Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
Nem mondod.
Egyébként itt a game rendszerkövetelménye :
Системные требования :
Operating Systems: Windows® XP SP3/Windows Vista SP1 only.
Processor: 2.6 GHz dual-core or 3 GHz for Intel Pentium D.
RAM: 2 GB Recommended (1GB minimum).
Graphics Card: 128 MB DirectX® 9.0 compliant & Shader 3.0 enabled.
Sound Card: Any DirectX® 9.0 or 10.0 compatible card.
Optical Drive: 4x dual-layer DVD-ROM
Online: Broadband with at least 384 Kbps upstream. -
boogie84
veterán
nem vagyok benne biztos h a ref kártya is megy annyit. a puding próbája az evés. nem attól fog függ h megy e a játék vagy sem! viszont ha már ott tartasz h emiatt nem fog menni a játék akkor bizony már rég értéktelen lesz a vga.
eddig én is úgy voltam h AMP!-ot a népnek, de tényleg drágább, én meg fogok elégedni egy 600MHz-es Leadtek-kel is! -
Laraxior
titán
-
-
TTomax
félisten
Csakis a pénztárcád szab határt,én nem adnék húszezerrel többet egy olyan kártyáért aminek max a biosa más ezért jobban megy,mert szerintem ezek mind ref karik itt mind,ref hűtéssel...de még ha tévedek..akkor is a Zotac AMP-on 750-en futott 3DM06 az enyémen meg 725-ön,de szerintem ha adok neki egy kis kakaót akkor tudná ez is ugyanazt...
Jut eszembe az enyémet 680-on használom...itt biztos stabil nem fagyott ki még soha..és 50% ventivel olyan 62-65 fokos... rivával monitoroztam... -
Beowulf_78
addikt
Nem értelek...
Meg sincs még a kártyád, máris cserélni akarod a gyári hűtőjét?
Legyen meg a kártyád, próbáld ki, utána állítgasd a ventifordulatot, és ha ezek után kevés lesz, akkor max. lecseréled, bár nem tudom mire cserélnéd, mert a HR03 kívül nincs nagyon más. Ez meg drága, és sok helyet foglal, és bármennyire jó is, a házban tartja a meleg levegőt, ellentétben a kifújós gyárival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest