- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
devast
addikt
Nah nálam van r50e.
''Voltam megtapizni Ósönbe ezt a csodát és bill alatt a műanyag borítás olyan 0,5-1mm vastag lehetett és belehetett nyomni, magyarán hibogott.''
Hát nemtom... lehet az valami hibás, vagy mutipéldány(keret belső nélkül) volt, de az én billem totálisan alá van támasztva... egyáltalán nem járnak be a gombok(és a bill alatti műjanyag sem jár semerre.). Teljesen elégedett vagyok, habár a fedél lehetne stabilabb is. Majd az idő megmutatja mennyire stabilMost formázok telepítgetek stb, ha valakinek kérdése van nyugodtan.
Btw, tapiztam usanotebook-ba valami 500k-s acer subnotit, és annak is totál bejárt a billjeMinőség felsőfokon.
[Szerkesztve] -
d900t
senior tag
Az M7-es 2 sávos - helyenként 3 . Ettől függetlenül 2 autó ugyanannyi idő alatt ér le, mint 4. Mondjuk ha 20000-ről beszélnénk, akkor nem mindegy.
Mire bejön a Vista és az összes progit lecserélik 64 bitesre, eltelik vagy 3 év. A 32 bitnek 5 kellett. 3 év múlva ezek a noteszek már kukában lesznek, köszönhetően a gyári programozott öregedésnek -
devast
addikt
]Hidd el, legszivesebben használt t4x-et vagy renew cuccot vennék. De akkor bukta sulinet.
Btw ezt a HP-nál komolyan gondolják?
''Hibás képpontok a kijelzőn: A képpont (pixel) hiba a TFT gyártástechnológia hiányosságainak velejárója. Egyetlen gyártó sem garantálja (de törekedik rá) a teljesen hibamentes kijelzőt, így pár hibás képpont nem jelenti automatikusan a kijelző hibáját. A teljesen hibátlan kijelző sajnos pusztán a szerencse dolga. A HP a TFT kijelzők pixelhibáinak elbírálására a nemzetközileg használt ISO 13406 ClassII szabványt alkalmazza. Ez alapján kerül megállapításra, hogy egy kijelző hibás-e, vagy sem.'' -
devast
addikt
Hát nemtom... ez a hp több problémába is ütközik
Egyrészt nemtok tapizni, mutert meg nemtom vidékről gyakran felcipelni bp-re(240km). Meg ahogy így csekkolom ez a 6110 210 bruttó kategóriában van, akkor még ~30k a +2 év gar, táska 10-15k kutyafüle satöbbi... ennyi lóvé meg nincs rá(csóró fősulis vagyok evvan)... Még azért utánnanézek ennek a hp dolognak neten, de nem sok reményt fűzök hozzá.
edit: WinXP-ért sem vagyok hajlandó felárat fizetni.
[Szerkesztve] -
devast
addikt
Na voltam tapikörúton, habár csak fusi acer és asus gépet sikerült itt találnom. Nagyon röviden: az acer és fusi gépek billje sincs szinte semmivel alátámasztva, olyan érzés mintha át tudnám nyomni a gépen a gombot
Az asus gépnek stabil a bill-je. Lcd/fedő egyik esetben sem nézett ki valami stabil megoldásnak. Nem hajlítgattam erősebben, mert eltörött volna(így is elég hüjén néztek rám az eladók, vidéken a mosógépek mellet hujegyerek a notik fedelét b*zerálja...). Arról már nem is beszélek hogy az összes kopós fröccsöntött műanyagból volt, festve. Ha csak ez a baja az ibm-nek az még belefér. Viszont nem fog kettétörni a fedél, a zsanér bírni fogja, és ibm szervíz >>> Hp szervíz(egyes emberkék tapasztalataira alapozva).
Mod2-re: Angol IBM oldal szerint a garanciális időn belül bármikor kérhetsz garihosszabbítást, Magyar információkat összeszedve asszem vásárlástól számított 30 napon belül lehet igényelni.
Igazából nemtom... ebben a kategóriában kompromisszumokat kell kötni. Ennyi pénzér tökéletes stuffot senki nem árul(sajnos). És abban nem kötök kompromisszumot hogy hordozható legyen-e
[Szerkesztve] -
Ghost Dog
csendes tag
Köszi a választ!
A teljesítményösszehasonlítást természetesen a sempron 3100+ és Pentium M között értettem.
''Én sempront nem vennék semmi pénzért se, mivel utána olvastam és meggyőződtem biznyos dolgokról.'' <= Esetleg ez kifejtenéd pár szóban ?
Nem a márkahűség alapján döntök de utánaolvasva ezt a két márkát (HP IBM) tartják a legjobbnak ebben az árkategóriában.
Annyira nem sürgős 1-2 napot tudok még várni.Már régóta nézegetem őket de most tudok 1nagyon jó hitelkonstrukciót, viszont ebből kifolyólag csak a chs gépei jöhetnek szóba.
Olvasgattam az nx6125-ös topicot egyre jobban tetszik a gép.
Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest