Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Nem az én hibám
Itt a Fehérvári boltban amúgy az enyémen kívül volt még1 a polcon.
Sapphire 7870XT (Tahiti-LE) kari mellett eléggé eltörpül:
Drivert melyiket érdemes használni? Nekem az utolsó NV kártyám egy Inno3D 6600GT 128MB AGP volt.
320.18 van most felrakva.Amúgy mivel a hátlapon is van ram csipp, esetleg arra ha rakok ram süniket az csak használhat neki nemde ? Vízhűtésem van a procin így a levegőt se mozgatja ott nagyon felette semmi, csak egy 12cm -es venti a tetejében a háznak.
-
Xelo
addikt
nem, +550nél találkoztam először képhibákkal lentebb is vettem kapásból 500ra, ott meg csak hosszabb idő után jelentkezett valleyban, 3dmark 1× futtatva még tiszta volt. nem szedem le a hűtőt pedig kiváncsi lennék milyen memóriákat szereltek a kártyára mert mennek az biztos
abban is igazad volt a másik témában hogy a memóriák befolyásolják a gpu stabilitását, 1176/6800on metro last light benchmark loopoltatásnál egyszer kaptam egy driver not responding üzit így még egy kicsikét lentebb vettem, 1176/6700 és minden perfekt. nem is basztatom szegényt tovább ez is több mint amit vártam
-
katt777
félisten
-
embe
nagyúr
A 38eFt.-ért meg szerintem végképp az.
Megbíztam a fiam, hogy míg alszok tesztelje, és játszom vele. nagy nehezen de belement.
Gainka MSI afterburner?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest