- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Vityaa #10663 üzenetére
Igazából nem a házzal van baj, hanem a felhasználási szándékkal.
Ezek a "silenciora"/halkságra kihegyezett házak sosem tartoztak a jól szellőzőek közé, adja magát miért, ugye vagy-vagy, a zártságnak ára van ahogyan a nyitottabb, jól szellőző házaknak is azok
szemébenfülében akik érzékenyebbek a zajra.Nézd a jó oldalát, megúsztál egy sok esetben nehézkes és időt rabló kört.
-
Walter_White
senior tag
válasz
Vityaa #10630 üzenetére
Lockolj egy VSYNC-et es nem fog felmenni olyan hofokra. illetve ha nem akarsz VSYNC-et akkor Undervolt, 850mV-ra es 1800-as GPU-ra. Ha banyasz volt akkor ujrapasztazas azert kelleni fog, ha refhutos es nincs rajta matrica akkor batran, ha refes es matricas akkor vagy szerviz, vagy otthoni szakszeru matricaeltavolitasos muvelethajszaritoval es pengevel, vagy papirral. Nekem a GW ilyen hofokokat produkalt ref hutovel, ki volt szaradva a paszta, ujrapasztaztam, aztan viszabb vettem a feszt, es 50-60 korul allt meg, aztan jott a viz, azzal mar 34 fok a max, annal nem melegszik jobban.
-
válasz
Vityaa #10633 üzenetére
Nekem is 60 fokon ment 0 terhelessel az msi gamingX 1080TI, ez annak koszonheto, hogy nem veszi vissza az orajeleket (gput / memoriat ) amennyiben van egy masodlagos kijelzo (pl nalam TV) is rakotve a main DP porton kivul. Amint lehuzod a TV-t egybol visszavesz ,es nem melegszik.
Silencioban nem kell csodalkozni a 75+C fokon, nem ilyen kartyahoz valo haz . -
Habugi
addikt
válasz
Vityaa #10637 üzenetére
Szerintem semmi drámai nincs abban amit leírtál.
Asztalon "melegszik" mert Idle nem mennek a ventik, YT közben dettó (mivel vagy nem terhel annyira h beinduljanak a ventik vagy azért mert szimplán a CPU viszi a meló nagy részét), egy átlagos vagy annál kicsit rosszabbul szellőző házban pedig ~55%-os ventik mellett semmi egetverő nincs a 75fokban.
Egyelőre teljesen felesleges cécó amibe készülsz belevágni, legközelebb mielőtt leülsz játszani lőj neki kézzel fixen 70%-ot és nézd meg úgy meddig kúszik fel. Amint beáll egy adott értékre, vedd le a ház oldalát és nézd meg meddig esik vissza.
-
Ano
senior tag
válasz
Vityaa #10635 üzenetére
Ha vissza olvasol kicsit akkor láthatod hogy nekem is gondom volt a hőfokokkal, igaz nekem fos stock hűtésem volt ... ha kicsit még visszább mész, akkor láthatod, hogy én is CHS-ben gariztattam és csak sima számlát adtak a használtan vásárolt 1080ti mellé, de elfogadták a CHS-ben (igaz, kicsit kellett magyarázkodni a csajnak, de szerencsére elfogadta) és meg is javíttaták a kártyámat, ami azóta is szépen duruzsol immáron 60 fok alatt, mert kapott egy komolyabb hűtést a kicsike
-
marcarc
senior tag
válasz
Vityaa #10630 üzenetére
Ugyanilyen kártyám van, 1440p ben játszom, de nem megy 60-69 fok fölé. Custom fan curve-el 75% on megy kb venti amikor eléri a 69 fokot. Nekem jóval szellősebb a háza, elöl 3X140 es venti tolja be a levegőt. Full HD ban amugy inkább a processzort terheled, nem a GPU-t, így még furább, hogy full HD-n produkál ilyen termált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest