Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Android szakmai topik
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Kiesett a pikszisből a BOE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
c64fanhun
üzenetére
Nekem még bevált a pny és az intenso is, csak sokan leszóják, pedig hozza a samsung értékeket.
PNY: PNY 240GB CS900 2.5" SATA3 SSD (Adatátviteli sebesség6 Gbit/sOlvasási sebesség535 MB/sÍrási sebesség500 MB/sRandom olvasás86k IOPSRandom írás80k IOPS)
Intenso: Intenso 240GB High Performance SATA3 2.5" SSD (Adatátviteli sebesség: 6 GbpsSSD max írás: 500 MB/sSSD max olvasás: 520 MB/sRandom írás: 128K IOPSRanddom olvasás: 133K IOPS) -
válasz
c64fanhun
üzenetére
Igen, erről már írtam, valamelyik fórumon, bemásolom:
" Hűtőpad, akkor arra jó lesz, hogy megemeled az asztaltól a notit, és jobb lesz a légáram.
Mielőtt használnád a ventit is a padnál, nèzd meg nem-e a laptop ventije “ellen dolgozzon”.
Ha megvan a megfelelő irányú kerintetés és segíti a laptop cooler működését, akkor használd, így óvod a laptop cooler-t is. Amúgy csak ártasz vele."
Azaz jobb amit te is írtál, hogy megemelni a laptopot, akár egy saját magad fabrikált kerettel. -
válasz
c64fanhun
üzenetére
Mióta van meg?
Sokat használod?
Lerakod a vastag, puha, süppedős szőnyegbe, és úgy használod? (Beszív a hűtés sok szöszt?)Szerintem inkább a ventilátornál a lamellák vannak eltömődve, azt kéne kitisztítani.
A paszta az sokáig nem szárad ki, szóval szerintem nem az lesz az elsődleges gond.De ha szétszeded, akkor úgyis meg tudod nézni a paszta mennyire van kiszáradva.
Youtubeon vannak tutorial videók a szétszedéseről.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx