- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
válasz
Pyttawrx #14124 üzenetére
Hát nem hideg. Úgy csináltam először, hogy levettem az alját, és fogdostam a hűtőt, először kb mintha vasaló lett volna, aztán a nagy hőfok miatt nekiállt pörögni a venti, és utána már hozzá is tudtam nyúlni, szóval mikor nekiáll pörögni hűt, tehát a hőcső csak nem sérült. Meg elég jó egy üzleti gép, viszont használtan vettem és az előző pasztázás az valami siralmasan nézett ki.
Most megküldtem még egy teszttel. Alapból elég hígnak tűnt ez a paszta, és szerintem konkrétan szétolvadt a hűtő és a proci közt. Ugyan is az előbb még egykét perc kellett, most pedig kb 15 másodperc után lekapcsolt a gép...ez így nagyon nem jó, remélem csütörtökön érkezik a cucc, addig nem merem terhelni, újra meg nem pasztázom ezzel, mert alaplapig kell bontani a laptopot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Projektor topic
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- HP L48757-003 150W laptop töltő
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest