Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Nem tudom, alapból én is otthonra vettem notit, hogy majd csak az asztalon használom. Ehhez képest azért ciplelgetem, és nagyon nem cak az asztalon használom, és ez mással is megtörténhet. És ha mégis szüksége lenne mobilitásra, vagy arra, hogy az ölében használja, jó lehet a pm. Sőt, ha esetleg 1x eladja, akkor is jobban hangzik a pentium m, mint a celeron m.
(#2159) birkuci
Az inspironban jó az a 3 év gari szemben a hp 1 évével egy kb hasonlóan jó gépben....
[Szerkesztve] -
Csak röviden (ha az nx6310-es Celeronos változata volt az áldozat) :
- alappból Freedos OS jár hozzá (160 K-ért kétlem, hogy XP-s verzió lett volna),
- a drivereket neked kell telepíteni, amik leszedhetők a HP oldaláról (a HP topicban részletezve),
- WLAN tökéletesen működik,
- a beépített hangszórók szintén,
- Intel 940 GML lapkakészlet,
- szövegszerkesztésre tökéletes,
- a kábelek és csatlakozók elhelyezése még nem zavart, de ez hozzáállás kérdése,
- induláskor valóban pörög a venti, utána viszont halkan muxik,
- tény, hogy ''szereld magad'' változat, de ennyiért így is nagyon OK. -
matuu
tag
Na a notiról annyit tudok mondani, hogy nagyon egyben van. A design nem egy olyan dolog amit úgy emlegetnék, hogy egy nagy erőssége....
Az aksi rendes használat mellett kb. 3 órát bír.
Billentyűzet rendben van, csak meg kell szokni, mert már nagyon régen haszáltam notebook-ot.
Nagyon jól használható, nincsen vele semmi gáz sem. Rendesen lehet vele játszani is, már úgy értem, hogy pl. Warcraft 3-at. mert ugye a VGA mem-je dinamikus, de nálam pl,. 128Mbyte. ( Lehet, hogy azért, mert 512 Ram van. )
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest