- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
bognar110 #20453 üzenetére
Én egyenlőre egyetlen egy full dx11-es játékot tudok, ez a heaven bencmark
Hát néztem pár heaven bencmark -os videót 5770-el, elég gyengén muzsikál, ebből ki indulva, egy normális DX11-es játék alatt (ha lenne ilyen) tuti hogy elvérezne, nemkicsit nagyon
De ettől függetlenül, az ára miatt, jobb vétel a 260-nál
-
rup1u5
nagyúr
válasz
bognar110 #20455 üzenetére
Olvasgass teszteket!
http://vgaspeed.hu
Itt baloldalon ki tudod választani a neked tetsző videókártyákat és kapsz öszehasonlító grafikonokat.Íme pl egy gyors válogatás: GTX 260-5770-5850-GTS250
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
bognar110 #20385 üzenetére
Jah, mert a legtöbb játék nV-re van optimalizálva és az 5770 még egész új, fognak még fejlődni/javulni hozzá a driverek.
Laraxior:
Mi anno GTX260 216SP-t néztük pont COD-ban 9800GX2 ellenében DX9-ben... elverte a GX2 a 260-at de akkor ezek szerint még a 280-al is közel pariban lenne.
Hiába no, ahol van rendes SLI profil ott azért villant még az "ősi" technika mindig.
-
Sifre
senior tag
válasz
bognar110 #18215 üzenetére
+1 szavazat a Corsair VX450-re
Fogyasztásmérő szerint a gépem idle-ben 100W-ot fogyaszt, Prime+szőrösfánk kombóval 300W-ot, tehát egy jó minőségű 400-as táp simán elviszi. Én is csak a halksága és hatásfoka miatt vettem a Corsairt.
Összehasonlításként megmértem egy noname 450W-os táppal rendelkező Celeronos, int. VGA-s gépet, és az 130W-ot vett fel idle-ben, tehát nem éri meg spórolni a tápon
-
rup1u5
nagyúr
válasz
bognar110 #18215 üzenetére
Akkor már inkább egy Corsair VX450.
Nagyából egy ár de ég és föld a különbség a Corsair javára.(#18216) Henk:
-
TTomax
félisten
válasz
bognar110 #18189 üzenetére
Mutass rajta csak egy darab 6pines PCI-E csatit...jahogy akkor két darab átalakitó is kelleni fog... szerintem ez a táp kevesebbet tud 12v-on mint a CX400..
Ahm most nézem a gyártó oldalát... van rajta... 1db 6pines...
Nahm....
A CM extreme 2 darab 12V-os ággal rendelkezik 18A-al egyenként a Corsair pedig egy 12v-os ággal ami 30A.... -
-
Henk
veterán
válasz
bognar110 #18161 üzenetére
Lehet, hogy kibírná tovább is. De az is, hogy mikor megterhelnéd elpukkanna a táp és ha nincs szerencséd akkor esetleg a lap,proci is menne vele. Nem hiszem, hogy akkor természetes lenne a mosolyod. Nem tudom milyen védelem van benne, meg mennyire stabil. Csak ezért mondtam, hogy én nem kockáztatnék.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
bognar110 #18157 üzenetére
Be se tenném mellé a GTX-et.
Corsair CX400W már elég lenne neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Quadro FX 570 eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest