- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #1209 üzenetére
Vedd a 650ti-t vagy várd meg a gtx750-et,holnap már biztos lesz teszt róla.
-
Mans20
addikt
válasz
isizakhi03 #1190 üzenetére
Inkább 2gb-vel keress,boost csak 768 mb ramot kezel normálisan,főleg ahhoz a felbontáshoz,vagy várd meg a gtx750Ti-t,hét múlva jön ki.Legjobb lenne a 660.
-
Mans20
addikt
válasz
Darko_addict #1131 üzenetére
Októberre ígérték,de azóta nincs semmi hivatalos info,a boost is késett 3 hónapot.
-
Mans20
addikt
válasz
Darko_addict #1126 üzenetére
BF4 et nem próbáltam mert kihalt az msi kártyám,most egy asusból akarok boostot,ahogy te is a hírdetésbe,de már kezd kifogyni a boltokból,meg a 7790-től nem sokkal erősebb.
dragonfx: fhd monitorra nem vágyom,majd ha tönkremegy a mostani akkor,így most még előny a kisebb monitor,meg fhd-hoz inkább már GTX660 vagy afölött vennék valamit.
-
Mans20
addikt
Nekem is ez a kártya volt,de ez majdnem általános dolog,ha a V-sync nincs bekapcsolva,akkor szokott cincogni magas hangon,az nvidia menübe be lehet kapcsolni,meg a játékba is be kell,és akkor a menübe nem lesz hang,de van játék amibe mindegy mit állítok hallani a hangot.
-
Mans20
addikt
SLI-Én hagynám,ha késöbb erősebb kártya kell akkor inkább add el a boost-ot akkor.
-
Mans20
addikt
válasz
Haggaimester #927 üzenetére
A 320.49 a legutóbbi,azt kéne,de pár embernél van vele gond ezért ott a 314.22 erre nem volt panasz,mindegyikkel jónak kellene lennie amúgy,gondolom nem csak a lapból kapja az áramot hanem rádugtad a 6 tűs csatlakozót is,a táp elbírja,de minnél előbb cseréld le mert a HKC veszélyes a gépre.Megeshet hogy az szarakodik,még ha a 650 nem is fogyaszt sokat.
-
Mans20
addikt
válasz
Nethunter #868 üzenetére
Nálam csak 1280x1024-be van,max beállítással mind far cry 3 30fps kb,crysis 3 27fps,új bioshock 35 fps,tomb raider 35 fps de minden játéknál ugrál,meg pályától is függ,meg ha variálsz az élsimításon pl 8 helyett 4 vagy 2,meg FXAA féle szűrőkön akkor jobb,már rég akartam írni egy tesztet,lehet végre megírom,még az új metro-t megnézem.
-
Mans20
addikt
válasz
Nethunter #862 üzenetére
Nekem ez van [link] Nem bántam meg,hangja játék közben van valamennyi de nem zavaró,csak hallani hogy dolgozik,max 70 fokig megy fel,ebbe a szemét melegbe 74 volt,gondolom a kétventist nézted,de ez se rossz.
Faterkam most épp 51-ért van,ipont el kéne már felejteni,minden nap más árak,gariidővel szórakoznak,gariztatás meg mikor milyen kedvük van.
-
Mans20
addikt
válasz
CoolBoy323 #858 üzenetére
Szedd le a bluescreenviever programot és hagyd megnyitva,meg állítsd be a speciális rendszerbeállításokba,hogy ne indítsa újra a rendszert mikor széthull a win és akkor le tudod olvasni vagy írni hogy mit ír.
-
Mans20
addikt
-
Mans20
addikt
Gainwardot már vett pár ember,dicsérte mindenki,gigabytet én nem vennék,pár ember panaszkodott a ventire,nekem az egy ventis msi van,nem bántam meg,a kétventisre írják hogy hangos tud lenni,az a fer hűtős tégla EVGA meg felejtős,de kérdezz rá a vga ajánló topikba,de előtte írd meg hogy nem kell radeon,mert rávesznek.
-
Mans20
addikt
válasz
CoolBoy323 #550 üzenetére
Gondoltam hogy jön a GTX780 miatt,köszi.
-
Mans20
addikt
válasz
CoolBoy323 #545 üzenetére
Inkább jöhetne már a whql
-
Mans20
addikt
válasz
sketchifun #534 üzenetére
Nálam csak nem fogy az i5 2400 3.6 GHz-en.
-
Mans20
addikt
válasz
Nikolausz85 #519 üzenetére
Sokat nem kell rajta agyalni)
-
Mans20
addikt
válasz
Nikolausz85 #515 üzenetére
OC-t felesleges venni,te is tudod húzni ha akarod,de annyira nem lényeges.
-
Mans20
addikt
válasz
Nikolausz85 #510 üzenetére
Ha közeljövőbe cseréled a lapot procit egy négymagos 1155-ösre,meg a tápot egy minőségi 450-500 wattosra akkor van értelme,de 47-ért már van 650ti boost is,bár Én 44 ért vettem újonnan.Én is inkább azt vettem és minden megy maxon,nálam is 1280-ba,kivéve persze crysis 3 far cry 3 pl,de csak az élsimítást vettem lejjebb és jobb lett.Szóval az a sima asus 650 ti a legdrágábbak közt van.
-
Mans20
addikt
Én a msi 650ti boostot vettem,alapból 30%-on 1100-at forog a venti,így alíg hallani,27 fokos,furmark alatt 43%-ra megy max 66 fokig így már van valami hangja,játékba még nem néztem mert vergődök az alapapi driverrel meg kékhalálokkal,feljebb írtam hogy írok bemutatót majd.
-
Mans20
addikt
[link] Ilyen msi 650ti boost van valakinek?hangba milyen lehet?
-
Mans20
addikt
válasz
lordmorden #416 üzenetére
Kössz a gyors választ
közbe már a boost változatot nézem,szerntem asus lesz vagy giga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest