- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Bluegene #3051 üzenetére
Semmit sem jelent, egy marketingérték, nem tükrözi a valós teljesítményt.
A tesztben amit linkeltél van jópár érdekesség, inkább ne erőltessük szvsz.
Bármennyit is gyorsul a 4870, nem ellenfele a GTX280nak, csak ár\értékben.
A 4870X2 biztos űberelni fogja, de annak is érdekesen alakul a fogyasztása.
Szerintem fejezd be az állandó flameelést, mert legközelebb nem lesz újra. -
VinoRosso
veterán
válasz
Bluegene #1958 üzenetére
már miért ne hajtaná ki?? Alacsony felbontáson AA és AF nélkül még talán elképzelhetőnek tartanám, de 1650x1050 felett kizártnak tartom. Ha van baj akkor a hatékonysággal van, a 240 SP-nak jó ha az 50-60% dolgozik folyamatosan. de ezek a tesztek nem jelentenek semmit, az egyikben ilyen a másikban meg olyan. Mondjuk többen volt gyengébb a gx2-nél, ami azért meglepő, de nem eléképzlehetetlen, ha valamit nagyon eltoltak a driverekkel. Architektúrálisan mindenképpen jobb. Hogy ez ki fog e ütközni azt majd a jövő eldönti.
-
gergobaby
aktív tag
válasz
Bluegene #1958 üzenetére
A Próféta szóljon belőled... Egy ideig valószínűleg marad öregecske 17" CRT-m... ( nincs 50k-m monitorra )... Ezért tervezek énis vagy egy 4850-et, vagy majd később GTX260-at, természetesen majd kb. decemberbe amikor a földön lesznek az árak, legalábbis a 260 max 25-30, a 4850 megmajd vmi 20-25 lesz... (Reméljük, ha nem akkor jövő tavasz
)És az megint elég lesz egy ideig
ON: Ezekhez a karikhoz GTX260/4850 milyen táp kell, mert gondolom nem fogja elbírni a 400W-os Deer-em... Vagy tévedek?
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Bluegene #1724 üzenetére
hát reméljük igazad lesz...bár nekem még mindig inkább a 260as sanszosabb ha tényleg a driveren múlik...bár ahoyg a teszteket néztem kb minden stimmelt ahhoz képest amit vártam. Óriás g92 dedikált memóriával, irgalmatlan számolással, a hatása is kb ott jött ki amire gondoltam...reméljük lesz jobb is
nekem már egyedül csak a fogyasztásával van gondom...az egész gépem nem eszik annyit mint ez egyedül...és azért lássuk be akkora teljesítménytöbbletet még a driverek sem fognak kárpótolni mint amennyivel több lenne a villanyszámlám...
-
biggamer
veterán
válasz
Bluegene #1204 üzenetére
Ezt mondom én is.
Ennyi évre levetítve / kb. 5 év / nem sok az a 75.000 Ft.
Eddig tartotta magát a kártyám, de mostanra " elavult ".janos666
Félre értettetek.Azt írtam, hogy kb. a CRYSIS megjelenése óta nem mennek a gamék.
A CRYSIS mikor jelent meg ?
Na az utáni gamék nem futnak.
Vagy nem indulnak el, vagy elindulnak de lefagynak.
A stratégiák közül még sok game elfut, ami azóta jelent meg.Nekem akkor avul el egy kártya, ha már nem indulnak vele a gamék.
Most még megy vele 1-2 újabb, de nekem ez már elavult.
De a Crysis elöttiek futnak vele, tehát valakinek ez sem elavult kártya, mert tudna még játszani a régebbi gamékkal / Need for Speed stb. /. -
keIdor
titán
válasz
Bluegene #1183 üzenetére
Bizony ezzel tisztában vagyok...
sajnos így van. Én igazából nem szoktam nézni TV-t, mert a Mónika Show, Balázs széfje, Győzike stb. nem érdekel. Egyszerűen évek óta nem köt le a TV, mert sok a hülyeség. Amikor TV-t nézek akkor is vagy híradó megy, vagy a National Geographic Channel, Animal Planet, Discovery stb. (meg most a foci EB) de a többi degradált hülyeségre nem vagyok kiváncsi. Én játszom TV nézés helyett, jobban leköt és ezért is költök rá ennyit, mert hobbi meg mert szeretem és nincs más. (otthonra) Munka után meg otthon szeret lenni az ember (gondolom nem vagyok egyedűl)... na mind1, kicsit behúzom a kéziféket és kevesebbet költök gépre. Meglátjuk mi lesz...
Nah befejezem az OFF-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- EA Sports WRC '23
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest