- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Hali ,nem tudom jó helyre írok-e , ez ügyben de lenne egy kérdésem, adott egy kövület noti, ami működik ,és nem is várnék el tőle sokat, sima netezős-tartalék - filemzős - konyhai gép szerepe lenne csak.
Az alaplap egy Packard Bell EasyNote TS11HR
Lapkakészlet: Intel i915GM/PM( Intel cougar Point HM65 ,Intel sandy Bridge)ebben nem vagyok biztos hogy jót nézek AIDA-ban.
A processor egy Intel Celeron B815
2Gb DDR3 1066 Mhz
illetve egy WD 320 GB 5400 -as lemez van benne, az lenne a kérdésem, lehet-e illetve egyáltalán érdemes e ebbe a gépbe SSD-t tenni illetve egy pici memóriabővítést kapna még, na meg ami még érdekelne hogy esetleg ezt a processzort lehetne-e egy kicsivel jobbra cserélni?
Kis utánanézés után magát a processzort megtaláltam használtpiacon, szóval azt tudom hogy kapható volt külön de nem tudom ebbe a gépbe forrasztották e...- megpróbáltam szétszedni hogy magam derítsem ki, de annyi mindent kellene benne szétszedni hogy félvén hogy valami kábelt elszakítok inkább hagytam.
Ezenfelül ,ha tudtok valamilyen jó szervízt vagy hasonlót -Kecskeméten vagy Pesten ahová ajálott fordulni ilyesmivel az érdekelne még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fül nélküli új/N173QHM NZ1 120Hz-240Hz/5.6"QHD IPS 40 pin/ LQ170N1JW42-1920x1200 16:10
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest