Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wade0303
aktív tag
válasz
Albigator
üzenetére
Ott van az Evga oldalán teljesen egyértelműen, hogy saját névre szóljon a számla és a listájukon szereplő eladótól kell vásárolni.
Minden ettől eltérő kísérlet hazárdírozás.Másik téma: van itt bárki akinek elfogadta a bankkártyáját az Evga kiterjesztett garanciára? Nekem egyiket sem akarta, pedig évek óta vásárolgatok online és soha nem tapasztaltam ilyet. Rákerestem és elég sok bejegyzés van erről a problémáról. PlayPal balance-ból sikerült megvenni a +2 év garit, de egyszerűbb lett volna bankkártyával...
-
Albigator
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
De ez akkor 100%?
Ipon és alzás tulajokon kívűl a többiek szívnak ha step up volt tervben? -
worxland
addikt
válasz
snecy20
üzenetére
Biztos, hogy nem. Tavaly vettem új gépet 550-ért, de abban nem volt VGA+háttértár, azokat hoztam a régi gépből. Most lesz 370-ért VGA, akkor már 920-nál tartok.
Háttértár még plusz 50-100
Bill+egér: 50-100
audió: 10-től fölfele (erre a részre igénytelen vagyok)
monitor: ha csúcs, akkor 300 alatt nem kapsz
És akkor még jöhet az egyedi vízhűtés... -
hadogabi1
senior tag
Volt itt valaki akinek igertem tesztet 3700x el es 5900x el warzone alatt. Sajnos azt kell mondanom nem eleg a 3080 hoz 1440 p hez a 3700x proci. Ugyanaz a vga 3080 caak proci cserelve +40-50 fps vga hasznalat 70-75 helyett folyamatosan 95-98%. En sem gondoltam volna de ez van ebben a gameben.
-
hadogabi1
senior tag
Visszaraktam a gainwardot. -15 fok ugyanabban a hazban es 1900 ig boostol. Evga is eddig boostolt csak kiirta hogy 88 fokos es kapcsoljam ki a tesztet es a hutest. Elcsereltem a kartyat vissza a sraccal. O majd eldonti mit csinal vele ha visszaviszi akkor 371 et kap majd kp ba 355 helyett. Annyiert vettr tolem a gainwardot.
-
Devid_81
félisten
válasz
Puma K
üzenetére
Messzirol nem ernek ennyit az uj VGA-k.
Meg talan azt mondom a 3080 msrp-n so-so, bar allitolag azon se fognak, de ezt ketlem.
Mennyi lehet az eloallitasi koltseg?
De oke higyjuk el, hogy alig van rajta haszon, masik oldalon a RX 6800 msrp bukos?Lofost az, akkor a 6900XT?Fullos de ugyan az a GPU+picivel jobb VRM es maris duplajaba kerul?
Nagyon elszalltak az arak, es nekunk meg bevan adagolva, hogy sajnos dragabb az eloallitas.
Nem dragabb csak mindenki meg tobb penzt huz le mindenkirol es a vegen a termek valoban dragabb lesz.
-
Z.o.l.o. 19
tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek, délután meglesem :)
-
Puma K
nagyúr
válasz
Devid_81
üzenetére
A legjobb az egészben azaz volt, hogy a GTX 275 megette a 285-öt, mert alapból voltak a gyártók által a GTX 285 órajelére húzott 275-ök

GeForce GTX 275: többet árt, mint használ?
De jah... az árak baromira mások voltak. De nem is volt akkoriban ennyi telhetetlen-türelmetlen ember akiknek rögtön azonnal nEméRdEkeLmeNnyIéRtkEllAzÚjmOstrÖGtÖnazOnnal.
Nézem ezeket a milliós 3090-eket és elfog a röhögő görcs.
Ennyit ez a buli nem ér. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Z.o.l.o. 19
üzenetére
Ott írja a kép alján, hogy menj az eu.evga.com-ra. a www.evga.com-on nem tudsz step-up-ot indítani. Gondolom ez azért van, mert az EU területén regisztráltad/vetted.
-
Werkly
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Megy másikkal is! Én adtam el a COD-ot. Elküldte a Accountjainak a belépéseit én beaktiváltam a gépemen majd ő átírta az accountja jelszavát, hogy én ne férjek hozzá és boldogság!
-
totig
tag
válasz
Z.o.l.o. 19
üzenetére
Lehet, hogy Edigital miatt nem engedi, de az evga eu-s oldalán jelentkezz be. Ott a link is. Én is beregisztráltam, aztán a megerősítést követően valamelyik link a nem tudom melyik oldalukra rakott, ahol a kártya regisztráció sem volt indítható. Aztán át az eu.evga oldalra, és ott már ment. Lehet, hogy nem segít, de próbáld abból az irányból.
-
omfgk
veterán
válasz
Z.o.l.o. 19
üzenetére
Alza vagy Ipon, mint authorised reseller.
Te pedig az Edigital-nál vetted.
-
-
Donnie
őstag
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
worxland
üzenetére
Aktivalni GeForce experience-ben kell, es csak 3080/3090 kartyaval lehet, utana pedig hozzacsatolod egy Battle.net accounthoz. Szerintem belehet aktivalni 30xx kartyaval es utana hasznalni massal. Legalabbis nem latom logikusnak, hogy a blizzard rendorosdit jatszana minden alkalommal es ellenorzi minden alkalommal a gpu id-t.
-
boogie84
veterán
válasz
worxland
üzenetére
Még nem volt időm bedobni az FTW3-at a gépbe. 1080ti-vel nem engedi. Vagy 20-as vagy 30-as széria kell. Valakinél olvastam aprón, hogy 30as kell.
#14562 Cthulhu Dawn
CoD MW-t én is így használom, beaktiválták nekem 20as kártyával az én accomra.#14482 Donnie
Ha jól értem, akár megjelenés napján kérem Step Up-ot, akkor (ami tételezzük fel 90 napon belül lesz) akkor lehetőségem van közvetlenül az EVGA-tól megvenni a kiszemelt példányt, ahogy írod csak a sort kell kivárnom? Ha jól értem akkor ezzel előrendelünk egy upgradelt kártyát a jelenlegi kártyánkhoz képest? Már csak az érdekelne, hogy minket sorsolnak előbb, vagy az új vásárlókat? -
worxland
addikt
Sziasztok!
Valószínűleg nem lesz szükségünk a XC3 Ultrához kapott COD-ra, tovább szeretnénk adni ismerősnek. Meg tudja mondani valaki, hogy milyen megkötései vannak? Nyilván nVidia kártyás gépen lehet csak regisztrálni, de van egyéb korlát is (pl. csak 30xx-es PC-n működik, van mehet 20xx-en, 10xx-en)? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Puma K
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Anno a GTX 275 TDP-je 217W volt.
Nálam a mókuskerekes verzió tuningolva, 5 db 120-as házventilátorral, jól szellőző házban ~85°C-on járt Mafia 2 alatt ami használta az Nvidia Physx-et és így a kártyában lévő 240 CUDA core-t
(RTX 3090 CUDA core: 10496)A Mafia 2 megjelent és ~11 óra alatt egyhuzamban végigvittem

A hangja persze hallható volt a kártyának meg a gépnek is

De legalább minden hasított![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Albigator
őstag
Step Up programmal kapcsolatos kérdés, ami már felvetődött de nem lett tisztázva még:
TERMS AND CONDITIONS
Only EVGA products are eligible for the Step-Up program.EVGA Step-Up is currently only available to residents of the United States, Canada, EU and EEA Countries, and Switzerland.
EVGA Step-Up is available only to the original end-user purchaser of the product from a valid reseller or EVGA partner.
The EVGA Step-Up program is available to EVGA graphics cards and motherboards for customers within 90 days of their original purchase date based on invoice verification.
Szóval azt beszéltétek h csak az step uppolhat akinek a nevére szól a számla, kvázi első tulajdonos.
De a valid reseller or EVGA partner kérdés számomra.Magyarországból Ipon a tuti, de cseheknél ott van az alza is. Amivel ha jól értem nem lesz gond, hiába itthonról vettük számlán alza.cz van, ami a lényeg.
Viszont aki máshol vásárolta annak nincs lehetősége step up-ra?
Vagy valid reseller lehet akár a többi bolt is? -
hadogabi1
senior tag
Es hogy gariztassam ha elallok a vasarlastol akkor kartya nelkul maradok. Vkinek a gepeben ki kene probalnom pesten akinek ilyen kartyaja van.
-
-
hadogabi1
senior tag
Na levett elolappal furmark sem birja 83 fok fele tolni 81% os ventikkel.
-
hadogabi1
senior tag
Alza bontatlan. Fekete veggel. Ma vettem at.
-
-
hadogabi1
senior tag
link forognak a ventik mind a 3 latszik. :)
-
-
Albigator
őstag
válasz
hadogabi1
üzenetére
De nézted is h tényleg forog mind?
Levett oldallappal milyen hőmérsékleteket mérsz? Írtad a 3d mark-ot. Én pl úgy teszteltem legelőször a mostani FTW3-mat 66 fok fölé se ment így a hőmérséklet (Fire Strike, Fire Strike Extreme, Fire Strike Ultra, Time Spy) nyitott házban (OC BIOS).Szerk. sokadik:
Ez is jogos. OC BIOS-al nálam is boostol 1980-1995-2010 MHz-re is teszttől függően.
-
hadogabi1
senior tag
Msi afterburnerrel vagy evga programjaval piszkaljam a feszt?
-
hadogabi1
senior tag
Na ugyanaz furmark alatt egy idő után.
Megnézem majd az undervoltot illetve este game alatt tesztelem.
A ház az alap esetben vízhűtésre lett tervezve szóval nem a legjobban szellőző de ma délelőtt ugyanebben a házban egy gainward 3080 phantom gs ami szintén 1900 ig boostolt mint az evga 15 fokkal hűvösebb volt. Megjött az evga és egyből ezeket a hőfokokat kaptam vele. A Gainward-ot már elvitték szóval nem tudom visszarakni. Boost kb ugyanaz mindkét kártyánál. -
válasz
hadogabi1
üzenetére
Én arra tippelek, hogy csak a 3dmark kezeli túl érzékenyen a dolgot nálad, mert alapvetően a 86 fokkal egy stress testben semmi gond nincs, egy ilyen magasabb power limites kártyánál.
Bár én úgy láttam, hogy 83 fok a temp target alapból. Ez persze nem jelenti azt, hogy rövid időre ne léphetné át, amíg reagál a venti fordulatszámmal. -
hadogabi1
senior tag
3d mark lotte ki. 86 fokon lotte ki. Jobban beleasom majd magam undervolt temaba vga nal is nem csak procinal. Amugy 3700x hez kepest sokat hozott 3d mark alatt. Jatekokkal este tesztelem.
-
worxland
addikt
válasz
Chris1983107
üzenetére
Dec. 3-i rendelésű XC3 Ultra mai átvétellel: fekete száj
-
hadogabi1
senior tag
Sziasztok! Ma lett cserélve Gainward Phantom GS egy EVGA FTW3 Ultra-ra. Phantommal maximum hőfok 70 fok volt. Beraktam evga-t 80 fok. Leszedtem az új bios-t evga-hoz de ugyanúgy magas a hőmérséklete. Ötlet? 3d Mark teszt pl le se futott ultran mert kiírta hogy megszakítja mert magas a vga hőmérséklete 86 fokig ment fel. A fekete szájú evga-t kaptam már nem is a pirosat. Ötlet?
-
RoyalPredato
csendes tag
Már csak az lenne szép, ha még idén 350-es maxal össze jönne FE/Zotac 3080 Boundle-el, de mi ennek az esélye?
Már a skalperek 400 alá vitték az áraikat
-
warcat
veterán
válasz
Tengri
üzenetére
Nem, mert nem létező kártyára természetesen nem lehet Step-Upolni.
85 napod maradt arra, hogy nvidia bejelentse és elkezdje forgalmazni a kártyát.Ekkor EVGA már szokta frissíteni a listáját, és ha felkerült, be lehet jelentkezni rá.Nyilván váróslistás lesz de az már nem számít bele. -
totig
tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Egész vicces, hogy az alzánál valami 50e-ért lehetett volna 5 évre kiterjeszteni a garanciát, itt meg nem egész 10e-re jön ki, ha valaki 90 napon belül úgy dönt..
-
Werkly
addikt
Precision X proginál a LED fül alatti negyedik beállítható rubrika mire utal? A színskála megadása? Úgyértem az nem egy negyedik világító része akar lenni az FTW3-nak? Kösz! Már aki érti miről zagyválok!
-
Dareius
tag
Alzás rendelés dec 3. Már a magyar postánál van EVGA U.G.
-
totig
tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Ez jó hír, köszi! Este megejtem én is a regisztrációt.
-
-=RelakS=-
veterán
Na, vita vége, XC3-ra lehet Step-Up-ot csinálni:
[eu.evga.com-ról screenshot]Számla fel van töltve, itt valamiért nem írja. Biztos azért, mert a www.evga.com-on töltöttem fel, de ha rákattintok , akkor tudja, hogy fel van töltve
-
totig
tag
Ja, az alza számlán napokkal korábbi dátum van, mint amikor jött az értesítés, hogy mehetek érte és kifizettem. Viszont számlát fel kell szerintem itt is tölteni, gyanús, hogy azt kellene megadni, ami azon van.
-
-=RelakS=-
veterán
EVGA regisztrációjakor mit adtatok meg? A vásárlás dátumát, vagy a számlán lévő dátumot? több nap különbség is lehet.
-
Chris1983107
tag
Óó és tényleg, az XC3-as tulajok kimaradnak a buliból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

igen egyébként.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)