- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
barmelyikotok eszrevette mar, hogy ez a cicerges mennyire kerul be az audiojelbe ?
teszteljetek mar le legyszi. probaljatok meg elohozni ezt a cicergest. inditsatok el crysis-t vagy barmit ami eloidezi a hangot, es csekkoljatok le az audiotokat. ha van erosito, vagy 2.1es rendszer, fules, mindegy, halgassatok bele ugy, hogy a jatekban leviszitek a hangerot nullara.
ha ez a cicerges ott is ott van, tehat ha a hangfalakbol is jon, es egyforma termeszetu az altalatok eszrevett cicergessel akkor valaszt kapok egy mar eleg regota zavaro problemara.szoval teszteljetek mar le ezt legyszi!
-
celf
őstag
szerintem az ez lesz a gigabyte-nal.
folulrol a masodik a listaban
annyi hogy odakanyarintottak, hogy GeForce es kicsit mas a termekkod.add: erre tegnap figyeltem fel amikor nezeggettem, h mi lehet a kulonbseg a ket 260-as kartya kozott. csak akkor meg nem olvastam a cikket az uj "koltseghatekony" 260-asakrol.
btw persze a comparison sheet-en semmi kulonbseg nem lathato a regebbi 260-as modellek kozott. csak a bolt honlapjan latszik, h az egyiknek 192 a masiknak 216 core-ja van
-
celf
őstag
köszesz a valaszokat. amugy azota mar 4770 meg 4850 korul nezelodok.
kb 45-48%-al olcsobbak, es egyaltalan nem annyival rosszabbak. -
celf
őstag
Embrek!
tudja valaki, hogy a Gigabyte GTX 260 kariknal mit jelol az "OC" ?
GV-N26-896H-B
GV-N26OC-896H-Bfurcsamod a boltban ahol venni tudom oket az OC-ben tobb mag van (216, 192 helyett) viszont egyben olcsobb is
pls valaki help
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- PlayStation 3
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Seed szerver topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest