- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani-wan
tag
válasz
#10234880 #5611 üzenetére
Na megvan pontosan mit ír ki a buborék:
"Sikertelen az illesztőprogrammal való kommunikáció.
A behatolásmegelőző rendszer nem működik."azt viszont nem írja melyik illesztőprogrammal, és hogy miért akar most hirtelen kommunikálni valami illesztőprogrammal, amikor épp .txt-be írok szöveget, és semmit nem telepítek.
-
jani-wan
tag
válasz
#10234880 #5605 üzenetére
Én annyit tettem összesen hogy tanulómódban rákattintottam hogy engedélyezze és jegyezze meg, vagy ne engedélyezze, ha valami erőszakos és kéretlen jött.
És ha felteszem a 10-est, nem kell előtte teljesen törölni a 9-est?
És ha nem kell törölni, akkor nem úgy van hogy megőrzi a beállításokat? -
jani-wan
tag
válasz
#10234880 #5603 üzenetére
Illetve van még egy ablak, ahol az illesztőprogramok vannak.
És hozzá lehet adni kivételt.
Na ehhez végképp nem nyúlnék magamtól.
És a buborékban olyasmiről beszél, hogy nem sikerült valami az illesztőprogrammal, (túl gyorsan eltűnik hogy végigolvassam)
itt van ez az ablak
(kép) -
jani-wan
tag
válasz
#10234880 #5603 üzenetére
Ha arra a kapcsolóra kattintok, akkor ugrik fel a kép jobb oldalán lévő kezelő ablak. És azon ha rákattintok a Szerkesztésre akkor jön elő a bal alsó kezelő ablak ahol szabályokat lehet hozzáadni, engedélyezni, letiltani.
Gondolom nyilván itt kellene beállítani valamit, hogy a másik állásba kerüljön a kapcsoló.Nekem még nem ajánlotta fel a 10-est.
-
jani-wan
tag
válasz
#10234880 #5601 üzenetére
Újraindítottam. Már néhány hete ilyen, csak nem volt időm foglalkozni vele.
Nem tudom hogyan tudnék nagyobb képet csinálni Print screen-nel.
De ha nyomsz egy jobb klikket a képen és Kép megjelenítése, akkor behozza a képet az eredeti feltöltött helyén ahol nagyobb. És ott is ugyanígy jobb klikk ... és az úgy jól látható. -
Kékes525
félisten
válasz
#10234880 #5205 üzenetére
Mivel a fejlesztők anyanyelve a szlovák, ezért ez kerül ki leghamarabb. Mire lefordítják angolra, addigra már egy újabb szlovák verzió jön ki, mert folyamatos a fejlesztés. Mire az egyéb nyelvekre is lefordítják, addigra már egy újabb verzió kerül ki és így tovább. A hangsúly a folyamatos fejlesztésen van, ami a fordítások miatt a különböző nyelveknél mindig később jelenik meg.
-
westlake
félisten
válasz
#10234880 #5205 üzenetére
De miért ekkora probléma, hogy egy adott nyelvhez egy adott verzió tartozik? Az emberek túlnyomó többsége (gondolom köztük te is) egy nyelven használja, így teljesen mindegy, hogy egy másik nyelvű telepítőnek mi a verziószáma. Mindenkinek csak annyit kell tudnia, hogy az adott nyelvhez van-e frissítés. Egyébként meg az utolsó két szám szokott csak változni, ami meg mindig a nyelvek közötti eltérést jelenti. Nem kell figyelembe venni és kész. Vagy én látok valamit rosszul?
#5207: Igaz, hogy nem "gyűjtöm" olyan régóta a telepítőket, de például az angol és a magyar nyelvű telepítők igenis meg voltak különböztetve verziószám szinten is.
-
Kékes525
félisten
válasz
#10234880 #5203 üzenetére
Mivel az ESET, spol. s r.o. székhelye: Szlovák Köztársaság, 851 01 Pozsony (Bratislava), Einsteinova 24, ezért az elsődleges nyelv a szlovák, logikus hogy azon a nyelven van elsőnek fejlesztve. Az angol azért a második, mert ezen a nyelven használják a legtöbben, a többi nyelvre a fordítások mindig később készülnek el. [link]
-
bopeti98
őstag
válasz
#10234880 #5103 üzenetére
Egy valós idejű védelemnél nincs olyan, hogy egyáltalán nem fogja a gépet.
Hisz épp az a lényege, hogy mindent valós időben ellenőriz, és így természetes hogy egy kis plusz terhelést okoz.
Egyébként nálam egyáltalán nincs észrevehető lassulást ESS9 mellett, igaz SSD-n van a Windows-al együtt. -
-
riki
senior tag
válasz
#10234880 #4935 üzenetére
Egy szóban ,remek . Szinte észrevehetetlen, banki védelme Windows 10 alatt IE-n kiválóan működik .Ismeri a magyar bankok oldalait is. / K&H -val is kiválóan együttműködik/ Én semmi bugot nem véltem felfedezni,pedig indulás óta tesztelem.Diák kedvezménnyel az ára is megfizethető.
-
Greenebola
senior tag
-
Orlin
addikt
-
Jenne
őstag
válasz
#10234880 #4457 üzenetére
Próbáld manuálisan frissíteni.
Főablak/Frissítés majd ott a Frissítés most fülre kattintva.
Ha így sem megy akkor Főablak/Beállítások/További beállítások megnyitása/Frissítés > Beállítások > Frissítési gyorsítótár ürítése.
Ha ez megvan akkor mégegyszer egy manuálisan indított frisítés, ahogy már leírtam előbb. -
Immy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilhasználat külföldön
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged