- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
-
mdk01
addikt
Dec.31-el megszűnik végleg...ezt is jól megcsinálták.
Ami nem azt jelenti hogy dec.30-án te még azt veszel meg sulinetbe amit akarsz.
Oktatásért pénzt kérnek nehogy már a szegényebbik rétegnek is legyen esélye, meg elveszik a támogatást (lásd sulinet) nehogy haladjunk a nyugattal.. -
mdk01
addikt
A 2sávos úton nem fér el 4autó egymás mellett, ezért tuti nem egyszerre érnek célba.
Lehet félmásodperccel késöbb, éri el célját az utolsó két autó, de nem egyszerre.
Nem tudom érthető amit kiakarok belőle hozni, de nem az a célom hogy az autót egy bithez hasonlítsam.
Mind1 hagyjuk. -
mdk01
addikt
Egyértelműen a 2.
Pentium-M, ezért speedstep és 2mb Cache
Ami még jó, legalábbis nekem hogy WXGA.
A vinyó kisebb egy 20-sal de azt lehet cserélni.
Érdemes notiválasztásnál az olyan dolgokat az előtérbe helyezni amit késöbb nem lehet cserélni.
A 7300-as vidkari is jobb sztem mint egy x200.
Jó kis gép tetszik nekem is csak kár hogy asus, azokról nem sokat lehet tudni dícsérik is meg fikázzák is, egyéntől függ. -
mdk01
addikt
Igazad van, de én futnék még1 kört a Hp körül és megnézném azt a 6110-est mert ha ott nem hibog a kasztni akkor mégjobban jársz.
Fi**om sincs hogy hol lehetne HP-ket tapogatni, de sztem csak BP.-en.
Én szfvár-i vagyok és IBM-et is csak az Ósönbe tudtam tapogatni, nincs egy normális notis bolt se., MM meg tele van fuji-val acer-rel meg asus-szal.
[Szerkesztve] -
mdk01
addikt
Nem rossz választás de...
Én is olvasgattam mint te és azt hittem azért az r50-es gépek jobbak mint a többi márka belépőszintű gépei.
Voltam megtapizni Ósönbe ezt a csodát és bill alatt a műanyag borítás olyan 0,5-1mm vastag lehetett és belehetett nyomni, magyarán hibogott.
Ezért nem tetszik és érdemes volna elmenned és körbefogdosnod.
A Hp alapgépeit nem tapiztam még de vhogy mintha masszivabbnak tünnének így képről...ezt mondtam képről az IBM-re is.
Nézd meg a 6110-est te is ami még CENTRINO-s is.
MOD:
A garbővítés oylan 20k egy évre és 35k 2évre, ha jól emléxem vmi ilyesmit olvastam még anno, tehát kb. ilyen árra számíts, az IBM-nél
MOD2:
Jah és volt vmi kavarc hogy vmelyik márkánál csak a vásárlást követő 1-2héten belül lehet bővíteni a gart, de vhol meg 1 év után is.
Nem tom, keress rá a notis topicba.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
mdk01
addikt
-
mdk01
addikt
válasz
Ghost Dog #669 üzenetére
Hali!
Értem én de a Pentium mellé most sem írtál mhz-et.
Mivel a Pentium M tudtommal egy újabb csoda elvileg ha összeségébe nézzük jobbanka kell lennie egy sempronnál.
Melegszik a sempron és nincs benne speedstep.
Ha a melegedését még párosítjuk egy vékony gyenge kasztnival(szinte bármely márka belépőszntű gépére értve) eléggé kellemetlen tud lenni a dolog, mivel átmelegszik a kasztni a bill. alatt és nem tudos túl sokáig rajta tartani a kezed...meg ha mégis akkor meg izzad.
A márkahűséges témát nem neked írtam hanem úgy mindenkinek.
Jó fele nézelődsz esetleg érdemes megnézni a Lenovo gépeket(Ők vették meg az IBM notigyártó részét) mert elég szép gépeik vannak és ha nem hülyék akkor hozzák a régi IBM minőséget.
6125-ről meg írtam eggyel feljebb.
Ha nem fontos a sulinet akkor jó a 6125 egy Pentium M- vagy turion64-el párosítva.
[Szerkesztve] -
mdk01
addikt
1.
Nagyon jó gép én is gondolkodtam rajta de ugye sempron arról meg leírtam a véleményem.
Miért Sempron?
Parancsolj....[link]
Intel pentium M dothan maggal, sulinetbe, 210k-60k
2. 3.
Ez a kettő ua. csak az egyiknek touch pad-ja van a másik meg érintőképernyős is pluszba, és az egyiks wide screen a másik meg normál.
Aza gond hogy a photshopnál jól jöna widescreen mert a toolbarokat kitudod rakni oldalra és nagyon munkaasztalod marad egy kicsivel de a war3 meg nem tudom mennyire alkalmazkodik a wide screen-hez.Kérdezz utána hogy war3 hogy viselkedik e téren.
4.Nem jön be rajta a gép csak az oldal.
Összefoglalva a 4. -et nem ismerve az elsőt venném amit linkeltem(6110) de csak mert HP és azok általában jók , bár még nem olvastam utána ennek a típusnak. -
mdk01
addikt
válasz
Ghost Dog #660 üzenetére
Trackpoint-tól ne félj , mert jó dolog.
A Sempron annyival rosszabb a pentium-M-től hogy jobban melegszik, és nincs benne speedstep, ha jól tudom.
A teljesítményt nem egészen értem mert nem mind1 hogy egy semprn 3100+ hasonlítunk egy pentium 800-hoz vagy fordítva.
Én sempront nem vennék semmi pénzért se, mivel utána olvastam és meggyőződtem biznyos dolgokról.
Soha ne a márkahűség döntsön egy műszaki cikk megvételénél mert pl. lehet hogy az ASUS vagy a FUJI nem a legjobb laptopokat gyártja a világon de PDA-ba meg az élvonalba van.
Ha nem sűrgős annyira a laptopvásárlás(márpedig jó ha nem az mert nem szabad elkapkodni)
akkor látogass el ide és olvasgass egy picit, én is ezt teszem lassan egy éve.
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest