- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
válasz
Pyttawrx #14124 üzenetére
Hát nem hideg. Úgy csináltam először, hogy levettem az alját, és fogdostam a hűtőt, először kb mintha vasaló lett volna, aztán a nagy hőfok miatt nekiállt pörögni a venti, és utána már hozzá is tudtam nyúlni, szóval mikor nekiáll pörögni hűt, tehát a hőcső csak nem sérült. Meg elég jó egy üzleti gép, viszont használtan vettem és az előző pasztázás az valami siralmasan nézett ki.
Most megküldtem még egy teszttel. Alapból elég hígnak tűnt ez a paszta, és szerintem konkrétan szétolvadt a hűtő és a proci közt. Ugyan is az előbb még egykét perc kellett, most pedig kb 15 másodperc után lekapcsolt a gép...ez így nagyon nem jó, remélem csütörtökön érkezik a cucc, addig nem merem terhelni, újra meg nem pasztázom ezzel, mert alaplapig kell bontani a laptopot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Windows 10
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- Eladó gyári Dell laptop töltők
- 28 db 130W HP Centerpin töltő garázslelet
- Fül nélküli új/N173QHM NZ1 120Hz-240Hz/5.6"QHD IPS 40 pin/ LQ170N1JW42-1920x1200 16:10
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest