- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #6278 üzenetére
Valami gubanc lehet a nettel, mert nekem a Firefox addon site-ja rakoncátlankodott. Az ESET még most sem jó, nekem se jön be. Dropbox: esetuninstaller.exe Ma töltöttem le. Windows 7 Pro 64 bit a rendszerem.
-
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #6252 üzenetére
Amit írsz az igaz.
A 11-es után, jövőre már semmilyen formában nem lesz. Ez az év a 10-es ESS kifutása. A 10-esre még adtak licence hosszabbítást tavaly év végéig. Újra már nem. Jövőre már mindenformában megszűnik az ESS. A 10 ESSt még támogatják ebben az évben. A támogatása is megszűnik jövőre.
-
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #6248 üzenetére
"Nem megszűnik az ESS, megszűnt. "
Nem egészen. Csak korlátozott volt a licence egy darabig. Nekem is a mai napig az volt. Akkor is adtak erre licencet (nekem is adtak), amikor már hivatalosan nem lehetett újat venni és a site-okról sem lehetett letölteni. A mai napig teljes körűen frissített (nemcsak az adatbázisát). Ez év végéig még használhattam volna. Azt nem tudom pontosan, hogy mióta nem lehetett meghosszabbítani az ESS licencét. Biztos, hogy még nagyon sokan használják azt, itt a fórumon is. A lényeg, hogy már hosszabbítani sem lehet. Ez az év volt az átmenet.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #6239 üzenetére
A 10-esről beszélsz, vagy a 11-esről? Ha 11-es, akkor tudnál egy képet felnyomni, hogy mit ajánl fel?
A kivételek közé be lehet tenni, de az a mód sokkal körülményesebb.[kép](#6240) Géb89: Nem buheráltam semmit. Végig magyar volt a telepítés alatt és magyar is lett. Magyar sitetról különben is csak magyar tölthető le.
-
-
-
quailstorm
félisten
válasz
Szellem. #5959 üzenetére
Elég volt az a Home 8.1-ig (ott Core). Csak a 10-ben kitépték az ember kezéből az irányítást és mindent kiheréltek belőle, aztán ha nem tetszik valami ígyjárás.
10-ből már nem elég a Pro sem (AU-CU), hogy olyan szinten regulázd mint a 8.1 Core-t, ami igen vicces. Két év alatt a Pro csoportházirendjét is megvágták. -
Crvsh3R
senior tag
-
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #5935 üzenetére
Ez egy biztos eltávolítás (a csökkentett mód miatt) és újrainstallálás, ha jól olvasom? Azaz a hibás telepítést korrigáltad.
Ezzel távolítottad el: Hogyan távolíthatóak el kézzel az ESET biztonsági termékei, vagy azzal, amit a programhoz adtak?
-
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #5907 üzenetére
Ki fogom próbálni ezt arra amit fentebb már írtam [link], hogy ennek a beállítása, amit írtál segít e azon, hogy frissítéskor ne futtassa le a defendert. Hiába tiltottam le a szolgáltatását, frissítéskor változatlanul futtatja és az elég idegesítő, mert sokáig tart. Nekem Windows 7 64bit pro van. A hetesnél is létezik az a beállítás, amit írtál.
(#5911) Jack Oneill: Sajátos lelkivilága van a Windowsnak.
Nálad milyen Windows van?
-
Kékes525
félisten
-
válasz
Szellem. #5881 üzenetére
Sikerült megoldást kapnom a problémára. Ha esetleg valaki belefut, hozzám hasonlóan, akkor ez a teendője:
Távolítsad el az ESEt terméket a removerével csökkentett módban. Bejelentkezési képrenyőn SHIFT gomb hosszan nyomva, közben az újraindításra. Eset removerével eltávolítani a programot.
Aztán az Eset termék újratelepítése előtt:Futtatás: gpedit.mscSzámítógép konfigurációja Felügyeleti sablonok Windows-összetevők Windows Defender A Windows Defender kikapcsolása házirendet engedélyezni
-
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #5595 üzenetére
Nem értem, miért írtok úgy, mintha nem értenék egyet veletek(Te és Greenebola)!
Egyetértettem és egyetértek most is a kék számok jelentésében!
Kizárólag csak ezt a funkciót kevésnek találtam, írtam is fentebb, hogy miért.
"ez akkor lenne igazán hasznos, ha mutatná (például kiemeléssel) a konkrét változtatás helyét és az alapértelmezett beállítást. Konkrétan mit változtattam miről. Minden beállítás mutassa az alapértelmezett értéket. Így nem igazán segít, szerintem.
Másrészt nekem nagyon hiányzik a laponkénti alapbeállítás lehetősége. Ezeket meg is írom nekik."
Amúgy én is nagyon jónak találom a programot, gond nélkül fut a gépemen és egyáltalán nem fogja vissza.
-
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #5591 üzenetére
Én is arra gondoltam, de ott is van szám, ahol én biztos nem változtattam semmit. Azonban ez lehet a máshol történő kézi módosításom folyamodványa.
Egy helyen változtatom, ami több változást von maga után.
Jól gondolom?
Másrészt ez akkor lenne igazán hasznos, ha mutatná (például kiemeléssel) a konkrét változtatás helyét és az alapértelmezett beállítást. Konkrétan mit változtattam miről. Minden beállítás mutassa az alapértelmezett értéket. Így nem igazán segít, szerintem.Másrészt nekem nagyon hiányzik a laponkénti alapbeállítás lehetősége. Ezeket meg is írom nekik.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Szellem. #4973 üzenetére
Én a TCP-UDP-t jelöltem be.Akkor ez így jó?
A port teszt is azt mutatja, hogy nyitott.
Próbáltam a Qbittorrentet,az Utorrentet, de a feltöltési sebesség nagyon kicsi, pár kbit/s.
Mások is írják, nem az ESS miatt, csak úgy általában, hogy valamiért nagyon kicsi ez a sebesség.
Nem tudom, hogy mi lehet az oka. -
King Unique
titán
válasz
Szellem. #4962 üzenetére
A multi-boot híve vagyok: Win7 + Baidu AV | Win8.1 + ESS8 | Win10 + Defender | Linux Mint + NOD LD
Persze a 10-esre is jobb lenne vmi komolyabb védelem, de mivel azt nagyon ritkán használom ("nemgyerebe...") és csak tesztelgetni van fent, így oda elég a gyári.
Jelenleg 7-es alól írok. -
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #4823 üzenetére
Szia!
Visszaraktam már a 8-as verziót. Körülbelül 2 hétig használtam a bétát, ezalatt csupán egy bosszantó hibát véltem felfedezni. Hiába adtam egy oldalt a kivételekhez, azt a NOD32 webvédelme újraindítás után újra blokkolta (pedig a lista aktív volt). Egyébként stabil és gyors volt.
-
-
Greenebola
senior tag
válasz
Szellem. #4668 üzenetére
Hello
További beállítások megnyitása->Személyi tűzfal->Szabályok és zónák->Zóna és szabályszerkesztő
Itt volna, de automatikuson nem mutat semmilyen programot.Át kell rakni Interaktívra (akkor kérdez) vagy tanúló módra.
Lehet látni ,hogy már ott vannak a programok a zóna és szabályszerkesztőben.
Tanuló mód+ jel az adott programon, és itt részletesen belehet állítani (protokolt, műveletet stb) ahogy a képen látszódik.
-
fess
őstag
válasz
Szellem. #3894 üzenetére
nem jelenik meg a listában
-
szimcsi
senior tag
válasz
Szellem. #3542 üzenetére
Interaktívra tettem, 1-2 progit igy betudtam szabályozni, viszont újraindításkor kb 10 percig másodpercenként pipálni kellett(olyan dolgokat, amik fogalmam sincs mire valók), bár belassult a gépem is, lefagyott (lehet vmi kereső is beindulhatott?), tehát lehet tovább is kellett volna, de újraindítottam és beállítottam automatikusra. Most akkor nem tudom mi tévő legyek, mire állítsam, meg ez szüleim gépe, én nem is használom, ő meg nem is értene hozzá. Tehát akkor lehet így hagyom bár így is néha rákérdez egy-két dologra.
Most úgy van, ahogy feltelepítéskor volt beállítva, ez megfelelő vmennyire. Vagy van amit mindenképp át kéne állítani? köszi -
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #3006 üzenetére
Elmúlt pár napban nem, előtte is inkább GUI hibákat jelentettem, ami a magyar verziót érinti (mert van pár). Plusz két bejegyzást találtam a műveletközpontban, hogy az ESET Service működése leállt, elküldtem a dump fájlokat. GUI problémákra írták, hogy egy egyszerű vírusdefiníciós adatbázis frissítéssel megoldják. Mondjuk szerintem programfrissítésre gondoltak, de mindegy is. De már azért jöhetne egy új magyar verzió, mert már láttam, hogy más nyelvi verzióból 3 új build is megjelent szeptember eleje óta. Nem raktam fel az angol verziót, annyira nem sürget a tatár. Hibátlanul megy a NOD32 nálam, semmi zavaró hiba. Nem telepítek naponta új kergetőt, mert nincs értelme.
-
rgeorge
addikt
válasz
Szellem. #3004 üzenetére
Most ha jól értem, szerinted a játékos mód okozza a felesleges figyelmeztetéseket. Nálam ki van kapcsolva a játékos mód a telepítés óta, mégis jönnek a figyelmeztetések. Napokig egy sem jött, ma már 2. Most mintha akkor jött volna, amikor rdp-vel kapcsolódtam, de ez lehetett véletlen is.
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #3004 üzenetére
Nem is vontam kétségbe a hiba létezését, ezért is írtam, hogy van a programhoz magyar support, amit érdemes használni. Persze ezt nem neked írtam, hanem azoknak, akik még nem jelentettek le hibát a fejlesztőknek. A hibák nem fognak megoldódni maguktól vagy attól, hogy a PH-ra leírják páran.
-----
Egyébként ez a hivatalos, globális ESET Support fórum. Itt is lehet jelezni a hibát, de érdemes a hazai képviseletnek.
-----
Az új verzióban, nem történt meg egyik hiba javítása sem.
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #3002 üzenetére
Második az valóban hiba, béta verzió óta nem tudták javítani, elvileg már belső teszten van a javítás. Mondjuk az is igaz, hogy nekem szeptember 13-a óta egyetlen egy alkalommal állítódott el a GUI, egy WU kötelező újraindítása során, utána egyszer sem. Vagyis azt túlzás állítani, hogy rendszeresen csinálja.
Elsőre meg nincs ötletem, RC verzió óta (minimum 2 hónap, de szerintem keveset mondtam), nálam egyszer sem jelent meg figyelmeztető ablak, hogy valamilyen felhasználói beavatkozást kér a program. De a nemzetközi fórumon sem láttam még ehhez hasonló hibát posztolni.
Nem hiába írtam az előbb, hogy ne merüljön ki annyiban a hiba, hogy ide páran jelzik, vegyék fel a kapcsolatot a hazai supportal, ingyen van. Segítség elő, hogy a hiba előbb javításra kerüljön.
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #2996 üzenetére
Changelog (ESS)
Fix: Parental control has issues with displaying of user accounts within Windows 7
Fix: too many redundant logs within parental control reports
Fix: issues with installation on other than default location
Fix: issues with re-activation of product in a case of no internet connectionChangelog (EAV)
Fix: issues with installation on other than default location
Fix: issues with re-activation of product in a case of no internet connection -
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #2992 üzenetére
Egyelőre nincs, esetleg később. Még a honlapjuk sem frissült (eset.com/download/home), de ennek ellenére már az új verzió tölthető le.
-----
Frissíti magát, ha beállítottad a frissítésnél, hogy keressen újabb termékverziót. Egyébként meg lehet manuálisan nyomkodni, hogy talál-e újabbat. Magyar egyelőre maradt a régi.
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #2801 üzenetére
Majd írd le a fejleményeket. Nálam gyors mind a két oldal így hogy most megnéztem.
(#2802) MegalodonS: keress újságos kódot. Bár ez is csak akkor lenne legális, ha előfizetője lennél az adott lapnak. Minden fajta törést pedig ne használjál a programhoz, többet ártanak mint segítenek.
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #2793 üzenetére
És mekkora ez a kézzelfogható különbség? Ennyire zavaró?
-----
Elvileg a webvédelem közös a két termékben. Nem elképzelhetetlen, hogy a PH szokásos lassulását tapasztaltad?
------
Nálam nem jelentkezik szerencsére, rögtön bedobja a PH-t, sőt úgy általában az összes oldalt. Firefox stabil verzióját használom. Ma újrahúztam az OS-t, minden partíciót letúrtam a HDD-ről, + lassú formázás, be is gyorsult az egész.
Nagyon gyors lett az ESS, minden hibájától eltekintve.
Szerencsére a WU is hibátlanul működik mellette.
-
BigManus
addikt
válasz
Szellem. #2755 üzenetére
Nekem nem van router, de egyelőre nem is tervezem a beszerzését.
Viszont frissíti magát automatikusan a 4.2 5-ös verzióra, vagy a céges (16) gépen nekem kell megcsinálni? Mert akkor f@sza programom lesz a hétvégén...(#2757) HZoli87
Kapásból interaktívra lett állítva minden. Tűzfal, HIPS. A HIPS-et nemrég lőtem le, de bizony nem kérdezett a karanténozásra.
Elszomorítottál... Akkor a hétvégémnek reszeltek
-
BigManus
addikt
válasz
Szellem. #2737 üzenetére
Nekem is auton van a HIPS, interaktívban brutál sokat kérdez.
Azért egy tűzfal tesztet nem árt paraméterezés után csinálni.
Én ezt használom.(#2752) Rob23
Nem kell visszaraknod, hamar javítják. Többen panaszkodtak erre a hibára, szerencsére a védelem rovására nem megy a bug.
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #2691 üzenetére
Mért adtak volna tesztpéldányt, náluk dolgozol? Ezt most komolyan nem értem ...
Egyébként megnézném, hogy mennyi visszajelzést küldtél feléjük, mert én rengeteget dolgoztam azon, hogy mindent megkapjanak amit az anya cég kért. Nem abból állt egy hibajelentés, hogy írtam 10 sort.
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #2689 üzenetére
Nem átvágtak, szerintem csak füllentettek. Szerintem "meglepetésnek" akarták szánni, hogy már premier idején elérhető a magyar változat. Eddig én is úgy tudtam, hogy november, mert ezt írták a honlapon, de én hiszek az anya cégnek.
-----
Amúgy leírhatnád, milyen tesztelésben vettél részt. Nagyon kíváncsi vagyok.
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #2686 üzenetére
Ők.
Szerinted ország-világ előtt hülyeségeket ír Facebookra a cég? Már többször leírták, hogy a mai napon 27 nyelven fog megjelenni a program. Ebben nincs semmi különös, mert elvárható, hogy 4 hónap alatt lefordítsák a programot, mert ennyi idejük volt rá a Béta verzió óta, de gondolom a különböző országok forgalmazói előbb megkapták. Béta verzió óta pedig csak GUI ráncfelvarrás és hiba javítások történtek, ez nem nagyon befolyásolta a lokalizálást.
+
kapott egy új modult is a program, aminek ez a neve: Translation support module, nem lehetetlen, hogy megkönnyítette a fordítást.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest