Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Szokott lenni akció ESET-re Karácsony körül?
Sziasztok. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Mikor utoljára használtam ESET terméket akkor a "Biztonságosabb online banki ügyintézés és vásárlás" rész az Internet Explorer-be épült be,ha jól emlékszem.
Ez még mindig így van?Vagy más böngészővel is kompatibilis már?Az Edge-vel esetleg?Köszönöm.
-
Orlin
addikt
Csak én látom úgy,hogy idén annyira nem sikerült jó terméket összerakni az ESET-nek?
Több éve őket használtam és rendszeresen figyeltem a topikot és nem volt ennyi baj velük.Jött az új leszedtük ,örültünk. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Összességében engem nem győzött most meg az új ESET.Rendszer újratelepítés előtt fent volt és én is tapasztaltam a lassulást és számomra semmi eget verő újdonságot nem tapasztaltam benne.
Így jelenleg a Windows Defenderrel vagyok és szerintem maradok is.Meglepően gördülékeny az új és teszi a dolgát csendben.Az elmúlt években soha semmi vírust nem kaptam be és remélem ez így is marad egy picit "gyengébb" védelem mellett.
Szóval nálam marad ez egyelőre Malwarebytes-t időközönként lefuttatom majd. -
Orlin
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Jön az őszi Windows frissítés ,majd újra teszem a rendszert.És megy fel utána az 11-es Nod...

-
Orlin
addikt
Szia!
A Nod az egyik legjobban memóriával gazdálkodó víruskergető.Az újabb verziók pedig csak jobbak memória használat terén.Én a 10-est ajánlom mert ez most még sokkal jobb is mint előző kiadások.Esetleg a sima Nod32 picit kevesebbet eszik mint a Internet Security.De régen volt sima Nod32 a gépemen ezt nem tudom pontosan.De én már cak ezt használom lassan 7-8 éve.
Meg jönnek majd a profik és ők többet tudnak segíteni!
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
ESET 10 Internet Security van a notimon.Csináltam teljes vírus keresést és ezt írja nagyon sok file-nél:
"hiba a megnyitáskor".Néztem volt itt ez már téma régebben is,de akkor teljesen megnyugodhatok ez normális?Elég hamar is végez a teljes ellenőrzéssel.Kb egy perc...Régebben azért szuttyogott vele többet,igaz akkor nem SSD-és notebookom volt.

Nem tudom mennyire játszhat mondjuk közre a gyorsabb ellenőrzésnél.Más!Közben érkezett egy frissítés a programhoz.

ESET Smart Security 10.0.390.0 lesz.Change log-ot viszont nem találokKöszi!
-
Orlin
addikt
Az mit takar,hogy a meglévő ügyfeleknek?

De akkor én is az ESET Internet Security-t teszem fel. -
Orlin
addikt
-
Orlin
addikt
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Vajon mikor jöhet a 10-es?A nagy Windows frissítés után?
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Az ESET mint mindig most is jelezte,hogy frissíteni kell a Windows-t,de mellette mutatott más drivereket is a listában.Rá is kattintottam,de csak a windows frissítések települtek.A többi drivert már nem is mutatja.
Azokat,hogyan tudom frissíteni?Vagy ez miért van így?Köszi!
-
Orlin
addikt
válasz
Greenebola
üzenetére
És ebben működik már a bankolás védelem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Orlin
addikt
Az Opera 86 bites még sem csinál semmit az ESET nálam.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Most volt időm kicsit jobban megnézni a 9-es ESS-t.A kérdésem az lenne,hogy az normális,ha rákattintok az eszközöknél a netbank -és tranzakcióvédelem-re nem csinál semmit?Vagy mit kellene ott látnom?!Mert most pl nyitva van az OTP oldala,de semmit nem mutat az ESET.
"A Netbank- és tranzakcióvédelem modul automatikus felajánlja egy biztonságos böngésző megnyitását, ha egy netbank weboldalát nyitná meg, így az átutalás, számlaegyenleg lekérdezés és minden egyéb pénzügyi tranzakció külön erre a célra kifejlesztett, védett környezetben bonyolítható le."
Köszi!
-
Orlin
addikt
Egy hét múlva már nálam is az új ESET muzsikál a rendszeren.

Amúgy sok éve már az ő védelmüket használom,de ennyi negatív véleményt még nem olvastam mint a mostaniról.
-
Orlin
addikt
A sima Nod is csinálja?
Nem ez az első ilyen komment.Érdekes.Pedig eddig az ESET egyik legjobb tulajdonsága volt,hogy nem lassított be semmit. -
Orlin
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Idővel frissíti.Asszem1-2-3 hét szokott lenni.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Valakinek van infója,hogy mikor jöhet a stabil 9-es?Nem akarom a Windows 10-re váltást ameddig nincs stabil új Nod!

-
Orlin
addikt
válasz
Greenebola
üzenetére
Ezt,hogy?

-
Orlin
addikt
Nálam elég nagy a memória igénye a régebbiekhez képest...130 Mb.
A 8-as és a régebbiek 80 körül kajáltak.De ugye ez még beta...
-
Orlin
addikt
ESET Smart Security and ESET NOD32 Antivirus 9
As a valuable member of our BETA-testing community on Centercode, we want to let you know that in a few days you will get the exclusive opportunity to download and try out the version 9 of our ESET Smart Security and ESET NOD32 Antivirus products so stay tuned!
To get the latest BETA news straight from ESET, follow us on Facebook or Twitter.
Thank you!
Your ESET BETA team
-
Orlin
addikt
Nálam még mindig kajál rendesen a 8-as.A régebbiek max ellenérzéskor kúsztak fel 100 fölé.
A 8 most is 160 Mb-ét eszik. -
Orlin
addikt
válasz
Đobostorta
üzenetére
Mondjuk tényleg nem látszik külsőre semmi
De belül változott azért! -
Orlin
addikt
Amúgy mik a pontos változások a régebbihez képest?
-
Orlin
addikt
Rá lehet tolni az angolra?Vagy töröljem előtte?
-
Orlin
addikt
-
Orlin
addikt
Hmmm jól látom,hogy már van stabil 8-as?
-
Orlin
addikt
válasz
Đobostorta
üzenetére
Év vége,szerintem!
-
Orlin
addikt
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Nekem nem jelentett.Régebben nálam is az ESS volt fent és most csak a sima Nod.Kicsit úgy is érzem jobban kijön a géppel!Meg mérlegeltem én is,hogy mire kell és mi kell nekem.Mér egy ideje arra törekszem csak,hogy tényleg azok a progik és olyan funkciókkal legyenek a gépen amiket használok

Meg itt is sokan írták már a Win 8 tűzfala már egészen jó.Erre még a Nod szerintem elég. -
Orlin
addikt
Nálam már az van fent.Igazából sok újdonság nincs a gyakorlati használatban.A memoria igénye is kb azonos.
Viszont amit nem vágom és talán jön valaki szaki aki elmondja!
Megnyitottam a feladatkezelőt és ott azt írja "eset 32 bites".Pedig és 64-est szedtem le és abba mappában is van...
Érdekes
-
Orlin
addikt
A hetesnél más is észrevette mintha lassabban indulna a rendszer?ESS 7 van fent és Win 8.1.Alig indúl 3-4 progi a géppel,de 3-4 perc mire minden megy röccenés mentesen.Esetleg a sima Nod 32 7 nem fogná annyira az indulást?
thx
-
Orlin
addikt
Üdv!
Hogyan és hol lehet megnézni?

-
Orlin
addikt
ESET Smart Security 7 – Review [GIVEAWAY]
-
Orlin
addikt
Helló!
Régebben valaki írta hogyan lehet jól beállitani a védepmet a nod-ban,de nem találom.A beállitásokba pedig nem nagyon merek önmagam kapcsolgatni

Valaki leírná mi a helyes?
Az exploit blokkolót hol találom vagy megy magától minden jel nélkül?A hitman és mbam termékeknél azért jön értesítés,hogy a program fút!Köszi
-
Orlin
addikt
ESS ment fel.Semmi gond (még)
-
Orlin
addikt
ESET Smart Security 7 FINAL (Default settings) - Test with more links
-
Orlin
addikt
Az Exploit blokkoló kb ugyan azt a feladatot látja el mint a mint a Hitman Pro Alert?
Amúgy gondolom az eset.com most rendesen be van lassulva

-
Orlin
addikt
Megérkezett a 7-es verzió!!!
Újdonságok az ESET NOD32 Antivirus 7-ben:

Továbbfejlesztett memóriaellenőrzés
Exploit blokkoló
Megújult Social Media ScannerÚjdonságok az ESET Smart Security 7-ban:

Továbbfejlesztett memóriaellenőrzés
Exploit blokkoló
Megújult Social Media Scanner
Sebezhetősés elleni védelemBővebben:
-
Orlin
addikt

-
Orlin
addikt
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Helló!
Majd jönnek profibbak is mint én,de én azt mondom igen nyugodtan használhatod bankólásra!
Valamint a Win 8, Win 7-ben már elég jó fal van ami biztonságot tud nyújtani!De az eset saját fala gondolom még jobb lehet valamint az oldalukon azt írják az ESS-ben a fal együttműködik a többi védelmi modullal, így az ESET Smart Security biztosabb védelmet nyújt, mint ha a Windows beépített tűzfalával használná a NOD32 Antivirust.Erőforrásban nincs nagy különbség a Nod vagy az ESS között.Max van pár plusz szolgáltatás az ESS-ben ami nincs a simába.
Üdv!
-
Orlin
addikt
Feltettem az ESS 7 bétát!
Egyenlőre nem tapasztalok semmi hibát igaz csak 2 napja van fent.
A felületen kicsit változtattak ahogy nézem és a kis sarok ikon is a régi Nod logó helyett egy kis "e" betű lett.
Közben érdeklődtem az Esetnél és írták, hogy leghamarabb az év vége felé várható az új 7-es verzió. A magyar változat valószínűleg a többi nyelvi változattal együtt fog kijönni.Akit esetleg érdekelne!
Szóviccnek is jó "esetleg"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Orlin
addikt
7 beta programot próbálta valaki?
Az itten vírus topic-ban nagyon jó eredményt ért el a tesztben. -
Orlin
addikt
Műveletközpont hiba még mindig...
Azért ez vicc,hogy nem képesek még mindig javítani.De akkor legalább írták volna,hogy nem Windows 8 kompatibilis ,akkor mást rakok fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Reklámblokkolók topikja
- Saros (PS5)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest