- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Garmin topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziZé
csendes tag
Sziasztok!
Bár elolvastam ez első hozzászólást, és ezekkel a részekkel nagyjából tisztában is vagyok, a visszaolvasást idő hiányában hanyagolom! Elnézést kérek a házigazdáktól, de 13000+ hozzászólás végigbogarászása jelen pillanatban számomra túlságosan időigényes!
Az alap problémám, hogy van egy Samsung Series 7 (NP700G7C) laptop, amit szeretnék megvásárolni. A gép alap állapotban videokártya hibás, de ez nekem még jól is jön, mivel szeretnék mérnöki alkalmazásokra fejlesztett VGA-val ellátott gépet magaménak tudni. A kérésem, hogy ebben a laptopban található egy GTX 675M, ez milyen foglalattal rendelkezik, mire cserélhető? Rosszabb esetben integrált-e?
Korrekt információt eddig nem találtam, ezért gondoltam, hogy itt kérdezősködök.
Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot, hogy utána néz, mert tudja, hol kell, vagy esetleg olyan szakértelemmel rendelkezik, hogy csípőből tudja választ!
Üdv.: Zé
Új hozzászólás Aktív témák
- Tippmix
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged