- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz
Sharkweb #7081 üzenetére
Az nem nagyon játszik, mert nincs szükségem több licenszre.
Egy kérdésem máris van: a notebookra rádugtam a töltést, el is indult az "első ellenőrzés". Mennyire normális az, hogy elég sok vizsgált állományhoz azt írja, nem lehet megnyitni, és a naplóban narancssárga színt kap. Ez hétköznapi, vagy más miatt lehet ez? -
Spec
őstag
válasz
Sharkweb #6718 üzenetére
Jah, igen. Ez így van. De a legtöbb hasonló témájú cikknél azt írják, hogy ezek csak a fő típusszámok, és minden megjelölt típusszámú router esetében az altváltozatok is ugyanúgy érintettek.
Itt egy újabb cikk, amiben szintén azt írják, hogy nem csak a listán lévő router tulajoknak kell aggódni, ezekről igazolódott eddig az érintettség, de ugyanúgy lehet a többi is érintett, amiről még nem tudunk.
Egyébként ezt a cikket az ESET szakembereinek segítségével írták, és elviekben azt írják, hogy "8. Az ESET képes detektálni ezt a kártékony programot? Igen, az ESET megoldásai Linux/VPNFilterként észlelik a kártevőt."
Az, hogy ez mennyire megbízható nyilatkozat azt mindenkinek a véleményére bízom, mivel én direktben kommunikáltam az ESET supportjával, és ott azt mondták nem nyújt 100%-os védelmet, mert még nem ismerik a fertőzés pontos mechanizmusát.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Sharkweb #6581 üzenetére
A prohardveren veszem észre,hogy ha megnyitok egy témát,majd az utolsó oldalra lapozok a nyíllal,lasabban jön be.
A telefon saját kártevőírtóját aktiváltam.
A tevékenységnapló sem mindig mutatja,hogy neteztem,s mennyi oldalt védett.
Pl. reggel bekapcsolom a mobilnetet,s böngészek, majd ránézve a tevéjenységnaplóra, nem mutatja ezt. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Sharkweb #5768 üzenetére
Erdekes,mert a winyon elvileg meg van 200 gb szabad hely. Mondjuk el tudom kepzelni, hogy a tobbi nagy fajlt kicsimagolta, es a mass effectre mar nem maradt szabad hely. Viszont akkor ezeket a kicsomagolasokat a rendszer urithetne,hogy helyet adjon a kovetkezonek. Avast pl ilyeneket nem irt ki, ami tudom,nem jelent semmit.
(#5769) quailstorm
Na igen. A feher szin helyett lehetne valami sotetebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest