Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
" Az ajánlott gépigény szerint legalább egy i7-es, vagy annak megfelelő AMD procira lesz majd szükségünk" De ilyen AMD proci nincsen. Ajánlott gépigénynél gtx 460?? Valaki sokat ivott szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Láttátok az Wolfi gép meg helyigényét?
Ezek hülyék. -
WaterWawe
őstag
Nem rossz a játék, de már harmadjára döglöttem meg, pedig volt jó kis csákányom, meg mindenféle fegyverem, csak kötszer nem volt és elvéreztem.
Ehhez kéne még ember.Amitől viszont rosszul vagyok hogy 30-40FPS-em van, ha beérek egy faluba akkor meg 15FPS az átlag.
-
cyberkind
félisten
válasz Th1sN04ll #10037 üzenetére
Engem anno a Dead Space ijesztgetett de már azt is ezerszer kivittem, és már csak az élvezet maradt, mint minden horrorjellegű játéknál.
A szintén agyondicsért Penumbra sorozat meg annyira de annyira kevés volt nekem, főleg azzal a isteni irányítással, amivel csak azért is arra ösztönzik az embert hogy véletlenül se akarjon támadni.Na de majd tán az új Alien.
Az új CoD meg Elysium koppintás, hát ez besza-behu.
[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Tirexi #10034 üzenetére
Mint minden gamet ezt is tolják szobanövények, sajnos! Én csak akkor lövök hogy ha potenciálisan veszélyes egyén jön, és akkor is felszólítás után, ha meg egy baltával akar lehentelni csórikám nem is foglalkozok vele! A lényeg hogy egy valamire való player egy olyanért nem adja ki a pozícióját akiből nem tud profitállni, mert egy szál gatyában van, és egy baltával rohangál. Plusz az értelmetlen pvp miatt az ember bandita lesz, és messziről fog világítani ha a közelébe érnek
A lövés messzire elhallatszik, vonza a többi playert, és a zozókat, na most a zozók ha csőstül jönnek sok lőszert felemésztenek, ami kincse, nem pazaroljuk! Ha meg odatáved egy übermetál csipa, és lövöldözöl akkor seperc alatt kikap, és kiluutol, egy fasza silencer de jól is tud lenninorb55:
Horror kellett , hát ott van, bennem mondom a szar megállt mikor üldözött valami mocsok hörögve, ott volt alt+f4cyberkind:
Drótkötél idegeid lehetnek Beteg mind a 2 játék, erősen terheli a szivet[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Th1sN04ll #10028 üzenetére
Oké ha így nézzük akkor király game.
De még mindig ott van az az elhanyagolhatatlan szerény dolog, hogy bárki bármikor pofán lőhet a játékban.
Főleg ha ő egy olyan player aki már több napja tolja te meg még csak akkor mentél be pár órája. Nagyon fair dolog.Ha nem lenne benne a "PVP" akkor semmi bajom nem lenne a játékkal. Tudom, hogy ez ilyen játék. De nekem sajnos ez nem jön be. Megyek egy baltával a több napos player meg messziről leszed egy sniper-el mert pont olyan kedve volt. Hangulat megölve.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz WaterWawe #10023 üzenetére
Breaking point, az is jó, a standalone ellenfele, ingyenesen letölthető, ha meg van az eredeti arma 3 Ott van loot igazán, mész 2 órát és majd full gerben pompázol /fasza rejtőszínes ruházat, valami komolyabb dmr, pisztolyok, szerelékek, kaja pia/ Illetve ott lehet választani hogy medic karakter leszel, bandita, vagy ranger, nyílván a ranger vadászik a banditára, a bandita a rangerre a mediceket meg ahogy észrevettem nagyon nem ölik meg mert mind a 2 oldalt tudja supportolni Challengek is vannak pl, jól megrekonstuállt cucc
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
Ez a daylight játék tényleg másfél órás ? Ezért én lese töltöm.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Tirexi #10024 üzenetére
Itt szögezném le hogy a standalone nem arma 2 mod már ami heckelhető, központi szerverek vannak... amiket linkeltél azok nem standalone verziók
Keldor papa
Ütlegelés:
Tűzoltóbaltával egy csapás egy zombi...Fegyverek:
Elég sok makarov hever szanaszét, meg lehet találni, katonai lootot pedig katonai támaszpontokon érdemes keresni, ott adott az ak, az m16 meg amit el tudsz képzelni Kicsit nagyopn azonosíytjátok egy arcade lövöldével, holott komolyabb időt egyikőtök sem tett bele...Az hogy alpha az tény, viszont ez nem is titok, mint már leírtam sokszor erre a játék mikor belépsz figyelmeztet, ebben benne vannak a bugok is, ennek tudatában kell megvenni, és játszani! Nem hinném hogy toplistás lenne ha ennyire szar lenne, sokan megvették, és nem fikázzák, főleg úgy nem hogy hétről hétre javítják peccselik, gondozzák a játékot
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Tirexi #10026 üzenetére
Egyetértek.
Meg az, hogy a zombit 10 percig kell ütögetni, míg elhullik az is vicc, nincs beállítva semmi balansz.
Ha meg jön rád 2-3 egyszerre futhatsz egy darabig, mert lehagyni se nagyon lehet őket, újabb balansz hiba.
Fegyverek is túlságosan el vannak rejtve, vagy túl kevés van belőle, újabb balansz baj.Ebben az állapotban egy gombóc fagyi árát nem éri meg, de ez magányvéleményem.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz WaterWawe #10019 üzenetére
Szerintem nagyon rossz döntés volt, amit én láttam videóban az egy alpha, félkész állapot, pénzkidobás volt.
Én mindenképpen megvártam volna a véglegest és az alapján ítéltem volna meg, hogy kell-e vagy sem.
De egy véglegesnek nevezett állapottól ez még hónapokra, évekre lehet...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BlackSoft
addikt
válasz Tirexi #10014 üzenetére
Igazából iszonyat jó játékról van szó, még így ultra low grafikán is. Először én is ugye írtam, hogy ez egy szar...
De pontosan, ahogy te is mondod, itt csapatban kell játszani, nem egyedül.[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
gabor0077
aktív tag
2 millió eladott DayZ .... az emberek nem tudják mi a jó
Ez meg az új CoD. Eddig elég királynak tűnik, grafika is nagyon rendben lesz szerintem
[ Szerkesztve ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
BlackSoft
addikt
válasz BomiBoogie #9999 üzenetére
Tirexi már linkelte Van pár horror játék is, például a Slender sorozat is támogatja Meg autós is van.
(#10003) iszilard: https://www.oculusvr.com/order/(Legalábbis a DevKit első verzióját, én majdnem meg is vettem, ez már a 2. kiadás, ami sokkal jobb.)
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Tirexi
addikt
Egy igazi klasszikus rossz game: [link]
-
Tirexi
addikt
-
norb55
őstag
Dejól néz ki ez az egér, és elég jó áron van
[link] -
Tirexi
addikt
válasz BomiBoogie #10002 üzenetére
Dead Space 3 is durva lehet vele.
Én tuti veszek majd egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest