Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bluegene #8359 üzenetére
Megtennéd, hogy soha többet nem reagálsz egyik hsz-emre se? Én se fogok a tiedre, ez volt az utolsó. Már a régi nick-eddel se voltam túl jóba, ezzel se szeretnék. Amíg nem tudtam, hogy ki vagy, addig azt hittem, hogy csak egy ****** vagy a 100-ból. Mostmár tudom, hogy te vagy a nagybetűs *******! És egy párszor már megkértek itt is, másol is, hogy hagyd abba a hülyeséget. Úgy látszik nem értesz a szép szóból...flame-eljél valamelyik Ati-s topic-ba. Ott úgyis nagyobb az élet, talán több modi jár arra, és ha van egy kis szerencsénk, még idén kivágnak az oldalról....
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest