Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Hali ,nem tudom jó helyre írok-e , ez ügyben de lenne egy kérdésem, adott egy kövület noti, ami működik ,és nem is várnék el tőle sokat, sima netezős-tartalék - filemzős - konyhai gép szerepe lenne csak.
Az alaplap egy Packard Bell EasyNote TS11HR
Lapkakészlet: Intel i915GM/PM( Intel cougar Point HM65 ,Intel sandy Bridge)ebben nem vagyok biztos hogy jót nézek AIDA-ban.
A processor egy Intel Celeron B815
2Gb DDR3 1066 Mhz
illetve egy WD 320 GB 5400 -as lemez van benne, az lenne a kérdésem, lehet-e illetve egyáltalán érdemes e ebbe a gépbe SSD-t tenni illetve egy pici memóriabővítést kapna még, na meg ami még érdekelne hogy esetleg ezt a processzort lehetne-e egy kicsivel jobbra cserélni?
Kis utánanézés után magát a processzort megtaláltam használtpiacon, szóval azt tudom hogy kapható volt külön de nem tudom ebbe a gépbe forrasztották e...- megpróbáltam szétszedni hogy magam derítsem ki, de annyi mindent kellene benne szétszedni hogy félvén hogy valami kábelt elszakítok inkább hagytam
.
Ezenfelül ,ha tudtok valamilyen jó szervízt vagy hasonlót -Kecskeméten vagy Pesten ahová ajálott fordulni ilyesmivel az érdekelne még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 26
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
Pyttawrx