- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziZé
csendes tag
Sziasztok!
Bár elolvastam ez első hozzászólást, és ezekkel a részekkel nagyjából tisztában is vagyok, a visszaolvasást idő hiányában hanyagolom! Elnézést kérek a házigazdáktól, de 13000+ hozzászólás végigbogarászása jelen pillanatban számomra túlságosan időigényes!
Az alap problémám, hogy van egy Samsung Series 7 (NP700G7C) laptop, amit szeretnék megvásárolni. A gép alap állapotban videokártya hibás, de ez nekem még jól is jön, mivel szeretnék mérnöki alkalmazásokra fejlesztett VGA-val ellátott gépet magaménak tudni. A kérésem, hogy ebben a laptopban található egy GTX 675M, ez milyen foglalattal rendelkezik, mire cserélhető? Rosszabb esetben integrált-e?
Korrekt információt eddig nem találtam, ezért gondoltam, hogy itt kérdezősködök.
Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot, hogy utána néz, mert tudja, hol kell, vagy esetleg olyan szakértelemmel rendelkezik, hogy csípőből tudja választ!
Üdv.: Zé
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest