Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
válasz hszilard666 #19787 üzenetére
Hatalmas! A vicc az, hogy még akár valóság is lehet belőle.
-
-
daneeeeee
aktív tag
válasz #35434496 #18559 üzenetére
A felsorolt 3 országnál Törökországnak pont nem nagyobb a hadereje. [link]
A kérdésre, hogy miért nem csinálnak semmit illetve az ISIS elleni koalíciót miért nem támogatják, Törökország hivatalos válasza az, hogy az ISIS 49 állampolgárukat tartja fogva így nem kockáztatnak. [link][ Szerkesztve ]
-
daneeeeee
aktív tag
válasz TTomax #17929 üzenetére
A probléma itt a kevés Vram. A Mantle alatt ugyanis több vramot-használ az adott játék mint dx kód alatt. Thief-el konkrét tapasztalatom nincs , BF4-el viszont van és annak Ultrán nem mindig elég a 2GB vram Mantle alatt.
Ezzel anno én is szívtam, mentek is a 7970-eim a levesbe.[ Szerkesztve ]
-
daneeeeee
aktív tag
Beindult a találgatás a gm 200 GPU-ról. Az a roadmap is érdekes a cikk végén ez szerint a gm 204 valóban egy felső közép kategóriába pozicionált termék lesz.
Kíváncsi vagyok mennyi igaz ebből.[ Szerkesztve ]
-
daneeeeee
aktív tag
Bocs a Brazíliának szurkolóktól de ez kihagyhatatlan
[ Szerkesztve ]
-
daneeeeee
aktív tag
válasz hszilard666 #14813 üzenetére
Köszi! Kábeleken még egy picit dolgozni kéne. A Carbide 240 nekem is nagyon tetszik, ha hamarabb megjelenik sanszos, hogy azt veszem a 250D helyett.
Szerintem egy Maximus Impact VII szépen fog mutatni a 240-ben és akkor az 5GHz-ről sem kell lemondani . -
daneeeeee
aktív tag
válasz hszilard666 #14802 üzenetére
Nem ezek életem legjobban sikerült képei . Most így néz ki:
És a plexi nélkül:
Kis méregzsák ahogy mondod.
A 250D-t szerintem nagyon jól eltalálta a Corsair. Pici mégis belefér egy erősebb konfig. Nekem nem volt nehéz benne szerelni mások azért megszenvednek vele. Hűteni sem nehéz pedig nagyon féltem hogy meg fog benne főni a hardver (de nem). Mondjuk elölről egy 20cm-es venti tolja befelé a levegőt kifelé pedig 2 db 12cm vent + a VGA.
Szóval eddig kellemes ami pedig számomra meglepetés, hogy milyen bivaly az i7 már alapórajelen is.[ Szerkesztve ]
-
daneeeeee
aktív tag
Nagyon szenvedős ez az argentin-svájc
By the way, új gépem lett!
-
daneeeeee
aktív tag
Micsoda meccs volt ez fiúk-lányok!
-
daneeeeee
aktív tag
válasz cyberkind #14402 üzenetére
Nézd én saját magamból indultam ki, nekem sokat jelentett.
Most a magyar foci "válogatottnál" (gondolom rájuk értetted) ez mennyire számít nem tudom nem szoktam nézni őket.
Igazából nálunk nincs úgy kultúrája a focinak mint mondjuk Nyugat-Európában. Van viszont nagyon jó vízilabda/kézilabda válogatottunk. Nekik érdemes szurkolni.[ Szerkesztve ]
-
daneeeeee
aktív tag
Keldor: Sportba politikát keverni valóban gusztustalan és teljesen értelmetlen szerintem is.
iszilard: Nincs azzal semmi baj ha nem szereted a focit, tudod senki sem tökéletes.
Rasiel: Én amúgy sosem értettem miért kel EB-t, VB-t tartani 2-3 héttel a BL után. Kizárt, hogy a klubcsapatoknál széljel hajtott játékosok regenerálódni tudjanak. De ez különben látszik is. Ma például azt olvastam, hogy a fél portugál válogatott vagy le van sérülve vagy nem 100%-os és akkor így kéne legyőzni egy USA-t.
Spanyoloknál valami hasonló lehet a szitu, enerváltak, nem ment nekik sem.Mai mecsek: belga, koreai és (sajnos) amerikai győzelem lesz.
Szlobi: A Hardline katasztrófális a "fejlesztői" még arra is lusták voltak, hogy bizonyos alapvető elemeket megváltoztassanak.
A hangok egy az egyben a BF4-ből vannak ugyanúgy ahogy a fegyver skin-ek többsége a környezet egyes elemei, hud, menü stb. Egyáltalán azt sem értem, hogy a egy ilyen játékmenethez hogyan jönnek rendőrök meg bankrablók. Olyan erőltetett izzadságszagú az egész.
Az újítások pedig inkább idegesítőek (lelősz egy enemy-t ő meg újra éleszti magát a csodaszurival) szánalmas
Egyetlen pozitív amit látok benne, hogy nem kötelező megvenni.[ Szerkesztve ]
-
daneeeeee
aktív tag
Az a probléma, hogy Argentína ezt a fajta játékot erőltette 2010-ben is (pontatlan passzok, helyzeteket nem értékesítik, gyenge védelem) és nem ment (szépen bele is gyalogoltak egy pofonba.).
Mint ahogy most sem. Volt olyan szitu a meccsen amikor joggal azt lehetett hinni hogy Irán! behúzza de legalábbis x-re hozza a meccset.
Egy elvileg világ klasszis csapat ennyit nem hibázhat egy Irán szintű csapat ellen (sőt semmilyen csapat ellen ha világbajnok szeretne lenni.)Más: Németország-Ghána meccsre leszek kíváncsi, Ghána az életéért fog küzdeni (remélem nem adták fel )
-
daneeeeee
aktív tag
Minden Tisztelet az iráni csapatnak és az edzőjüknek! Remekül semlegesítették a világ egyik legjobb (-nak hitt) csapatát.
De egyetértek Szlobival, ha Argentínának nem lenne Messi nem sok esélyük lenne egy komolyabb csapat ellen.cyberkind: Na igen egy ember nem feltétlenül elég, de nélküle még gyengébbek lennének.
[ Szerkesztve ]
-
daneeeeee
aktív tag
válasz WaterWawe #14151 üzenetére
Komoly ez a videó, de én még ilyesmivel nem találkoztam. A Sharkoon-om asztalomon abszolúte nem megy egérpadon viszont jó. A Roccat ebből a szempontból minden evő.
Amúgy ezekhez az egérpadokhoz én nem értek a Roccat-om kemény műanyag felületű volt, az Ozone-om meg sima ilyen szövet felületű. Különbséget nem igazán vettem észre. -
daneeeeee
aktív tag
-
daneeeeee
aktív tag
válasz Rasiel #14146 üzenetére
Különben hihetetlen mennyi WD-40-et el tudnak nyelni ezek a mai egerek
Mivel neked 2 egered van viszonylag kockázat mentesen ki tudod próbálni, én egy kicsit izgultam azért a 20k Kone+-al de hála Istennek bejött.
Egérpad szerintem majdnem mindegy mit használsz. Roccat-al kezdtem most egy Ozone van az egér alatt. Teljesen jó. -
daneeeeee
aktív tag
válasz Rasiel #14133 üzenetére
A Roccat egereknél a görgős hiba jön elő a legtöbbször.
A megoldás: Veszel WD-40-et a Tescoba és befújsz vele egy keveset a görgő két oldalánál lévő szűk résbe. Utána megjavul!
Netről néztem le ezt a megoldást és az én Kone+ egeremet megjavította. Azóta tökéletes.bombibmw: Hiba bárhol előfordulhat, korábban Razer-re is sokan panaszkodtak, szóval szerintem is a minél hosszabb gari időset vegyed. Így legalább arra a 2-3 évre "védve vagy"
[ Szerkesztve ]
-
daneeeeee
aktív tag
Magyar meccshez nem érdemes hasonlítani nekünk "megkegyelmeztek" azzal a 8-1-el, pedig nem szokásuk.
Más csapattal ellentétben a hollandok nem álnak meg 2-3 gólnál hanem kihasználják a vesztésre álló csapat egyre lankadó morálját és szabályosan a földbe döngölik azokat.De az az utolsó gól durva volt. Cassillas ott csúszótt-mászott a sárban, Robben pedig kegyelemből bevarta nekik. Kegyetlen
[ Szerkesztve ]
-
daneeeeee
aktív tag
válasz WaterWawe #14041 üzenetére
Akkor ezek szerint valamibe nagyon bele szaladtál. Nálam kb ilyen a sebessége, IPhone 5S sem gyorsabb ennél.
Amúgy a mobil aréna szerint egy szinte tökéletes telefon a Z1C amit én csak megerősíteni tudok. A saját applikációk remekül sikerültek, a Z1 szerintem szebb fényképeket lő mint az 5S és az aksija is tovább bírja. Továbbá ugyan ez egyéni ízlés kérdése de nekem a full fekete Z1C még jobban is tetszik külsőre, mindenesetre az összeszerelés minősége mind két telefonnál elsőrangú.
Slussz poén a végére, hogy a telefonom konkrétan fele annyiba volt újonnan mint a szintén új 5SMielőtt még nekem esnének az IPhone tulajok, az 5S egy kiváló telefon, de nagyon drága újonnan és én nem látok semmit ami ezt indokolná.
-
daneeeeee
aktív tag
válasz WaterWawe #14026 üzenetére
Hogy egy ellen példa is legyen én 3 hónapja használok egy Sony Xperia Z1 Compact-t és teljesen jól működik, gyors pedig mindent csinálok rajta
Ellenben Édesanyám Iphone 5S-t használ céges telónak és hát se ő se én nem vagyunk hanyatt esve tőle. 250k-t teljes bizonyossággal ki merem jelenteni, hogy nem ér (Z1 Compact-om fényében meg főleg nem) -
daneeeeee
aktív tag
válasz Tirexi #13139 üzenetére
Na, frankó! Elvileg minden Widescreen cuccra működnie kell. SC2, COD valóban vigyázzál multinál ezek az eszközök third party programoknak minősülnek tehát könnyen BAN lehet a vége.
Ennek ellenére sokan használják (Főleg COD-nál tudom) és állításuk szerint minden ok.Amúgy a COD, SC2-nél a widescreen támogatás hiánya nem a hanyag portolás miatt van szerintem, hanem a gyártó egyéni döntése miszerint ne származzon már senkinek se előnye abból, hogy úgymond "szélesebb a látótere".
SC2-t tudtommal versenyeknél is használják gondolom jobbnak látták nem támogatni a több monitoros felállásokat hiszen akkor többet látsz és az "csalás" . -
daneeeeee
aktív tag
válasz Tirexi #13127 üzenetére
A szutyok optimalizálatlan játékokra próbáld meg ezt illetve ezt
Rossz Eyefinity/Surround skálázódás esetén használjuk őket. Mivel nálad a probléma hasonló szerintem 21:9-nél is használható.WSGF szintén ajánlott oldal. Támogatott illetve nem támogatott játékok is össze vannak szedve úgy-ahogy, illetve egyes játékoknál ad konkrét megoldási javaslatot ha a fenti két pogi nem segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program
- Home server / házi szerver építése
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...