- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziZé
csendes tag
Sziasztok!
Bár elolvastam ez első hozzászólást, és ezekkel a részekkel nagyjából tisztában is vagyok, a visszaolvasást idő hiányában hanyagolom! Elnézést kérek a házigazdáktól, de 13000+ hozzászólás végigbogarászása jelen pillanatban számomra túlságosan időigényes!
Az alap problémám, hogy van egy Samsung Series 7 (NP700G7C) laptop, amit szeretnék megvásárolni. A gép alap állapotban videokártya hibás, de ez nekem még jól is jön, mivel szeretnék mérnöki alkalmazásokra fejlesztett VGA-val ellátott gépet magaménak tudni. A kérésem, hogy ebben a laptopban található egy GTX 675M, ez milyen foglalattal rendelkezik, mire cserélhető? Rosszabb esetben integrált-e?
Korrekt információt eddig nem találtam, ezért gondoltam, hogy itt kérdezősködök.
Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot, hogy utána néz, mert tudja, hol kell, vagy esetleg olyan szakértelemmel rendelkezik, hogy csípőből tudja választ!
Üdv.: Zé
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest