-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Erdei88 #3076 üzenetére
Amúgy nálad a pont,ezt sokkal kulturáltabban is meg lehetne vitatni össze lehetne vetni clk2clk,meg fogyasztás stb szempontból is.Egyébként emlékszik még valaki a 680ra??Amikor az jött???Bizony az 30%-ot vert az 580-ra,tette ezt kisebb fogyasztással,halkabban.Azért most ez a 780Ti-vel nem jött össze...az okai is világosak,ennek a kártyának nem 28nm-en kellett volna jönnie,és akkor bizony lehetett volna egy nagyobb dieal egy komolyabb gpu is...
Amúgy ha valaki átjön oda én szívesen tesztelek,szerintem itt PH!-n az egyik legjobb Ti-m van... Zack 290X-se egy rossz darab,no meg Ádibá is az egyik legjobb 980at hozhatná...Ha kell még TS-t is szerzek
-
zack
nagyúr
válasz
Erdei88 #2816 üzenetére
Mennyire?
Nem az eredmény a lényeg, hanem a hőmérséklet.
Szerintem nem kellene általánosítani. Meg kell próbálni 1,36V mellett 76 fokosan tartani léggel bármelyik jelenlegi VGA-t, és 60 fokon a VRM-et.
Mindezt 50% környéki venti fordulattal...
Meg kell kínálni a Maxwell-t is 1,36V-tal és lássuk a GPU-Z screen-t... -
bombibmw
veterán
-
zack
nagyúr
válasz
Erdei88 #2389 üzenetére
Na igen. Ez is szempont.
Mindenképpen megvettem volna.
Bár 09.30.-án még 187k volt bruttó. Ennyiért biztos nem vettem volna meg, de a mérséklődött áron, már nem volt annyira horror.(#2390) ÁdiBá
De ez olyan fícsör amit én konkrétan a hajamra kenhetek.
Tuningra válogatott alkatrészeknél sem lehet garanciát adni. Láttam 1120-as GPU tuning eredményt Vapor-tól és láttam 1220-as eredményt is. Nagy a szórás még itt is. Bár közel sem biztos hogy a kártya vagy a GPU hibája. A hardveres környezettől nagyon sok minden múlik. Leginkább a tápon VGA esetében. A 290X-re pedig válogatott GPU kerül, ezért hűvösebbek chippek a 290-hez képest. Csak hogy még az előzőre válaszoljak. -
zack
nagyúr
válasz
Erdei88 #2368 üzenetére
Helyes. Addig vidd vissza, amíg lehet. Ne is hagyd magad rábeszélni a cserére, ne mondj semmit, csak állj el a vásárlástól. Aztán után onnan veszel másikat, ahonnan akarsz. Nálam a Giga síri csendben volt.
Ez a jelenség nálad biztos hogy nem normális.Egyébként Vapor-ral 2640p dobott alapon a Valley Extreme-ben. De ez még csak 1030/5300.
-
DigitXT
félisten
válasz
Erdei88 #2345 üzenetére
Én is ezért gariztattam anno a HD3850-em. Meghallgatták, és cserélték:
iszonyat hangja volt.Se előtte se utána nem volt ilyen tapasztalatom.
(Más kártyáim csak a 3Dmark ezer FPS-ét fütyülték, Vsync-kel semmit.)Nem mindegy, hogy valami halkan nyüszít, vagy szinte már csörög.
-
Alice90
aktív tag
válasz
Erdei88 #2342 üzenetére
Mindegyik kártya zúg mikor megvan terhelve de csak akkor lehet hallani ha odahajolsz.
ezt hiába cseréled a következő is ilyen lesz. olyan nincs hogy teljesen néma kártya.
Bár megprűbálhatod ,hogy vissza viszed és visszadják a lovét (mivel van ellálási jogod) ha interneten vetted 8 nap ha boltba akkor 3.
de sztem a következő is ilyen lesz.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Erdei88 #1960 üzenetére
Az igen...
Én meg már tiszta ideg vagyok hogy a munkahelyemtől 13,2 KM-re kell arrébb mennem a kártyámért a Budapesti közlekedésben.
Bár lehet megint megkérem az assszonyt vegye át már nekem... ha nem végzek a melóval, sajnos mint csoportvezető nem mindig van annyi szabadidőm mint szeretném.(#1963) Erdei88 Ne vegyél rá mérget, de amúgy hogy hogy nem házhoz szállítással rendelted?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Erdei88 #1954 üzenetére
Meg ugye legyen is, 980-am is visszamondták, aztán ajánlgattak ugyan azon az áron, amugy az oldalukon 10k val olcsobb giga sima ref-et az evga sc ref helyett... hagyjuk már... Nem hiszek nekik, majd 2-3 munkanap után szólnak, hogy jah nincs... persze lehet, hogy nincs így, de azért ez így elég hiteltelen és ez már nem az első visszamondásuk. iPonban ilyen nem létezik.
-
Crytek
nagyúr
Pedig ha ennyit "csúszik" akkor erőteljes a gyanúm ,hogy ők is valami merészet lépnek és lazán verik majd ezt a 9xx-es kocerájt. Még a végén kivárom
Erdei88:Ez csak természetes zsákbamacskát nem veszünk... tudni akarom milyenek lesznek a 3xx-ek mert lehet megbánnám ha most vennék 970-et.
-
- = Zk = -
félisten
ofkorsz. de én a használtpiacra gondoltam...
tudom, hogy újonnan már nem éri meg a 780/Ti.... most majd úgy is kiszórja a sok" bamba" a 780-át a 970/80 miatt (némelyiket megértem, némelyiket nem)...
és én majd lecsapok egy normális, még garisra...(#460) h1mpi
8 év után ez az első nVidiám
életem első giga kártyája na az meg a másik -
Zorel
senior tag
WD alatt FHD Ultra 4xMSAA beállítások mellett már elfogyott a 3GB-os 780 és a 4GB-os 290 is.
Nálam ennyit eszik, fenti beállításokkal.+(#302) BomiBoogie: Pedig igen. És ha megfigyeltétek mindegyik R* játéknak nagy volt eddig a VRAM igénye..GTAIV, MP3...szerintem a GTAV sem lesz másképp. Tuti hogy oda is kevés lesz a 4GB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple Watch
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest