Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Köszi.
-
ScomComputer
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ott van a videó a 13291-ben...katt a képre....
-
törölt tag
válasz
Andor22
üzenetére
Meglesem.
Ultra low latency+ low settings-el játszok, core +120, mem +800, nem kell neki több.#13295
Hamar megszokja az ember, nekem meg hiányérzetem van egy sima monitor elött.#13297
A videó első két percében van a beállítás, ha sima monitorod van feliratozd, ja.. crg-d van azzal látni fogod!
-
makaj
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg arról, van-e Ampere bérlés lehetőség valahol? Nem sürgős vásárolnom, karácsonyi szünetben azért a CP 2077-et szeretném kijátszani, aztán majd ha lesz 3080Ti a kiszemelt.
-
Andor22
aktív tag
válasz
Werkly
üzenetére
ASUS ROG STRIX RTX 3080 GAMING O10G
oktober 20 -
-
Rasiel
senior tag
válasz
Chris1983107
üzenetére
Így van, nagy eséllyel 320-330 ezer alatt nem érdemes 3080-ra számítani nálunk. EVGA FTW, ASUS ROG STRIX, MSI Gaming X Trio meg főleg nem lesz annyiért újonnan.
-
válasz
Diosbejgli
üzenetére
Nem véletlen van még mindig készleten, ahogy az Aqua-ban sem.
Azért az emberek rájöttek, hogy vga hiány ide vagy oda, ennyi pénzt nem szabad kiadni értük. -
Diosbejgli
tag
A Foramax-nál van 3080-as EVGA, igaz az FTW 410E az XC3 390E. Én múlt héten innen rendeltem és 2 nap alatt megjött.
Ha valakinek nagyon sürgős nézze meg. -
válasz
Chris1983107
üzenetére
Addig sok esély valóban nincs rá ameddig a nettó 280K egy szaros 3070...
-
Segal
veterán
válasz
Locutus
üzenetére
Akkor pontosítsunk.
Bőven jelent most meg olyan játék ami vga cserére szánhatja el a vásárlót.
COD, AC, WD csak hogy hármat említsek.
Tehát nem feltétlen csak a CP, de biztosan nagyon erősen benne van a %-os arányban az utóbbi.
A lényeg amit írtak már előttem is hogy aki ampere kártyát szeretett volna bármilyen okból, de még mindig nem elérhető, a játéka meg megjelent idő közben vagy hamarosan érkezhet az vált egy B tervre ami leginkább a Turing. -
-
Chris1983107
tag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Én lélekben már felkészültem, ha nem jön meg az Alzás EVGA, akkor én már búcsút intek idén a 3080-nak. Meggyőztem magam, hogy jó még az MSI 2080 super Gaming X Trio.
Legfeljebb majd jövőre, ha kicsit nagyobb készlet lesz valamikor. Az árral kapcsolatban nincsenek hiú ábrándok. Én Magyarországon nem várok 320-330 ezer Ft alatt 3080-as kártyákat, még akkor sem , ha egyszer csak minden "normalizálódik" jövőre valamikor, de cáfolj meg, Te mint ebben jártasabb. -
MrTwister
őstag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Januárban se lesz sok idő, mert közeleg a kínai újév, gyárak leállnak pár hétre, aztán a termelés mire újra felfut, talán március elejében-közepében érdemes gondolkodni aki dec. idusáig nem lesz szerencsés. Sajnos szerdai alzás rendelésem még mindig kussban van. A remény hal meg utoljára.
-
Nagykerben kontaktom már múlt hét közepén mondta, hogy a 1650 és 1660-as kategóriából is kezd hiány lenni, mert a turingokat elvitték azok, akik nem tudnak vagy akarnak kifizetni 400+ ezrest az ampere karikra, és mivel már a maradék turing karik is elmentek csak az alja maradt, és sokan azokból húznak be 1-et átvészelvén a helyzetet ameddig rendeződik a helyzet.
-
irhejja
tag
Alzás EVGA 3080 FTW történetről bárkinek valami infója? A visszaigazolós e-mailek alapján kb. 10-15 perccel késtem le az első kört, várható még idén újabb szállítmány?
-
Andor22
aktív tag
válasz
Chris1983107
üzenetére
ne búslakodj lesz helyette 3070 csak vigyázz mert az utánvét +7000 ft

-
válasz
Chris1983107
üzenetére
Nem állítottak valótlant. (tudom honnan szerzik a kártyákat
)
Ami a hét végén jön Asus szállítmány az kb mind gazdás, előrendelésre megy, max 1-2 lepattanó darab lehet ha valaki azóta meggondolta magát, de mivel km-es várólista van így erre sincs sok esély.
Majd a második, egyben idén utolsó december közepi szállítmányból van esély esetleg még pár darabot behúzni annak aki figyelmes. (meg persze ha nem 4-5 darab jön)
De kb 2-2.5 hét még max ameddig lehet várni a csodát, utána az ünnepek miatt január közepéig nem sok esély van arra, hogy 3xxx kártyát vegyen az ember.#13262
Az már eddig se nagyon jött. -
Andor22
aktív tag
Kedves Vásárlónk!
Beszállítói raktár készlet (beszállítónál nem beszerezhető/kifutott termék) nem teszi lehetővé rendelésednek teljesítését. Amennyiben nem ragaszkodsz a kiválasztott termék(kek)hez, úgy alternatív megoldásokkal szolgálhatunk. Kérjük, jelezd, hogy töröljük-e a megrendelésed.
Kedves Vásárló! Sajnos az ígértek szerint a 3080,3090 videókártyákat nem fogjuk tudni beszerezni... Elnézésüket kérjük, de elérhető lesz egy héten belül a GIGABYTE GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING OC és a GIGABYTE GeForce RTX 3070 EAGLE OC 8GB GDDR6 videókártya, ennek a szállítását tudjuk vállalni, ha érdekli önt akkor kérem írjon nekünk egy emailt válaszul! Megértésüket köszönjük! Üdv,CK-Tech Csapata!
-
Dare2Live
félisten
Vmi nagyon nagy gáz van.
iponon összesen 4féle 2080a van. Mindegyik vizes. = Nem tudsz egyik legnagyobb kiksernél léghűtéses 2080at venni.

uit 2070 nem kapható.
2060ból 4féle van. WTF
alzan cask gyorsan futottam körben de se 2080/2070/2060 lényegében nincs.

AQUAnal készletre nincs 2080. 2070 sem. Van 4 féle 2060uk. Ennyi.
Gondolom nv átállt amennyire lehet 3070/3080ra azt meg megvették a bányászok. Vagy nem tudom.
-
-
Sziasztok!
Ma reggel böngészés közben újraindult a gépem , de nem bootolt be, mert a vga-nál (GAINWARD GeForce RTX 3080 Phoenix GS) megállt az alaplapi hibajelző led. Próbáltam másik pce slotban, ott is ugyanez a helyzet, ha kihúzom a tápkábeleket és átdugom alaplapiba a csatlakozót, akkor betölt a win. Mi történhetett? -
arn
félisten
kb a 6800 megjelenese idejen jott egy nagyobb rtx3000 hullam, de kezd teljesen kifogyni a keszlet. 3080 konkrean alig volt, 3070 volt rendesen, 600 eur alatt is raktarrol - lassan 700-800 eur fole kusztak az arak, majd ebbol is semmi. most meg a 3090 is kezd eltunedezni (1600-2000 eur kozotti ar tipikusan!), es dragulni - volt olyan modell, ami 20+ cegnel volt, most alig parnal.
kivancsi leszek, hogy lesz e meg szallitmany, vagy tenyleg ennyi volt, es varhatjuk a banyaszlaz veget
rtx2000 is lassan mutatoban van. -
Chris1983107
tag
Kicsit off, de hátha más is mosolyog rajta. Amióta megrendeltem a 3080-at kicsit úgy érzem magam, mint Walter Fielding (Tom Hanks) a Pénznyelő című filmben. "Mikor lesz kész a ház?" Úgy 2 hét múlva."
Mikor lesz végre kártyánk? Úgy kb. 2 hét múlva.
-
arn
félisten
válasz
zebra_hun
üzenetére
700ert megrendeles volt a nyitonapon. Persze sose jott annyiert, de nem mondtam le, hatha kapnak keszletet - most 850ert van kinn naluk (ennyiert sincs, de kesobb lehet).
3080 kb sehol nincs, 3070 volt par hetig (mult heten meg volt 650ert), meg vehetsz 3090et relativ normal arban.
-
gereii
csendes tag
Ebben a pillanatban kaptam mailt az alzától, hogy 3.-án (csütörtökön) érkezik hozzám a 19.-én rendelt XC3.
-
Mi ez a sok felbontott 3090 Alzán?

-
arn
félisten
válasz
warcat
üzenetére
Osztrak arakat neztem
rendeltem 699ert 3080at, ahhoz kepest volt 990 valamennyi. Nekem csak az a fontos, hogy halk legyen, ez a par szazalekos sebessegtobblet sok penzert es fogyasztasert nem erdekel. A helyzetre valo tekintettel is max +10-15% ferne bele, tobbert kenjek a hajukra. -
törölt tag
-
sittes79
addikt
Hi,
Evga féle precision szoftver első körben feldobott egy új fwt az evga 3080 ra ftw3 ultra, na most erre én felraktam beta boost szoftvert, de vissza mennek a normal rá, azt honnét lehet letolteni?
-
ffodi
veterán
válasz
Albigator
üzenetére
Az ugye megvan, hogy amin ti "vitatkoztok" az a kondi lot nr-je, ami a gyártási időt/helyet hivatott kódolni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gyártója válogatja milyen kondit tesz rá. A lényeg a típuson, kapacitáson és feszültségen van.
Jelölések (ezeknél a Panasonic kondiknál):
220 = 220 uF
d = 2 V ha jól emlékszem
a többi karakter általában csak a gyártás helyét és idejét jelöli -
arn
félisten
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
passz, de csak egy volt. reszemrol nem adok egy 700 eurosnak hirdett kartyaert 40%+al tobbet.
-
arn
félisten
alzan van egy db EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA
-
törölt tag
-
Nektek működik a PX1 overlay WD:Legionsban?
Ebben a játékban valahogy nem tudom előcsalni. -
törölt tag
-
Albigator
őstag
Lehet így is nézni. Vagy ha jól alulfeszeled lesz egy nagyon jó órajeled is, mellé pedig egy hűvős kártyád...
Szerk.:
A poscap kondik is változtak már azóta is. (Piros kacsaszájú FTW3 Ultra 220 2A29 -> Fekete kacsaszájú FTW3 Ultra 220 2A20)
-
Werkly
addikt
A mostani FTW3 Ultra már 4/2 polimer/kerámia kondis? Néztem tán valahol, hogy először 6 polival jöttek? Vagy csak kammer írás? Kösz!
-
milszab
senior tag
válasz
üzenetére
És ez hány fps többletet jelent? Mer az a lényeg nem? Gondolom van aki játékra veszi nem csak epénisznek. Nagyobb fogyasztás=több hő, pesze hogy nagyobb a hűtő is rajta. De akkor ugyan ott vagyunk nem?
Akinek meg alapban csak 2slot fér el az úgy sem tud mit csinálni, muszáj neki a kisebb kártyát venni.
-
muxi-muxi
senior tag
A költői kérdés csak az, hogy megéri-e vele ennyit játszani. Meg-meg szoktam nézni, hogy tud-e többet magasabb órajeleken a kártyám, olyan +100 Mhz még belefér, de ott vagyok hogy ha pengeélen táncol az FPS-érték, tökmindegy az a 2-4 százalék. Nekem csak két nyolctűs csatim van, és az Afterburner sem enged többet száz százaléknál. Viszont az alapórajeleim elég combosak, FE-n már jelentős tuningnak felelne meg (1845 MHz).
A játékok meg össze-vissza játszanak az ójajelekkel. az igazán intenzív címek 1935 MHz körül azt mondják, elég de van pár cím, ami akár 2100-ig is elmerészkedik, szóval abszolút nem tudom, mi alapján csapnak hasra.
Az elmúlt két és fél hétben többet bencseltem, mint játszottam, most már inkább az utóbbit választanám. Látom a beszerzés még mindig egy ordas nagy szívás. Azt vegyétek meg, amire telik, sajna most a márkapreferencia nem játszik. Random jelennek meg a kínálatban a kártyák.
Jövő héten is lesz szombat este, megint lesznek német kártyák, ha valakit egyáltalán érdekel. Percek alatt elkopnak, de legalább kiszállítják őket.
-
törölt tag
Msi 3080 ventus 3x oc-t a tesztek után kivettem a gépből, és beraktam az ftw3-at, és ugyanazokat a teszteket megcsináltam, 8-10% volt a különbség, régebben linkeltem is.
Max boost clock ftw3 2130, xc3 2040, ez maga 4-5% és ott a 450w os bios adta előny, ha az ftw3nál csak a tdp-t kitolod oc nélkül is több fps-ed lesz! Hat vagy nyolc játéknál teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Én múlt héten írtam nekik, érdemes-e foglalni 3080 TUF-ot, akkor már azt írták, hogy előrendelésben elfogyott náluk és legközelebb érdeklődjek december közepén, hátha. Ezek szerint felesleges lesz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)