- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
quailstorm #5977 üzenetére
Nekem többel volt gond,nehezen olvasott kb.2 év után,hűtés nincs nekik.
-
TIT
veterán
válasz
quailstorm #5975 üzenetére
Lg íron az update se segít,2 év és kipurcannak,holott 500.-al drágábban van optiarc ami a legjobb.
-
Kékes525
félisten
válasz
quailstorm #5971 üzenetére
Nem tudom, nincs tapasztalatom vele, de lehetnek kompatibilitási gondok, olyanok, mint Crvsh3R is tapasztalt. Nem véletlenül szűnt meg a probléma utána.
-
Kékes525
félisten
válasz
quailstorm #5901 üzenetére
Mert valószínűleg sikerült. Még javaslatot is tesz olyankor a csökkentett mód használatára.
-
Kékes525
félisten
válasz
quailstorm #5899 üzenetére
Mindkettő pontosan jelzi az eredményt. A normálnál már tapasztaltam, hogy nem sikerült (írta), a speciálissal eddig minden rendben volt.
-
Kékes525
félisten
válasz
quailstorm #5897 üzenetére
Igen, a végén kiírja.
-
Kékes525
félisten
válasz
quailstorm #5886 üzenetére
Azért, mert a dirvere kernel szintű és ezt sajnos elég gyakran nem tudja másképp eltávolítani. Ezért fejlesztett ki az eset egy saját speciális uninstall programot, amit csökkentett módban kell használni.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
quailstorm #5886 üzenetére
Egyszer a support is ezt javasolta, ESET REMOVAL TOOL.
[link] -
Kékes525
félisten
válasz
quailstorm #5772 üzenetére
Teljesen igazad van. Viszont a javukra írható, hogy most már a 10-estől a magas DPI-t jobban kezeli. Eddig 150%-os DPI mellett is mikro betűk voltak. Most már sokkal nagyobbak, jobban olvashatók a betűk.
-
Kékes525
félisten
válasz
quailstorm #5769 üzenetére
Az "új" felületeknél ez a divat, a végletekig leegyszerűsített, világos, legtöbbször fehér felületek (Windows, Android) sajnos, mert nekem sem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest