pont ez az, 4K-ra, az egy arra való kártya lesz.
Nem arról van szó, hogy 20GB kell-e. Nem kell, overkill, mint az állat. A 10-nél kell több, mert az meg nagyon határeset. Teljesen ki van centizve.
A 320 bit miatt, nincs más opció. Vagy 10 vagy 20.
Nyilván a sweet spot a 14-16GB környéke lenne, de ahhoz a GA102 nem alkalmas. Lehetne, csak 256bit-ig vagy alább kéne vágni. A 12 memóriából csak 7-8 lenne bekötve. Nem lenne értelme. Sávszélesség is menne vele együtt. -
-
Amikor 4K-ban BF5-özök 120fps-el, akkor azért teker minden gépben rendesen.
A 3080 és a proci között van ugye a 970 evo m.2, ami ilyenkor 68 fokig felmegy. Ez vajon gond? -
Devid_81
félisten
válasz
keIdor
üzenetére
Az a kemeny, hogy a 3080 es 3090 kozott hangyanyi a teljesitmenybeli kulonbseg es megis beesik egy 3080Ti kozejuk

Bar tudom ez mar regiota ilyen wtf kerdes, es eleinte inkabb el sem akartuk hinni, hogy lesz, aztan nesze neked.De sebaj, teljesen jo es kerek lesz vegre a tortenet:
100FPS $699
110FPS $999
115FPS $1499

Ettol a 2080 vs 2080 Ti esete is jobb volt azert

-
hadogabi1
senior tag
Most nem azert de ennek mi ertelme lesz? 1440p ben jatszom semmi ertelmet nem latom 3080 rol valtani ti ra. Nem fogy el a ram nalam gamekben. Amire elfogyna addigra meg jon a rtx 4080. Inkabb arra lesz ertelme valtani. 4k ban nem tudom nem abban jatszok.
-
keIdor
titán
Legújabb pletykák szerint egyre valószínűbb, hogy január 12-én bejelentik az RTX-3080Ti-t és a 3060-at, valamint a mobil verziókat.
Az Asus kirakta az oldalára.
Asus-Strix-3080TI-O20G és a sima 20G is ott volt.
Cuda Core-ok száma megegyezik a 3090-el csak 320bit és 760GB/s 20GB-al. Ennyi a különbség. [link]
Én akkor már megvárom azt. Elvileg az NV kötött szerződést a Samsunggal újabb 8nm gyártósorokról.Reméljük a legjobbakat... részemről feljebb megyek a kerettel, csak legyen 3080Ti Strixem legkésőbb február körül.
-
ffodi
veterán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Kb. 5 perc alatt megtaláltam....hint: a cikkekben csak azokat az oldalakat érdemes átnézni, ahol vélhetően képek is vannak (kép != ábra).

-
Frozen
addikt
https://www.guru3d.com/news-story/guru3d-2020-december-25th-contest-msi-geforce-rtx-3080-suprim-10g,3.html
Mindenki nézen át egy cikket hol a sárkány aztán pályázunk hátha valakinek vagy valakiknek osszejon egy kártya
-
KAMELOT
titán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Értelmes verzió a 3080Ti 20Gb lesz. 1000 dolcsi. az nálunk ilyen 1200 eu környéke lesz.
-
Frozen
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem ér az a kártya 600 euroval tobbet kb 10-15% al gyorsabb 1,5x aron
-
tupacamaru
veterán
Zotac Gaming GeForce RTX 3090 Trinity Amazon.de, nem olyan horror árban van szerintem, ha német címre rendeli valaki.

-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Csaloka, mert ha kaosz meg powert nem fog akkorat boostolni, ha emelsz a memorian akkor sem.
Nalam az ultra 370-380 wattnal 2200 fole boostol csak erosen vissza esik. 420-30 kornyeken csak 2130-50 de 2100-korul megal neha 2085. -
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Erről a 16000-ről nem akar moccanni, power limitbe ütközik. Kevés neki az alap 380W.
GPU-ra +210 Mhz ment (2190-es boost), de ekkor már az undervolton lazítani kellett (1.05 V). -
Highend55
tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ez egy sima Gainward Phantom , GS Bios raflashelve,alulfeszelve + huzva . Amugy 1860-ra boostol flasheles utan ott irja a GPUZ-is
Mindenbe erosnek erzem 2560-ba igaz a cpu lassan kezd gyengülni
Fogok ra venni vga blokkot szerintem jo darabot fogtam ki. -
Highend55
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
937, gyari hutessel 2070-2085 ot tartja a jatekokban, viszont 2100-on tobb jatek kidob
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Úgy látom, lesz a hybridben erő. Végre volt egy kis időm játszani vele. A végét még nem látom, de egyelőre nincs több időm. Alulfeszelve 1 V-ra, 2055 Mhz GPU, alap memória és alap (nem OC) biossal. Szóval sokfelé lehet még innen tovább menni. Egyelőre tetszik a látvány.
Amúgy a hybridekről miért nincs sehol sem teszt? Jót tett neki az, hogy a radiátor mögött van a ház venti és az fújja rá a levegőt, a radiátoron lévő gyári venti meg szívja tovább, Kicsit féltem, hogy mi lesz, ha a VGA hátsójára megy a meleg levegő, de nem kell aggódni.
-
GAbre
veterán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Ez igaz lehet.Én csak azért mondtam,mert hátlapon is rengeteg hő van,és ott azért marad megrekedve hő a cpu hűtő memória miatt,hogy éppen,hogy elférnek 1más mellett.És alig marad tér köztük.
De ha megfordítja kártyát,akkor meg oldalap miatt alig fog tudni levegőt szívni 3 venti.
Nem tudom,sose raktam még így kártyát.Csak sejtem,hogy így van.
Én sóher vagy 20-30 ezreket sajnálok ilyenre,hogy kifordítsam.
Mellesleg undorítóan néz ki sztem így ftw3.Így oldalt még nem néz ki annyira rosszul
-
Ház kialakítástól, és kártyától is függ.
Nekem a 6800 pl ugyanannyi volt vertikálisan rakva, mint hagyományos módon. Ugyan ez volt az RX5700 XT Gaming X is. 2080S-nél 3-4 fok különbség volt, de látod most a 3080 STRIX vertikálban esélytelen, szétforogta magát a venti, meg hogy kb egy ceruza sem fért be a hűtő és a kártya közé a proci is melegebb lett egy 5-7 fokkal azonos feszen és frekin, ami baromi sok.
A cablemod-nak van egy jó szettje, azzal el lehet érni, hogy ugyanolyan hűvös maradjon mint ha normál módon rakod be, mert ezzel egész belülre kerül a kártya, viszont így bukod az összes bővítőportot, így aki pl nem alaplapi hangkártyát használ mint én is, annak ez nem opció. -
GAbre
veterán
Kellemes karácsonyi "ünnepi 3080/3090-es kártyákat kívánok.
És benchmarkokban / készletben gazdag új évet is!
Külön viszonzás posztot nem kérek.Ezzel ne írjuk tele fórumot szem.Köszönöm
-
-
Bile Demon
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Szerintem a főabalak kicsi neki. Large skin-t kellene kiválasztani, vagy az is kicsi?
-
ScomComputer
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szerintem nagyon így ! Majd ha lesz időd egy pár tesztet te is tolhatnál...
-
ForRedGlory
félisten
Remélem most már jó lesz, mert harmadszor idén már nem szedem szét.
Viszont egy k.sz regény lenne elmesélni, hogy elölre hogy tudtam szó szerint feltákolni úgy a bordát, hogy mögötte a házba épített ventillátort ne zavarja... (a csavarok miatt nem lehetett normálisan felfogatni). Nem is lehetett úgy megoldani, hogy bent maradt mindhárom első 140-es ventilátor. Most csak kettő van, de annyi baj legyen. -
Frozen
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Az egesz olyan kicsi 4k ba mar felhuztam azt a szart is de a tv kozepen van egy pici kicsi kocka
-
ImpersonatoR
addikt
Ma végre volt idom foglalkozni a EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA -al.
Core + 130 mhz
Mem + 1150mhzEnnyit tudtam meg rádobni amivel stabil maradt.
Hangja és hőfokok szerintem kiválóak főleg ilyen terhelésnél.
CW sincs szóval összegezőben eddig elégedett vagyok a kártyával.20 142 pontot sikerült elérnem így Time Spy alatt.
Proci PBO alapon ment.ForRedGlory : Annyit meg tudnál nézni a kedvemért, hogy a Helios ház ban felülre elfér egy 78mm vastag radiátor + ventilátor push pull kombo ?
Honlapon csak 60mm -t ír felülre de azt nem akarom elhinni az kevésnek tűnik, vagy belelógna az alaplap ?
-
adakiller
senior tag
srácok, ha evga esetén updatelném a biost a 450-esre, akkor a kártyán lévő kapcsoló Normal, vagy OC állásba legyen? és ha jól emlékszek akkor érdemes csökkentett módba updatelni?
az lenne a jó ha a Normal státusznál maradna a Powerlimit kitolásával a max 400W, OC esetén meg a 450W. -
ÁdiBá
veterán
GPU-Z lelehet menteni a mostani BIOST?
2080Ti kártyáknál mintha lelehetett volna. -
Puma K
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Túl van tárgyalva
Én meg csak nem frissítettem be az oldalt amikor megírtam #15907 hozzászólásomat
-
Danex
addikt
válasz
Warzoz
üzenetére
Nem ,a csorgadozo hang alatt a radiatornal hallhatót értem ott pedig szimplán fent a puffer resznél ahol a cső csatlakozik levegő van, de ugye ide erkezik a víz tehat a pumpa után van.
TechJesus is mondja hogy ez főleg csak zaj szempontjából problémás vagy ha a rendszerben az átlagosnál is tobb levegő van. Szóval igen a cső lent a jobb megoldás nem kérdés, de addig amig a radiátor teteje a pumpa felett van nincs gáz.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Puma K
üzenetére
Jól van, felfogtam, de azt értsd meg, hogy elolvastam az EVGA ajánlását, amin egyértelműen az van, hogy a radiátor a VGA fölött legyen és a csatlakozók lefele nézzenek (másfelé mondjuk nem is tudnak
). Arról nem tehetek, ha nem ez a legjobb megoldás, ez volt a dobozban, én meg máshol nem olvastam utána. Feltettem, ahogy ajánlották. Ennyi a történet.A CPU részét értem, az valóban mehetne úgy, hogy lent vannak a csatlakozók, csak a VGA-t írtad először.
Azért köszi a segítséget, legalább felhívtad a figyelmet, hogy így nem a legjobb.
-
Puma K
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ha megnézed a videót akkor láthatod hogy még a gyártók is rosszul szokták demózni az AIO-k felfogatását.
Amúgy közel sem írtam azt amit az általad mellékelt képen látható. Minden esetben az a lényeg, hogy a radiátornak az alján kell hogy legyenek a be és a ki menő ágai, hogy állandóan folyadékot szívjon a szivattyú-pumpa, hogy ne égjen le a motor.
Ha a ház elejébe teszed a VGA radiátort akkor azt úgy kell tenni, hogy a ki-be menő ágai lefelé nézzenek. Nem az a lényeg, hogy a gépházba vízszintesen tedd a a VGA AIO-ját... továbbá a CPU-t hűtő AIO-nak is rossz ahogy most van a gépházban...
Most látom csak hogy megannyi hozzászólás született és mindenki azt írja amit én próbáltam elsőre lekommunikálni
-
Az a csorgadozó hang pont azt jelenti, hogy épp bubikat szippant a pumpa. Nekem nincsen bajom egyik rögzítéssel sem, mindenki úgy vágja tönkre a hardvereit ahogy neki jól esik. Többször lett már ez a radiátoros dolog említve több helyen is. Mindenki eldöntheti, hogy figyelembe veszi vagy nem.
-
ForRedGlory
félisten
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget. Jó közösség ez.

Nekiállok szerelni. Lehet visszateszem előre a három házhűtőt, és elé teszem (Zorel megoldásával) a radiátort és az alapból rajta lévő hűtőt. Úgy 2db 140-es ventilátor fújná, kettő meg szívná a levegőt.
-
Danex
addikt
válasz
Warzoz
üzenetére
Nincs baj azzal a rogzitessel, ha lent jönne a kábel az lenne a legjobb, de a fő szempont hogy legyen magasabb pont a loopban mint a pumpa, igy nem lesz levegős a pumpa max csorgadozo hang lesz egy kevés.
Nekem is igy van rögzítve a 360 Arctic mert forditva nem ér el a cső, szereles után 2-3 percig volt hangja azóta nemásag van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vannak már most is olyan címek, ahol a 4K/60fps-hez ki kell használni a 3080 hardvert.